Sign in with Twitter

Username:

if life don’t go right, go left πŸ’ͺ🏻

286 Following   432 Followers   16,269 Tweets

Joined Twitter 4/28/10


RIP encik konex πŸ€• https://t.co/OAVaoqR4d3Tanya sama hati, apalah yang dicari? #SiapaTakMahu
10/21
2020
@ndygolden Sedih! Yg terkeluar bkn udg & sotong tp cili 🀣 @urut_si Bertabahlah @tukangcarut1 Wahh masyuukk la, ramai subscriber serbu & bg tipa #kaching @mrbubblesan Balik2 kang kena saman ngan polis pula @tukangcarut1 Ni video bila cikgu tunjuk nenen ke?Oder mee goreng yg dpt mee goreng perasa megi @ndygolden Itu je pilihan yg ada skrg ni, nak balik kg pun x boleh πŸ˜ͺ @ndygolden TipuGood morning & lets jom brunch #cookingathome have a wonderful day to all of u https://t.co/nnld8HWlRY
10/20
2020
@TheArifMazlan Mamak bodoh, pbt tu 2 kali bodohDont blame me for the headline by Malay Mail. They have rephrased the headline. My message is loud and clear, pleas… https://t.co/OTAnEks77A
Retweeted by kuruih.keding πŸ‡²πŸ‡Ύ @danieysuhaimi πŸ‘πŸ½ @boyCikas Pkpb pun mcm x mcm pkpb pun @tukangcarut1 Xyah la p, marilah gemuk bersama2 @tukangcarut1 KahUmur baru setahun jagung dh pandai buli orang, kojaq punya budak https://t.co/3xR5yVmUCJ @EncikNenas Bukan kaleng2 hasil tgn chef bujang @_Amadke Beli 2 satu mkn ms pns, lg satu mkn ms sejuk @nizam_saroni Double, triple standards. Politician semua tull taik lembu @amrashrv_ Selamat merajuk, k bye 🀭 @RedZnn Hahaha ala tomey tomey @alephaliff Morning @use_rii 🀣🀣 @EncikNenas Selamat pagi & have blast mondayWow my old old old fren dulu makin famous sekarang & asik kena hentam kat tuider ni, dia dari dl lg suka bt kecoh.… https://t.co/RKlWtPb92x @itsaaimanyaakob Good morning & happy working bro
10/19
2020
2 people followed me // automatically checked by https://t.co/VE7uVcoLmN @RedZnn Hi shahiran, boleh knl2Panas giler mlm ni @RezzamNoor Terus ttp tv td @Arcthurus2 Ohh ore shah ale ko hahhaha ingtkang ore ganu. Slh baca td 🀣The Ultimate Testosterone Hack: Not stressing about crap that's 100% outside of your control.
Retweeted by kuruih.keding πŸ‡²πŸ‡Ύ @nizam_saroni Alif wau kap ya @FaYeeAzman X semua persembahan diorg tnjk @aliffiskandar What is coming? @nesloaisbungkus Hahaga kan, aku trs ttp kedekut btl astro ni @mrbubblesan Knp sedih2 je lagu @nizam_saroni Bowreng @_Amadke Kesian 🀭 @RezzamNoor Ye ke hmmm potong stim la mcm ni @itsaaimanyaakob Tutup buku lama, buka buku baru πŸ˜… @achickenperson Vokal mantop, wpun berscooby doo skit @HeyFitzz So far mcm full @itsaaimanyaakob Welcome back! Acc lm x dpt balik ek? @JefriAduba Telur masin @hakimfoaad Copy and paste but change what the bunny is holding (\_/) ( β€’_β€’) / >πŸ’£ @nesloaisbungkus Nice ass @Arcthurus2 Nak 2 slice pls πŸ‘‰πŸ‘ˆ @Arcthurus2 Wooh mung ore ganu ke? Tp org kl mcm ssh skit nk dok kt bndr kecil ni. Tp once dh jatuh chenta x mo balik kl dh @nakhoda_ragam19 Ayuh https://t.co/GKaJcepdfIBerangan tak salah, asalkan tahu bertempat @Arcthurus2 Wow nice ass ehhh πŸ˜… @TheArifMazlan Morning & enjoy ur sundayhttps://t.co/0opgzdA6UA @woody2shoez Mcm bole relate je quote tu πŸ˜ͺ
