Sign in with Twitter

Username:

4,448 Following   12,257 Followers   55,313 Tweets

Joined Twitter 7/7/17


@mrtbkmanisss yah aku engga:( @gajelaswoy ak @88milyarr yu bobo aja beb @remoonnnn aa lucu @imkongg happy birthdaayyyyy @berrypawss :( @masdonud 0/0 @pillcwzayn cantikkkk @gofutin aaaaa idooooo @urxgrette q @PlutoTurn ayo massa coffeedateee @Hiibabycute kmnaa ajaa @muazyxe kn kmrn @ridhoyades yuuuu gas @dilantarkan_ apa ya @ayampanasmcd ketemuan @navaltra otw @masdonud sekaranggg @thiss_bitj otwww yangg @urxgrette halah @trevvmike km dimana @badbhaviorr gilll kmn ajaaaa @callmekasyep maunya skrg @choxopiie aaaaa eca kangen bgt @elxZma kemanaa yang @kopikuuuuu ok @ayankgendang abanggg kemana ajaaa kangen @ayampanasmcd hehehe diem tolong😚😚😊😊😊😊ayo ngedateπŸ˜‹πŸ˜Š @dupdipdap knp si @freakihooman prettyyyy @ayampanasmcd apaaa @sagitarica aa cantikkkk @flyinstarboy 29 @callmekasyep kapann2 @clownshittt CANTIKKK @aysrawr siaangg cantik @humanmnz happy birthdaaayyy
10/15
2021
lately I've been like.. https://t.co/zowzVeTofC
Retweeted by latte @raja_nambrut pibesdeeyyyyy @nandidntsleep coba nontonn dulu @bukanlalisa happy birthdaayyyyy @callmeoty aaaaaaaa diem @SokayDestiny knpa @virgoboyzzzz akuuu @aysrawr capeeee @anakmamahwati happy birthdaayyyyy @dustxeelbilt happy birthdaayyyyyy afiiihow i been feeling lately https://t.co/xrbTsqz7BB
Retweeted by latte @b3rryblushzz aaa:( @iamyouralienbby ok @diesnyland haiii @idgafbitjstfu iya gpp @HelperMannnnn udh tidur dianya @prynt___ gapunya anak ayam @cacingcuts ga ngantukkkk @grumpyblumpy ga ngantukkk:( @pokamimii blm ngantuk hbs mandi :( @berrypawss buku apa yg baguss ya kak @yuurbaae CAPE BANGET @callmeoty kl kebuka tar pedes @detwooo keren @abisjatuh kapan jg ya @aysrawr aa bener @zaaenaall knp @Bbyglvr_ hiii cantik @bipolarty ga @yourgoodgurll prettyyyyyy @sickboycup ga prnah chatan @mrtbkmanisss KA DEPIIII @cecelalutrskti aaaa cantikkk @peniheree yuuuu @jekiikalem nantiiii @dioxidd iyaa diooo @kocolsays iyaa icooo @Olmo23Dani iyaaaaa @inijarot bolehhh @jekiikalem JEKIIIIII @errorfeelin lucuuu @paanjiaa jiaaa @dupdipdap pibesdeeeyyyyy @whiskeyandcig pegel matanya @redhasheila aaaa love u too @retisalyaa GEMES BGT @urxgrette knpa @HelperMannnnn i love u @errorfeelin hahahaha @crazypeoplee3 YEYYYYY @iakkaman asik @cuvple malem @iakkaman tidur
10/14
2021
@redhasheila kenapaaa @sapiperahhh knpp @davapasaribu hi @prakosobayu_ ikuttt @sonOfbabeh iyaaa @thatsmanamee akuuhttps://t.co/0eL5BRN44C https://t.co/NEzPRgEw8N @haiiiaaq knp syg @juriggbandung yahhhh:(
10/13
2021

0