Sign in with Twitter

Username:

Anna @La_bella_Anna Neder- en dromenland en Hyrule

Hora est! La petite princesse. Kittige katervangster. Red snapper. Ikonendiva. Zeldanerd. Kattenschilderes. Ja nee echt.

215 Following   466 Followers   56,162 Tweets

Joined Twitter 7/23/08


Hij herkende me aan m’n loopje. Want zoals jullie weten loop ik altijd in toga met een staf te rammelen.De man zag op een instagramfilmpje van een collega van ‘m een promotie. Haar zus promoveerde vandaag. En jawel, ik… https://t.co/pVD6HdZ0o0 @DeSubski Dat zo’n beestje daar zo’n last van kan hebben hè. @DePubquizmaster Heintje Davids.Zo, we hebben weer twee jonge doctores! En de trein gehaald naar Den Haag, want #ikonenklasje! Die bingo komt eraan… https://t.co/uvCA430uhuWant met 11:00u koffie of 11:15u koffie haal ik het. Maar om 11:35u overduidelijk niet. Man man man.Als een malle alles klaarzetten, omdat je om 11.00u koffie zou gaan drinken met een collega (en alles stond ook kla… https://t.co/XH7ftS492U @venite Ik lokte Sam gisteren op schoot, toen ik vergadering had en op de bank zat en dat werkte goed. Vergadering… https://t.co/duJNpKeEqe @ienapiena Gisteren sprong Sam voor het eerst tijdens een online vergadering op schoot. Ik zat weliswaar op de bank… https://t.co/spotHsDYAK @espionoza Dat blijft vast nog even zo. Sterkte met de stilte. We denken aan je. https://t.co/o45TZi5RrO @espionoza Heb je een beetje kunnen slapen vannacht? @espionoza @willdedino @Lichtsignaal @DeBakkerInToga @Drs_Michelle @dennismons @mevrouwadvocaat @PippiZeurkoushttps://t.co/2aDMi3Lk34Taakjes van de dag: twee promovendi tot jonge doctores maken (hoeiiii!) en de ikonenklasjesbingo daadwerkelijk op p… https://t.co/XvjZfan3O0
9/23
2020
@ienapiena @karpeteim Dat wordt een smulpartij daar!Adieu @karpeteim! Behouden vaart over de wolken! Botje heeft de kipkluifjes vast al klaarstaan voor je.Sterkte lieve @espionoza en goede reis @karpeteim! Dat je windje mee mag hebben! @venite Ik zal doorgeven aan de laptop dat-ie de verkeerde Anna had. 👍Ik heb een programmaatje op m’n laptop geïnstalleerd dat aangeeft wanneer ik pauze moet houden. Prima! Fijn! Alleen… https://t.co/ICt7kNHTJ9 @Miranda_ESF Ik denk dat jouw Biet en mijn Mo familie zijn, ik kon net ook weer de halve bosjes van de overkant uit… https://t.co/t2u6D6W2N4Kun je bij je kwaliteiten op je cv 'lelijk huilen' zetten? Ik ben hier namelijk uitzonderlijk goed in. @karpeteim Karpeteim, heel gek hoor, maar de voedermoeder leest dit nu voor en er komt vocht (zweet???) uit haar og… https://t.co/m6wbiIDEWhThuiswerkdag. https://t.co/4fH4FMKNqQ @ienapiena Ik dacht bij collega even aan Pippi... 🙈 @Zjanette Heerlijk hoor! Feest ze! @Zjanette Hebben ze je dat niet verteld? Als je 35 geworden bent, is je leven de dag erna voor altijd zo. (Had je gister een fijne dag?)
9/22
2020
@espionoza Soplip en eyeliner. Lekker dier.Ik maakte gisteren deze kopjes af. Mila en Franco, instagramvriendjes uit Amerika. Hopelijk vindt hun baasje ze leu… https://t.co/h1kNpDoUbi @espionoza @karpeteim Ach wat een vreselijk bericht. Hij zal dan de hemelse baren gaan bevaren met Botje als bootsm… https://t.co/txpYzF2Qyb @kulturtankster Wat is een wesjwief? 🤔 @reaumarin Ik weet ook niet wat ‘m zojuist is verteld, ik was er niet bij.Ondertussen in de casa. https://t.co/1arKyKeAc7 @octavieW Ik had gisteren een kutdag en durfde er ook niet over te klagen. Rot voor je vandaag! Ik hoop dat je op t… https://t.co/M2cCg5UB2u @Zjanette hieperdepiep... hoera!!! Fijne dag gewenst! 🎉🎁 https://t.co/5N3TaPoLze
9/21
2020
@Sokske_2001 Neef Mo is ook zo dol op z’n schapenvacht.Stomme dag zonder fut. Wel wat geschilderd (morgen bij daglicht foto’s) en vooral wasjes gedraaid en opgevouwen. Nu… https://t.co/Q2rgTtGJrI @filmvanalledag Kom ik eindelijk eens in Anna Paulowna. :D @ChatHippo Ik ga ‘m erin houden! @ChatHippo We hebben hier ook zo’n pootloze. https://t.co/KsdsYBo6bv @ChatHippo Lekker beest. @karpeteim Hij ligt nu lekker in de haai te dutten met z’n vieze pootjes. 💤 @Miranda_ESF Ze doen ‘t er gewoon om! De enige passende straf is knuffelen tot ze er genoeg van hebben en dan nog t… https://t.co/zsDlVLUXO0Ik stofzuigde, de man dweilde. En toen kwam Mo met vieze poten klapklap door het kattenluik binnen.
