Sign in with Twitter

Username:

✨ switch (Findom / Little Brat) ♡🧸𝗡𝗦𝗙𝗪🧃♡ The name is Chloe🌸 — “Fuck prayers lets do sins w me.” — @uroyalhighness_’s step sister ⚡️

500 Following   23,508 Followers   17,634 Tweets

Joined Twitter 6/2/19


its time for violence https://t.co/RPOowp9RIU
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖i'd work for them https://t.co/mNCYiKx0DB
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖 @FWBESS Sbar yh hyung @MeIIifluousx Lahiya @nevereguin @wuican ... who r u people? Lets b friend🥺Unreal, look like doll omg😭💞 https://t.co/tMqGQM6jgR
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Mau pcr kek gn https://t.co/CsOTuu0Kal
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖you can become an octopus if you want to
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Lhat pcarmu lhat ak lhat pcarmu lhat ak😎 https://t.co/l961C6f69A
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖 @cherrylimonn Get well soon💖 @cherrylimonn Boo wat happen @subbysoft @Toebeanies_Paws @moenonori DAMNNN PLS B MY WAIFU🤯 @Raelilblack Cute ass bitch🤤okay, drink water in 2020
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Come here u little piggy let me drain your wallet dry😇😇😇 @bigcryingenergy Babyy aku kena unfollowww huaa @coupdelecrivain Kan pait ya kalo di rendem pewarna anjrit @coupdelecrivain Apa sih among us yg sedang melayang$100 atau 1,4jt untuk 1 orang yang follow aku dan; @mrluckypromo Jika sudah RT tweet ini. end 24jam😻😻😻
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Ok enough for today. https://t.co/zGlddHBF9p @uroyalhighness_ Jalur step sister ada gakkksaldo 50k buat 2 orang ovo/gopay retweet sama follow aku aja , goodluck ✨
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖 @MargotMiu @SeeToriDate Baby did u unfollowin me?😭 @shamepid @noonelovesm33 @pantungalimar AstagfirullahI want it 2mio so send me 300😡I just received 1,7 today lmao the fukhttps://t.co/CQ1WRrtico
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖👻😂😂 https://t.co/8Fv9A75SfF
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Sold yall bye😝 https://t.co/GlNOK1PIkb @anaktiriNadiem Nothn it just my fetish daym🤭 https://t.co/4ZT3PQxgJPI am a fukin irresistible financial dom yeah damn🤤 https://t.co/oCtQtJhCmgI think imma sell this cute ass pict for $50 DM me lol https://t.co/6FZEr9KOvtClub lights we fight everynight, baby i dont wanna do that @apoutydoll Back at u baby🥺HAPPY BIRTHDAY ‘THE BLACK PARADE’. https://t.co/Q8T2u0pofn
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Ouchie https://t.co/rWV6AGQc9U
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Yall im crying for no reason https://t.co/gRiIXsyO37
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖300k atau bisa diganti album seventeen/nct/bts untuk 1 orang💸 Cukup follow aku dan; @masmasjawabgt Jika sudah R… https://t.co/o046BoQCcX
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖 @anaktiriNadiem Hand....🥵You told me you loved me do u still think thatYou told me im sexy do u still think thatU r a thousand miles away, i snort a thousand linesYa allah daddy ak sibuk bener 😭 @__aqshal TWO EVILS?!?! https://t.co/8XjmknBMVv @elasticsoull + nangisLhat pcarmu lhat ak lhat pcarmu lhat ak😎 https://t.co/l961C6f69A @yeobooseo Sekalian berak ka @tehcupukdingin @yeobooseo Ke rumah w aja guys🤩 @yeobooseo Smbil jongkok aj ka @yeobooseo Mkan smbil brdiri bs kak? @yeobooseo Makan dilantai aja gpp ka sklian ngaso @yeobooseo Hlo kak bisa dine in ga yh @tehcupukdingin @yeobooseo HWOSKWOEKEOE @yeobooseo W bliin meja ya spy bs dine inThank u, yall tha best🖤DAAMMMNNN I JUST HIT MY GOALS https://t.co/U2j04l111N @rawrggghh Yes now send dic pic“Do one more line dont fall asleep” @hotbaby69_ @FWBESS OkkkYES https://t.co/WXbm7f3rCp @rawrggghh U ga bales imes w kecewa berat kita sampe sini ajh @insecurerabbit Bner jg @insecurerabbit Ak dah ada plan ak kira km jd pegihTp boong😀 @insecurerabbit Bner jg @insecurerabbit Asik blan dpan yah @insecurerabbit KATANYA KM MO PINDAH @yoursugarby @FWBESS Hayuu @AstronotNasa @FWBESS Iyaa lg cosplayy wkwk @pendiem1 @FWBESS Btull @kokurikako @FWBESS Betul lg cosplay jadi misaaa @_iamurzzz @FWBESS Okkk @eleno1re @FWBESS Nii dah kna lummMales atas bawahan huuuuuu @insecurerabbit https://t.co/BtN1TFjywq @FWBESS Anjay @mumun1313 @urgummys @pdangsss @blcktreacl @amerkecil @noonelovesm33 @imy0urtype @FRIXHITZ @terlahirngegas Okee ak mw huahahah @mumun1313 @urgummys @pdangsss @blcktreacl @amerkecil @noonelovesm33 @imy0urtype @FRIXHITZ @terlahirngegas Okkkk 🤩 @hermajustea @badgaIdidi Does ur pussy get sucked at tha first date damn @mumun1313 @urgummys @pdangsss @blcktreacl @amerkecil @noonelovesm33 @imy0urtype @FRIXHITZ @terlahirngegas Bneran? Kapan🥺 @badgaIdidi Yes lol damn😭😭😭😭😭😭😭😭😭 @mumun1313 @urgummys @pdangsss @blcktreacl @amerkecil @noonelovesm33 @imy0urtype @FRIXHITZ @terlahirngegas Mw ikudGift me this🤩 https://t.co/96RnYl1i65Ada ga ya sissy/crossdresser dom jakarta 🥺 @corgishu Mw bgmn lg hyumgHALOO SAYA MAU TAHU GEJROTMau pipis @corgishu Btul jg @hesitateprson Thanks i knodaze me daddy
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖gloss over me daddy
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖Tired of masturbating i want a real loveI want a cute sissy https://t.co/kAQX7L3qjVBesar kali pantadkuThicc babygirl 🌷🌸✨ https://t.co/YF0VQH3avvuse a dime size amount of product me: https://t.co/b6W2R7nxL2
Retweeted by ☆ Onii-Chann ʕっ•ᴥ•ʔっ💖 @yeobooseo Gabisa dine in ye @yeobooseo Tar lu kamis smpe minggu kmaneIm bitches😇
10/26
2020

0