Sign in with Twitter

Username:

LH.Z @LeonH_Z Nederland

Photography, astronomy, aero(space), WOI + II planes.

2,694 Following   1,079 Followers   5,273 Tweets

Joined Twitter 11/29/15


@aafkeromeijn Ook wel eens lekker toch ? @Aspirides78 @Dutch_Lioness Zelden zulke baggeronzin gelezen als dit. @JACKmetWODAN Kreeg zeker teveel commentaar dat ie nog met een dienstauto werd rondgereden. @Sasexposed @LMeulebroek Sommige mensen zouden eerst eens naar zichzelf moeten kijken voordat ze commentaar geven o… https://t.co/gn8vzmqJ2p @AT5 Wel lekker rustig. @kayotickitchen Dat zijn vaak de ergste. @filter_miss Gefelicitaart met je vader. Oh, er zit trouwens iets op je neus :) @miryanna1 Als je standpunt niet of nauwelijks wordt gehoord, of serieus wordt genomen, ja dan ga je wat grotere middelen gebruiken. @Charcastisch @shertogenbosch En dan staat ie al in het stadskantoor. Dan ben je echt een sukkel als je die meneer… https://t.co/pyEb9SFzat @filter_miss Dat worden dan 20.000 stappen extra vandaag en morgen :) @SpoedNickje ... beestjes op de kamerplanten. Euh, nee laat ook maar. @DeFiefster Oh maar daar kan die salade prima bij hoor :) @DeFiefster Lekker voor bij het avondeten; champignongrassalade. @maxIaadvermogen Je kunt er op gaan wachten dat het ook in Nederland verplicht gaat worden. Helemaal als die 2e cor… https://t.co/MK4xbIwsw7 @SpoedNickje Of zo'n wachtmuziekje wanneer je aan de telefoon in de wacht gezet wordt.
7/10
2020
@ADnl Met die wolken en regen gaat het er niet van komen vrees ik . @ADnl Meteen op het vliegtuig naar huis trappen. @petsandpinups Dat zijn waarschijnlijk mensen die hun verhaal op hun telefoon intikken, en waar het teveel moeite v… https://t.co/DkarDdh2Z2 @kayotickitchen Het is asociaal dat je van een foutje op de website misbruik maakt. Beetje logisch nadenken levert… https://t.co/lVE5dJcbc4 @ADnl Logisch toch dat je dat niet allemaal bij houdt zeg. Hoeveel werk is dat niet allemaal .... Waarom zou je ee… https://t.co/Kv0rAwkqfR @KlaasAnders @jndkgrf Vergeet de popcorn niet. @SpoedNickje @moeva18 @jndkgrf Dat er toch nog zo'n 540.000 mensen hebben gekeken naar dit programma. Staat op plaa… https://t.co/a46RLhopux @ReindHoeven @DierenAmsterdam Het kan ook zijn dat dit beestje ooit is ontsnapt en op straat is gaan zwerven. @Klorriemorrie En het wordt alsmaar gekker en gekker. @Klorriemorrie Het wordt ronduit lachwekkend. @filter_miss Zolang er niet aan gezaagd of in geboord wordt, zal er vast geen extra risico zijn. Maar je staat wel… https://t.co/pFCuwUQH4y @Mercy44 @huhesas Je kon er op gaan zitten wachten. @Daeno791 Als er zoveel mensen respect hebben voor de boeren, waar blijft de rest van Nederland dan? Waarom komt he… https://t.co/qLFAHJculp @boostyboy Dit is hoe Nederland er momenteel voor staat. Het begint met de dag lachwekkender te worden. EN al die m… https://t.co/v7JtqFs9I5 @Charcastisch Niks, en het weekend net zo, ook niks :) Mag niet van de dokter. Heb al 4 andere doktoren geprobeerd,… https://t.co/i3P6CmAtkn @Evaatje83 Alsnog gefelicitaart. @sidonia2019 Gefelicitaart. @pzcredactie