9/20
2020
@espionoza Het zal stil zijn vannacht, maar hij is in goede handen. We denken aan jullie! @PippiLady Vooral toen hij brokjes kreeg... @kulturtankster @tijmenmoltmaker Fuckmarie Fucken. ❤️Fijn hoor. https://t.co/96PXYV18Te @AnoukApart Dankjewel, ik ben er heel erg blij mee! @reaumarin Dank! Heel blij mee! @VogelJan Daarom snappen wij elkaar toch zo goed?! @ThijsLippie Jaaaaaa!!! @ThijsLippie Dank! Ik wilde een horloge, maar dan weer geen standaard om de pols (vind ik niet prettig) en toen kwa… https://t.co/7EBwqCLvai @VogelJan Als we zo gaan beginnen zou ik allebei m’n handen vol met ringen en polsen vol armbanden moeten hebben. 😂Hier nog wat Rotterdam. https://t.co/B5DQPT5tohIk mocht een sieraad uitzoeken van de man. 🥰 https://t.co/XJAKCBhSir @espionoza Oh nee! Boe! @espionoza Sterkte mannen! 💪 @espionoza Heel fijn! En sterkte straks bij de DA.
9/19
2020
@espionoza Brokjes rammelen? Sterkte!We aten bij een knoflookrestaurant en als daad van ultiem verzet (tegen wie?!) ga ik lekker puh geen tanden poetsen. @Sokske_2001 Geweldige serie! Al jaren niet meer aan gedacht, dank voor het opnieuw in herinnering brengen.Serveerster Til klinkt overigens wel echt als m’n tante Lenie.Op een terrasje aan de Mathenesserlaan zegt de man ‘ik hoor OVERAL jouw familie.’ Hartjes hoor. #rotterdam #knor @espionoza Ik weet het al! Die heeft een zeemeerpoes ontmoet! En ligt nu bij haar in katzwijm. @DePubquizmaster A slip of the tongue. 😜 @espionoza Oh kak. Hopelijk niks ergs, ik duim! @LouisXIV_LeChat Zeker wel! @PippiLady Proost!Fijn gewandeld. https://t.co/rFPXALGybZ @PippiLady Elk weekend weg met de man is goed uitgekozen. 😉 @PippiLady Goed gedaan. 👍 @tweetvaria Bij de ‘u was niet in gesprek’ zou ik al afgehaakt zijn. Brutaal schaap. Sowieso de vraag ‘waarom neemt… https://t.co/JOrtntjSoM @Culinette M’n hele familie komt er vandaan en ik ken de stad heel erg slecht. Schandalig! Tijd voor verandering!We piepten er even tussenuit. https://t.co/cmUXzPoT1m @PippiLady Doen wat je kunt en de rest bij je leidinggevende parkeren.
9/18
2020
Speciaal voor @tweetvaria. Sterkte! https://t.co/6gB9q3GN0XIk had even anderhalf uur tussen twee zoomafspraken en dus was er tijd voor een half uurtje 🎶 roeimasjien roeimasji… https://t.co/iOp9DiG5Lq @elizemanis Ach! Sterkte. En liefs. *zakdoek aanreikt*Dramatisch haarbalkuchen zonder kotsen. En dat tijdens een online promotie. Mo doet ‘t. (Gelukkig stond m’n microfo… https://t.co/SfYy4bI7d1 @AfienavanZanten Ik las laatst ergens dat de eikels dit jaar extra vroeg vielen door het warme weer. Ik heb er heel veel pret om gehad.
9/17
2020
@kulturtankster https://t.co/Ko0poWIYMnBlep! https://t.co/ltbdHdXhxo @tweetvaria Sterkte.Even genieten na een hele volle dag en jonmes HET IS ZO GAAAAAF!!!! #pedelproblemen https://t.co/DI5HBkJbjd @Barbaaralin Maarrrrrrrrrrrrrrrrr, het resultaat mag er zijn! @Daan_kr Hopelijk kun je vroeg naar bed en is het snel morgen en is die dag beter.Ik moet die grote grijns nog wel van de bakkes leren halen. #pedelproblemenDank voor alle tips! BH was inderdaad mijn eerste gedachte ook, maar er bleek oh joy een binnenzak in de toga te zi… https://t.co/yyhAX7qd4Y @maartjetraint Blote voeten in de nette schoenen... @willdedino some things you just don't ask. (Lange jurk, zonder zakken)De schmink zit er weer op, de kandidaat is er en staat klaar voor het lekenpraatje, de hoogleraren zijn ook aanwezi… https://t.co/uiotHTh91h @ienapiena Kiekemauw! @DeSubski OOOOOOOOOOOH! Mijn hartje!
9/16
2020
@DeSubski Wat een opluchting en fijnfijnfijn. Moet ik maar snel een keer die kant opkomen, want naast benieuwd naar… https://t.co/B36I6S7LkM @DeSubski Fijn!Terwijl ik vol armgebaren op de bank uitlegde aan de man hoe ik de kletsende eeuwig wandelende buurtgenoot wist te… https://t.co/KjbyyHFdZ1 @ingmarreesing @MuseumGouda Ik zwaaide nog! @DeSubski Joh! En hoe reageert ze nu op Sjaak?Kwartiertje wachten op de muziekles is geen straf. https://t.co/ruzqR67vee @DeSubski Hoe gaat het nu met mejuffrouw?Als je gaat reizen met de trein zonder leesvoer en dan een boekwinkel instapt, krijg je dit soort aankopen. 🤤 https://t.co/sAq96CimKZ
9/15
2020

0