Sign in with Twitter

Username:

kiran @kuncilari 42 42 564

daily dose of despair

313 Following   327 Followers   4,597 Tweets

Joined Twitter 10/29/19


@arjunaryder i like moneyfunny now but it's gonna be corny if it goes on https://t.co/wgG8xMMeGJ
7/27
2021
i donโ€™t bother turning off the do not disturb feature in my phone itโ€™s not like anybodyโ€™s gonna text me or something lol ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚man i'm beatwe really need to be attractive so people could get attracted huhhttps://t.co/IytS1X11D2
Retweeted by kiran @aleydanashia gamer girlvoices? really? stfu. https://t.co/qxYRhjlWIG
Retweeted by kiran @rapemee1994 kurang serem tonrice cooker kok tau ya kapan nasinya matengcita2 gua gang war di amerika tp pake klewangwhat a massive bummer @zefiepie your mom is cool then ๐Ÿ‘ @mycribisyours เธเน‰เธ™เธ‰เธฑเธ™เน€เธˆเน‡เธšI really got unlimited data just to get like 3 texts a month
Retweeted by kiran @mycribisyours radite kami samagods day @mycribisyours happy birthday @gacapoma @ciararra udah siangKerja kerja kerja ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š https://t.co/De6uITpdKQ
Retweeted by kiranakan lebih mudah meraih medali emas apabila lineup jepang di menโ€™s 3x3 basketball seperti ini https://t.co/upt9VCJLB5
Retweeted by kiranmy humor https://t.co/7g49ilbSMx
Retweeted by kiranFacts https://t.co/Y1RVoioDJq
Retweeted by kiranhttps://t.co/7cPdC3Pqke
Retweeted by kiran
7/26
2021
running out of fake scenarios to think of when i want to sleepCall me pubes the way I'm above you dickheads https://t.co/Ee4Wje7OLo
Retweeted by kiran @mycribisyours gaada mati2an pure baper trust me @mycribisyours capek gua ama manga/anime yg ada matinyaguess who got a buzzcut @ClutteredDrip25 u suck ass @ClutteredDrip25so this guy broke up and suddenly became shakespearm banking + inspect elementmy new favorite pass time is now looking for cheap apartments in japan @matahaarriii no you didn'tparadoks yang terus berulang https://t.co/mEddayICEM
Retweeted by kiran @matahaarriii do some cleaningholy shit i fucking love cookingno i don't believe in this panel https://t.co/7Ca8SxGc4R @abisdrya ampun @abisdrya keren bgt bi laki bgt @vodkadaddy99 carti lookin ass https://t.co/yoZH2AZreufuck lompat indah all my homies lompat keren https://t.co/s5DQSzHQl2 @vodkadaddy99 YOOOOOOOOOOOO MERAH BGT ANJINGyatuhan mau mancingโ€ฆโ€ฆโ€ฆ.go big or go blok @gacapoma ga @rinusezraa no @rinusezraa susslowly but surely my eyebags are fading away
7/25
2021
@aristiduy i respect your opinion though, horimiya is indeed top tieri'm not in paris https://t.co/jd1lvOXrZWgoodnight i hope i wake up in paris @rapemee1994 gua veter sebelom pandemi ๐Ÿ˜ @aristiduy https://t.co/wrgkbdo4ZM and this @aristiduy alrighty then i guess i'll just leave this here https://t.co/ILon7qQ38T @aristiduy highschool? yeah. overall? i don't think soin a dilemma should i live in japan or franceaduh gua baper https://t.co/s9x4jViPcBsewerslidei thinki would be happyanother night of thinking what would've happen if this pandemic never existedkanye isnโ€™t gonna drop tonight but remember when your ex dropped u cus u werenโ€™t enough? lol๐Ÿ’€๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
Retweeted by kirankanye giving me blue balls
Retweeted by kirankontol https://t.co/UlBo2F0ZoJi ain't got adhd i'm just piped tf uppro tip : wash your spoons sideways
7/24
2021
@ClutteredDrip25 shut up @gacapoma i know right @ciararra @gacapoma lu tolol @vodkadaddy99 pics or didn't happenhttps://t.co/VCotjnxzIy
Retweeted by kiranga this goes hard for no reason sumpah kece bgt https://t.co/WskyqOpxBB @gacapoma sehat sehat ya gab disana ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ semoga dijauhkan dari segala penyakit amin ๐Ÿ˜‡ @gacapoma chicken gua fresh bro not frozen @gacapoma trus kenapa gua ikutan susah @gacapoma ngomong aja defrost emang knp si @gacapoma nanti ngambek ayamnya @gacapoma https://t.co/AwjtXlc18D au ah @gacapoma dihangatkan supaya ayam tidak beku dan keras hingga mencapai temperatur suhu ruangan dengan cara menggunaโ€ฆ https://t.co/UatejCpwmZ @gacapoma trus abis lu defrost lu apain @gacapoma gua sekolah masak diluar gua gatau juga bahasa indonya @gacapoma manasin ayam soalnya klo lu defrost pasti dimasak kan @gacapoma angetin/manasin biar ga bekukontol https://t.co/TIq3AzQCf1i ainโ€™t paying for shiti am abusing the fuck out of these free trialsmess with me you mess with the whole squad ๐Ÿค™๐Ÿผ https://t.co/QOoxQTljGOyzy szn
7/23
2021
sorry ya guys petirnya banyk bgt gua lg berantem ama sasuke ๐Ÿ™๐Ÿปbro let me listen to my anisongs in peacekebangun jam segini bangsat https://t.co/ymaMNneMBThttps://t.co/EX5HvVyvOd
Retweeted by kiran @ciararra what @ciararra wassup @ciararra a psych ward is a better place for you @gacapoma health comes firstjam segini ngantuk is an achievement @jarangumpul tinja sisca kohl wangi kali ya
7/22
2021

0