Het werken is haat niet onmogelijk gemaakt. Ze was zelf te schijterig om het gesprek aan te gaan, bang… https://t.co/6ZXm2Nm4ma @Samanth40204327 Precies. Eerst even bespelen, en dan om geld zeuren. Net een kind die vindt dat hij/zij te weinig zakgeld krijgt. @Johan02105663 @Mercy44 Daar is het ze ook om te doen. Om dat geld. @maxIaadvermogen Omdat ze zelf vaak in de meest onnatuurlijke posities liggen die je maar kunt bedenken. @Samanth40204327 Ik zag gisteren ook al van dit soort reacties voorbij komen. Dan deugen we ineens wel weer allemaa… https://t.co/rLpTBkQSVK @Dick_Berts Je zult de enige niet zijn die dat denkt. Alleen ontbreekt het nog aan de bewijslast. Als ik zie hoe he… https://t.co/ndX1dEb8l3 @Sylvia70485099 Goodmorning. Have a nice day. @Mercy44 Steen en been klagen dat Nederland niet helpt, terwijl ze een schuld hebben in te lossen. Zoiets.
7/9
2020
@_citizen___ Niet onaardig opgedroogd. @SpoedNickje En meneer Sjon. Maar geloof dat die niet meer onder ons is. @Mercy44 Ik geniet liever in mijn uppie van goeie muziek. @SpoedNickje Die engnek heeft wel iets weg van Rolf Wouters. @jesseklaver Beste meneer klaver. Heeft u ooit van het woord hypocriet gehoord? Nee? Dan moeten jullie eens goed ze… https://t.co/KgYphNeknR @moeva18 @Sasexposed Het wordt met de dag belachelijker. @Jd020 @kayotickitchen @Sywert Misschien een gemiste kans voor Wilfred Genee. @kayotickitchen @Sywert Nou eerder die Gaston van de postcode loterij: GOEOEOEOEOEOEOEDENAVOND beste kijkersssss. @filter_miss Du auch daszelbe gewunscht. Ofzoiets. @Michel1401 Stoer :) Heb zelf ook ooit paard gereden, maar dan geen concours. Ging redelijk, totdat ik een keer ond… https://t.co/NI4ftAZHTA @Michel1401 Vrees dat we gewoon doorgaan met dezelfde idioten. Er is geen enkele partij die met Geert of Thierry wi… https://t.co/2QBMSOuAHz @Michel1401 Ze weet gewoon donders goed dat waar ze mee bezig is, zo fout is. Daarom durft ze niet te gaan. Zelfs d… https://t.co/R2XYJuYzkL @SpoedNickje Mag hopen dat er geen hond naar gaat kijken. @tafkatp @kayotickitchen Precies dat. Je kunt toch wel zelf bedenken dat dit gewoon niet klopt. Nemo niet blijkbaar. @tamaracousijnse Die zal naast een wortel gestaan hebben. Die dacht wat die wortel kan, kan ik ook. Als radijs heb… https://t.co/aMpBgNxXJc @michaelwicca2 @SpoedNickje @jortkelder Verbaan is in to women tegenwoordig. @Newsweek If it comes, it comes. @LilyWhite793 @vic23 Dan nog heb je altijd de keus om die app te activeren of niet. Er is op dit moment nog geen co… https://t.co/8rnIATg3uI @umarebru Als de 2e corona golf nog gaat komen, zou dat mondkapje wel eens op meer plekken verplicht gaan worden vrees ik. @ADnl @JorgenRaymann Benieuwd wat de kijkcijfers zullen zijn .... @strandisookleuk Ik zou na 10 minuten weglopen denk ik.
7/8
2020
