Sign in with Twitter

Username:

flying solo

1,222 Following   2,964 Followers   34,902 Tweets

Joined Twitter 8/21/20


@needmatchaas semangatt @txtfromttt nah skrng dh tiba saatnya @yaelahiky cung @txtfromttt nunggu km @txtfromttt km sj @txtfromariess pgi @espressoice1 blm mkn @adorablemadless makaci, iya @randujuvian iya @jennnsza gi pilek @urboyfriendrn ad @capekreallife turu @jennnsza gpp sbr @cokelatenaak sm @espressoice1 bli @0whaja ga @HlBERNASI hi @cokelatenaak ga @jennnsza blm jg mulai @yaelahiky ya @moyeui ap @dqrkspk hppy birthday shandy @wtfawkkk aamiin @hiimayyyy rt dik @biskuwats ai @lvnmjaln gak @cancerrbboy jgn dong @jagoanbundanih blum @justiciafh blum @pelampiasannkm masaa @solvtude03 hii @qardust bner @dqrkspk knp @jennnsza ad yg nakal @cipakyuu hlo yang @allffvuuu cntik btul @selploff balihai kalo lewat mutualan yu https://t.co/CPr0dPJnIQ
Retweeted by saa @PenduduQmars__ sabar @Sponszy_sponszy hii @cokelatenaak udah @maabboyy 100 @jayclentzz hlo @domestiic hlo @mieayamaddict aku @mercyflozy sore @yamyamdisini knp @urdwell 22 nya bleh @hanyadhika nangisin aja @lovetoysxv hlo kia @bbyumy kangen jugaa @fbrydwy yh sm @bbyumy hii @krupukseu jdi bkin ga mood lgi @ngopidulslah hi @ch3rryus cantikk @jennnsza dimaapin @cheesucakeuu nyeker dong plngnya @ursweetboyalex km ckep @unhxppyperson cakep btul @ccayve buka @justcallmesannn hii @qardust hbd @favmacandcheese pagi @godpridecc @sbmptnfess emosinya dpet @iniakusayank kiss @godpridecc pdhl tdk pernh kepo iyh @Bggsss1 hlo @izamoreww ora ynk @namadepankuR yh mff @izamoreww tim ga sarapan @uhavetogo_ cape bgt @pudoysfine knpaa @mentariduha hti hti @jennnsza nganu @cipakyuu welkom @rainationss blom @izamoreww cungg @rucurieus bgtt @justiciafh smngt @sapiperahhh pagi @cokelatenaak pgi @chutedujour_ smngt @dqrkspk happy birthday shandy @unhxppyperson pagi
7/1
2022
@rhmatttttt pagi @mmatchaaaaaa yh sm @yaelahiky bgtt @lifeisgoodmi aamiin @ccayve bkan @cokelatenaak lgi pilek jdi susah bobo @cokelatenaak bgt bgt @yaelahiky met mam @ccayve nite @cancerrbboy met mam @jennnsza yah glau @inibukanojan23 met mam @unhxppyperson pp @naradinda_ km tdr @yaelahiky ga
6/30
2022

0