Sign in with Twitter

Username:

mls pake bio || https://t.co/OZ7uXIoGXB

3,701 Following   6,796 Followers   68,650 Tweets

Joined Twitter 5/4/20


@lykeishaxa aku aja @donnyrgpratama gmn ya jwbnya @moonpizq mau kak @tacaaass hi cantikk @zahrazll 30mnt @papaHariss nyanyi ya? @rnya_dua hi @doonud semangatt @zahrazll 15 @mieayamdebesttt ga kok @baraaKid mau apa @bujukbusrak gpp
12/9
2021
@chawwwkue happy bdayyy @fxknsxit ada @cursedkidd i know @heyrifai ga ngekost @ASTER0KID sama @istrinyazenitsu @txtdarigajelas heh bisa"nyaa😭 @sesedangapaa klo siang sibuk @mhdarieff_ merem lah @convomf mata batin @acalyours ppp @sakmadik_ pcrmu mn @txtdariariess siluman buaya kh? @marlbrowrwrwr nih @xsnangang @convomf racun tt pasti😭 @baraaKid ya benarr @reymoone kan udh cakep @HelperMannnnn km kpn @miloicecup km @urcaffeinn ikut @nuraayiis gada @humbleegod_ thx @sayaikan_ hii @donnyrgpratama sama @0whaja cari @baraaKid alasan @lykeishaxa ih lucuu @sugarpant8 hii @dadmustard disini @insadcureboy hdir @pizskuy ngopi @cursedkidd lah ngatur @ibrokelvin gbisa @papaHariss gasi @st4rex_ lewat @heyrifai blm @urbbyygurrll happy bdayyy @ameerilapoland etminnya gbut😭 @sheloveshariss bnerr @ddoodoy mndur @lykeishaxa duit @salepjerawat ga @fxknsxit cpt bgt lochh @octonaute ttp semangat @odiedudidam kgn sp @fxknsxit pagi @cengenggurl ttp cantikk @HelperMannnnn stujuu @a_osul iyaa @imairishprinces happy kiyowoo @dmpgstu yakann @all_fakelove yntkts @missingthe0ldme 🤣🤣🤣
12/8
2021
@kntngwrtg iya @sapiperahhh gada @donnyrgpratama ga @yangpunyagilang dikit @taureandarl iya ih @urbftype hmm @stupidb0sna aduhh @thatkidpebrii klo ga degdegan mninggal @tacaaass ga cape apa cantik trs @insadcureboy bole @elmaazh_ bocah prik @papaHariss iya @vanchasepna yakann @reymoone udh asing @oureyow hehe @heyrifai tulang tungkukmu sj bleh? @taureandarl :) @catIucu alhamdulillah @pillcwzayn gws cantikk @odiedudidam gapenting @grcnlefleurrr gabole kt mama @anjingbabikamu bleh @luucifeerrr nnti @frappeblend cpt bgt gasi @ddoodoy jgn @D_watcher_ bsok @kkminmjna yoi nderrhaha hihi tiba-tiba udh mau 2022 @ddoodoy semangatt @qardust sksksksks @ASTER0KID kerenn @chillyrequiem selamat menempuh hidup baru🙏 @silkyones omg cantik @radenrauf gdlu @_Naufalprasetyo warteg @sleeepwolf udh senyum ni
12/7
2021

0