10/18
2020
@Arcthurus2 Spendamen ke spiderman ni? 😜
10/17
2020
@Arcthurus2 Hahaha pelik2 mung ni 🀣🀣🀣
10/16
2020
3 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/VE7uVcoLmN @EncikNenas Hajaha panjang sgt tu. Tp kdg2 aku pun haishh @_Amadke Ok je, janji rajin @urut_si Good boyHow to win at life https://t.co/nha5k2W2Jj @tukangcarut1 Kecewa πŸ˜ͺ @Arcthurus2 Bnyk kali lahir ke mcm mn? @mrbubblesan Lesgo fat together gether @aansajos Betul tu, ada kelebihan jd fofuler ni. Sebabtu ramai nak jd influencer & influenzer @_Amadke Carut sapa tu? @sitiawe_ Sedap
10/15
2020
@mistaaimanvevo πŸ˜… @mistaaimanvevo Hahah tu la dia bg tau td, patt tu tau tp burt tu hmmm tertanjat boboi 🀣Terkejut bila kawan lelaki aku dari sarawak cakap sakit burit bila makan pedas πŸ˜… rupanya orang sarawak panggil pungkoq tu burit #nowiknow @RezzamNoor Tak la awak, lama dh ternak lemak, makan tido je, nak angkat tgn makan nasi pun x larat dh niAlhamdulillah, done melompat seround dua, now dah rebah x leh gerak, minggu dpn pulak kita excercise 🀣 #lembek… https://t.co/18tzRULa3k @nakhoda_ragam19 🀣🀣🀣Bukan2 je nak jual, ni semua tak menyihatkan kot. Merepek Jumaat ni terjah 7E nak p beli test rasa tengok #sabajap https://t.co/RpSSkXwKSe @TerapiAsSham Hahaha show off tu @naizsssaaa Betul @na_zal_im Wah. Terbaik @ndygolden Hahaha buat split ke tu? @dnyminimore Buat card credit & swipe swipe swipe 🀣 @dnyminimore Ikut suka yg mahal la, tp tengok akaun bank hmmm sedihhh @bbygarl_ Hahaha bertabahlah sis, sila panjat pokok atau bumbung utk kelajuan lebih pantas @dnyminimore Last iphone guna ip6 tp jahanam sbb masuk air laut, kalau tak still guna. Skrg tuko android je, tu pun bli seken πŸ˜…. @dnyminimore Fikirkan keuntungan @bbygarl_ Slow xpe jgn xde langsung lg sakit hati @bbygarl_ X yah tengok klu balik kg tu dok berpusing pusing pusing pusing pusing sampai kesudah tu lambat la. Kes n… https://t.co/hms8OWeTbG @dnyminimore Hahaha yg suka bt video viral lps tu acah2 kena serang, influenza yg tak de kelas. Kah @XavierNaxa 12 @_Amadke Aummm mcm pernah ku lihat bgnan purple belakang tu @mistaaimanvevo Ayuh sini, mari aku bunuh kau 🀣 @dnyminimore Kan, capitalist at their best. Enviromental their ass hahaha @kiddingfit Nk kaut untung lebih je, dah la oakai adapter yg jnis baru, kalau maintain yg mcm dlu xpe juga #capitalist @Esma_Rezarl Hahaha silakan @dnyminimore Klau aku jd jutawan, nk bt rmh konsep mcm ni juga, lps tu buat sentralize aeresol spray utk bunuh nyamuk & manusia yg jahat @mistaaimanvevo Alaaa bt la bdn & onlyfans 🀭 @JatIkhwan Yesza, bila la telco kt Malaysia ni nk berubah. Aku kalau blik kg mesti stress sbb line teruk, kdg2 xde langsungB. O. S. A. N wfh ni Sapa nak borak jom 😬#iphone12 series so delicious & expensive
10/14
2020

0