@MissWartaal Slaap lekker. @artbydaan Welja. Wel eerst even kort opwarmen in de magnetron. @artbydaan Zoiets? https://t.co/9b9LuwLUH8 @ea7gib That's not funny anymore .... @ea7gib 47 degrees ?? @aafkeromeijn @hidderoorda En een idioot grote openhaard. @aafkeromeijn Inderdaad een apart ontwerp. Erg ruim opgezet ook als woonhuis. Ik vind het meer iets hebben van een… https://t.co/COXPC0YQjp @naomifelesita Zwaar irritant is dat. Echt zwaar irritant. @Christalhelder Ik zat ook al te lezen ..... hahahaha. Prachtig hoe dat autocorrect zijn werk soms niet goed doet.… https://t.co/wCkg1vPQIpIemand enig idee hoelang een brief er over doet vanuit Australië naar Nederland? Ik dacht een dag of 8 ? Zit nu rui… https://t.co/kxVjnJQBJR @filter_miss Wel weer terugzetten he, dat terras. @Noolnavellem @AT5 Ik had precies dezelfde gedachte. Je kunt er op gaan zitten wachten. @VALENTiNE_1_ Pislucht in een flesje. @kayotickitchen En waar je als bewoner dan je auto ergens kwijt moet ? Het zal vast niet alleen maar dat vele verke… https://t.co/SMpDRv01viIk heb hier een pot met Jodekoeken voor me staan. Mag ook niet meer gezegd worden denk ik ? Ze smaken er niet minder om. @rndngs @govertschilling Sex Xava @aafkeromeijn 189.000 euro ..... serieus?
7/7
2020
@SpoedNickje Dat mens spoort echt nie hoor. Te veel naar M.L. King gekeken denk ik. @_PH5M Die gewone tekst was niet te doen voor mij. Daar heb ik wat meer training voor nodig. :) Ging mij te snel. @anja_36 @Ph5c Nu begrijp ik ook meteen waarom die boeren het zo voor de kiezen krijgen. Die hebben ze simpelweg al… https://t.co/KyEyJ6TLZ6 @_PH5M Bij de laatste doorgang @_PH5M Zit ff mee te luisteren voor het eerst. 5 fout :) @DDStandaard Zijn ware kromme aard komt tevoorschijn. Zou hij ook zo denken als zijn eigen dochter er slachtoffer van zou zijn geworden? @ADrivierenland @ADnl Meteen rijbewijs en auto innemen. Gevaar op de weg. @Christalhelder Stoer kapsel. @Michel1401 Gaan ze die lui dan ook arresteren als ze in de weg rijden? En hoe kan het dat een rijksambtenaar tijde… https://t.co/O3R7MjJZQl @RTLnieuws Ik denk dat ze haar dan eerst eens moeten uitleggen wat het Witte Huis is, waar het is, en wat ze daar g… https://t.co/N3LWA2bvt9 @ADshownieuws @ADnl En moeten we nu meelij met hem krijgen? Je doet het helemaal zelf hoor. @MarianMudder Tenzij het een buitenmuurtje is .... @Metro Hahaha, hoe dom kun je zijn zeg. @Sasexposed Als je daar rond loopt met een vlag en leuzen zou roepen, oke. Dan nog, maar oke. Dat is hier niet het… https://t.co/gIHyuyzBnz @ADshownieuws @ADnl Er zal vast wel ergens veel belangrijker nieuws zijn dan dit verhaal. Maar goed. @Michel1401 Ik wil ook zo'n baan. @NancyGroningen Ik kan er weinig van terug vinden waarom het niet zou mogen, dat liken. Of teveel liken.
7/6
2020
@ElviravdGriend Nope. Zou eigenlijk wel mijn bed in moeten, maar geen zin. Slapen lukt toch nog niet de eerste 2 uu… https://t.co/4gSaPYKSea @govertschilling Het heeft niks met de melding te maken, maar lees net dat er richting het Noorden hel behoorlijk g… https://t.co/DEPvwfNKhUEr wordt melding gemaakt van een groot NLC veld richting het Noorden. Dus mocht het bij jou nu helder zijn, dan is… https://t.co/B1zyuJPsXq @troetje "Bolpuntkom test nieuwe wijze van pakketjes bezorgen". @SF2014nl @annedien Heb je die boetes aangevochten ?
7/5
2020

0