Sign in with Twitter

Username:

I live in too many worlds. One of them is maybe yours too. I sing for @l_alphalpha , @glovvess doing some spins for Weaboogie Parties with @DAIJOBUCLUB

1,447 Following   2,919 Followers   48,441 Tweets

Joined Twitter 5/25/09


Mantan yakuza menjadi bapak rumah tangga! Dari komik buatan Kousuke Oono, The Way of the Househusband siap hadir diโ€ฆ https://t.co/FSbDQvEO4d
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™PERHATIAN WIBU SE-NUSANTARA, SIAP-SIAP BAKAL BANYAK ANIME NETFLIX KEREN! A thread Pertama, dari @CG_Orange_eng daโ€ฆ https://t.co/P9uGS9JbTK
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™ @Thecatisjonesy hahaha, beli-beli.penasaran sama ini juga... walau cannon busters gue gak kelar. https://t.co/dI2Um2mz2HJapanโ€™s most evil yakuza makes its cutest househusband! Follow Tatsuโ€™s journey from underworld legend to domestic bโ€ฆ https://t.co/XsSLDcVVHA
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™
10/27
2020
Missing โ€œthe wall of soundโ€ feeling. @Joshuaagus Terima kasih. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ™๐Ÿป @mnkydai Ini video dengan opini menarik https://t.co/Dd2zrxYfmhMotivasi chainsaw man yang ternyata sangat manusiawi. @lionindra https://t.co/yCjnIZcHHP ini gan.
10/26
2020
"Baka Mitai Actually Slaps Though" https://t.co/GSHOkV0hzB a music analysis. @audhinafh Pak kumis~SOVA Biarkanlah Aku (Original Mix) https://t.co/rV4fDF2izI @audhinafh Damn Sigli Jaya slapps. @mnkydai Ya get it. @teguhwicaksono Playlist spotify yang judulnya apa nih~Kimetsu no Yaiba West. @icblues Di circle penyuka jepang saya, yang tau ini cuma saya. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ RCTI sunday (early morning) moment. @icblues @JAPANFESS https://t.co/uAoGti3CUk @icblues @JAPANFESS Dua-duanya klasik ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ.Death Parade. https://t.co/G3H1Tb5B5sREDSHiFT live at Otagroove Digital Track 1, Oct 24, 2020 (Full DJ set) https://t.co/DfAvMbZU4j via @YouTube
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™Shingo Yamashita memang.Caiman you already know what youโ€™re gonna get https://t.co/n9lEuTJwID
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™ @bakulsayurl @CenayangFilm alternative~ @CenayangFilm dari JPN trailer pilihan adegan dan musik juga lebih fokus ke arah "sentimental approach" Hiro dan Baโ€ฆ https://t.co/DrwIPwXYiS @CenayangFilm dari US trailer ngangkat komedi dan actionnya lebih banyak. https://t.co/DldkajjvNI @CenayangFilm jadi inget gimana Jepang ngetreat poster bahkan trailer menggunakan angle dengan framing berbeda. kโ€ฆ https://t.co/v5Vldm6XUm @Adriandhy macem ATM yha~
10/25
2020
Ada sekumpulan bocah-bocah di gang pada mabar game. Ternyata nama jalan gangnya Gg. Wellplayed. @queerkunoichi ๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐ŸฅดAnime kiri. https://t.co/a3mwfKGORuSoon at https://t.co/HieDIcgQFT ๐Ÿ‘‹ https://t.co/fUXSsgLyAN
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™Pengen enter https://t.co/escwupKg16
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™If youโ€™re into Japanese music, check out Ota Groove stream now on https://t.co/YD6ARMo5ah give some love!OTAGROOVE (DIGITAL) TRACK 1 https://t.co/ODcf8RajTt 10ๅˆ†ใงๅง‹ใพใ‚Šใพใ™!
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™https://t.co/hqAMuj3MOn
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™ @hakobiyaa Evryone one is bestboi and bestgirl. @madeindar Ini dibilangnya โ€œCyberpunk Black Lagoonโ€There are hints of influences from Tarantino or Guy Ritchie style in this anime. ๐Ÿ‘พThis character introduction tho. (Akudama Drive) https://t.co/OaGXFsO8K7 @svshi__platter Bagoos @fahmitsu Musti revisit champloo lagi nih. Dulu nonton di VCD bajakan.Baru 3 episode tapi... ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐ŸคฉAkudama Drive. https://t.co/COjxm9ctty @indo35meme Asal jangan โ€œHuwooo~ooooh~ huwoooo~ oohh~โ€
10/24
2020
