Sign in with Twitter

Username:

protect and serve whom?

1,541 Following   7,349 Followers   118,648 Tweets

Joined Twitter 12/6/21


sombang sombong sombang sombong, kenal aja kaga. @vxivxv hah๐Ÿ˜ตโ€๐Ÿ’ซ @dreibrave looking for happiness๐Ÿ˜ฎโ€๐Ÿ’จ @urr_favl0uv3 supp @Thottiena kebetulan iya @beH4ppy3 citato19/170/56 depok city โœŠ๐Ÿป https://t.co/hu0hYzzYgH https://t.co/Q3kV6BoZUP @syopiput fetishnya baling baling๐Ÿ˜ญ @mngecrot ehhh @ssusukntlmanis blm pastinya @isntdap 35cm nya blm bot @liadisiniii sinii @unforgettwble_e main gk @itsxandyy main gk @pocesif gamain sm ayank kh @semvakpolkadot tumben??malmingan kemanaa bestt? @babynewby_ yakann @hakened rill @beH4ppy3 yakan @iniakungaga cobaa @xyttaz siangg @ceceabrilian aslii @hateeverythinkk siangg @hsnaaloeyy piwiken @isntdap piwiken @susustroberries habedee @adalahafif turu @godblessjennn wow @vellalino23 morn @refalhadeuhh rill @acaaa911 wkwk @ayuastuti48 nitip @imsadgurlz pwikendrajin jbjb gak ngejamin bakal di jbjb balik @FrandeKim mleyott @aquarioon siangg @nickoral waduu @acaaa911 cntiknaa @angga_anggoi pwiken @xzacv ada @pithikkk kiww @Vrgoo1 wow @craxyforluv aminin deh @beH4ppy3 srapan apa enknya @seleraumat jeksenn @acaaa911 same person @urfav_person17 piwiken @grumpiebubu template @flowrydina hii @calonboyfie pwiken @eskrimbobaa morn @buburaiyam pgii @vellalino23 turu @liadisiniii pwiken @iniiniaaaa hikz @itsxandyy kesell @tyongkids kesell @ujankkk_ kesell doy @imsadgurlz capekk @cikicacaa sedihh @effbaharr gabut laf @Louis__Lie kesel
2/4
2023
@Alenafriana tireddd๐Ÿซ huftt @tanyakanrl wkwk ga samsek w geli mentokkk. @bocilkemati4n bosenn @sonOfzeous kiw @kecandung iyh @dlidlidotkom biar manis kan @dedeveyi marahh cptt @relthedinoagain apanya @yourbehaviorrr huft๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @hydroown heh wkwkwk @isntdap merpati imut yh @isntdap imut anj kok gede๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @isntdap bkin festival @basrweng malah ketawa @isntdap kita gjadi bikin festival burung imut bot๐Ÿ˜” @yourbehaviorrr misi yaa @beH4ppy3 punten @bulanalay bull @Louis__Lie hahaha @bukannyasiapaaa diss @slipyyee krenn @bukangerel bleh @trexyd1 betull @ignatiuswisnu01 asli @dhoyds w tadi jam 3 @dahmove ini nih linglung skrang @urprincessboy asli woyy @beH4ppy3 gaenakk @babynewby_ pusing parah linglung gjelass gtu deh ajgg๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @tanyakanrl tiap kenal sm orang @isntdap bgkee gaenak bnget @dopablooo enk gk @unforgettwble_e enakk @inyourdreamsxx_ udah dong @yourbehaviorrr +mimpi buruk bgtt asli @itsxandyy badmood parah
2/3
2023

0