ใ€ใŠ็Ÿฅใ‚‰ใ›ใ€‘ ๆ˜Žๆ—ฅ 24/10 16:00~ OTAGROOVEใ„ใคใ‚‚ใฎ็š†ใ•ใ‚“ใƒใƒผใƒ ใงDJ้…ไฟกใ—ใพใ™๏ผๅŽŸๆ›ฒใŸใใ•ใ‚“ๆตใ—ใพใ™๏ผ ๐Ÿ’ป https://t.co/xvrQyQ8ZD4 #OTAGROOVE https://t.co/dDXmGef9gp
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™Crying over games storylines is something I didnโ€™t know I needed. Thinking about it, these games featured silent pโ€ฆ https://t.co/0q5PaXIiDq @ogiklo Jonas photo~ @ogiklo Bagus, Gik. Suara lo di sini entah mengapa mengingatkan w sama Billy Corgan. Haha.โ€œBukan dengan barang fana~~~โ€ https://t.co/nIycFM0SnEโ€œI watch Dorohedoro for the plotโ€ THE PLOT: https://t.co/mYKvWXzWSu
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™The future is looking more animated than ever. Weโ€™re partnering with four more studios to bring you the best in aniโ€ฆ https://t.co/GBv1kynwhW
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™Lowkey wishing there's a modern take anime or live action adaptation of Masashi Ueda's Kariage-Kun.fuwa fuwa time netflix adaptation https://t.co/pFjovf1yo3
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™ @echanov @AccentedCinema Gue udah nyoba nulis skrip tapi mentok. ๐Ÿ˜‚ @KuntoAjiW @AccentedCinema Ini doi ngebahas movienya.How Fast Anime Characters Build Friendships ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ https://t.co/OxyRVTpHLf
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™
10/23
2020
Crayon Shin-chan And Nostalgia | Video Essay https://t.co/UHFFCw9ntV @AccentedCinema ๐Ÿฅบ @skeletale ๐Ÿ˜‚ @marnalaman @ivannmakhsara Top 3 gue: Jikalau Selalu Imaginary Son ๐Ÿคชanak lama. @ivannmakhsara @marnalaman mau tau top 3nya dong~https://t.co/Z2unTm57Rr
10/22
2020
Arsik adala makanan Sumatra Utara yang underrated. @ivannmakhsara dude. https://t.co/nnATWi8Qm5 @puaninDya Karena seriesnya on going dan blom hiatus? ๐Ÿค” @fahmitsu Ngga papa tonton aja suka ada small detail dan diskusi buat POV baru pas reread. @fahmitsu https://t.co/gMMl3LpVHb @fahmitsu https://t.co/bj45YWXMAO @fahmitsu ๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐Ÿฅด
10/21
2020
One Piece ch. 992 kalo udah jadi anime gimane ye. @namabukantypo Langsung cus netflik.Killua accidentally left weeb momentโ„ข๏ธ https://t.co/VqsG5DfdEfPengwasapengwasaberilahhambamuuwang~ @mashirodion ded...Spike spiegel. https://t.co/9FZOOqGWje https://t.co/SYxKFnqF6qProceeds from the @Foals event will be used to help musicians affected by the coronavirus pandemic https://t.co/LtVbrhcHRd
Retweeted by ๐™ƒ๐™š๐™ง๐™–๐™ก๐™™ ใƒ˜ใƒผใƒฉใƒซใƒ‰ ๏ผ‘๏ผ™๏ผ˜๏ผ™ @tbputera ez
10/20
2020
@DavidBeatt @KuntoAjiW Nah~ @KuntoAjiW @DavidBeatt Gue lupa terakhir baca pas masuk military base. Belom lanjut lgi waktu itu karena mau bulk cโ€ฆ https://t.co/ieb4CGF65i @KuntoAjiW @DavidBeatt Sayangnya kalo mau cast Kitano pun udah ketuaan ๐Ÿ˜‚ kalo dia masih jaman Zatoichi atu Battle Royale cocok si. @KuntoAjiW @DavidBeatt Adegan favorit gue pas dia teleport pake ayam. โ€œMr. Spockโ€ sama pas dia jatohin pesawat sih.โ€ฆ https://t.co/w26p45Qoz2
10/19
2020
@thepan_316 @daijobuclub @orutakuclub yah~ @KuntoAjiW Hahaha persis lagih. Dulu nyari kacamata erlend di daisho gading. @mudours wk iya, ternyata pacarnya eirik. @_delino_ @KuntoAjiW Iya banget. ๐Ÿ˜‚ @Muntilander Kings of Oskadรธn @KuntoAjiW Ingatan gue masih clear ketika pertama kali liat video klip โ€œCayman Islandsโ€ di O-Channel. Langsung lariโ€ฆ https://t.co/OcNxeDEBvrโ€œThe loneliest people were the ones who always spoke the truthโ€ -from Misread by KOC. https://t.co/XpWoISTsxPMan. Kings of Convenience were the ones who made me want to learn guitar and taught me you didnโ€™t have to โ€˜shredโ€™ tโ€ฆ https://t.co/Juc42JtOEhโ€œIV-V-I-viโ€ ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐ŸŽตPart 2: https://t.co/NRvcPq9EvS @torantula #mengindiekanwibu @gembiraputra This song is 16 years old. ๐ŸฅดGara-gara @mnkydaiArigatou Islands. https://t.co/ISpka04gaN
10/18
2020
@inkDinie Shuumatsu no Walkure, Din. Ceritanya tentang turnamen berantem mortals vs gods. @RubahRabu Yoi @mnkydai ๐Ÿƒ๐ŸŒBtw ini manganya baru tamat. https://t.co/m6hUxp7zq2
10/17
2020

0