Sign in with Twitter

Username:

Moeder in mannengezin | insecten-vlindertic | groep 8 | zzp als lessenmaker | https://t.co/OWBu6GW3w4 | natuur&techniek | wandelen | bakken | m(h)aken

926 Following   1,558 Followers   33,284 Tweets

Joined Twitter 10/9/11


Ik heb geen behoefte aan werkdruk- papieren tijger-onzin functie- opmerkingen, hoe goed bedoeld ook. ๐Ÿ˜Wie heeft de rol van preventiemedewerker op jouw school? Ik heb behoefte aan een sparringpartner! #dtv @KiWi0501 @corhergaarden @VillaVega5 Je woont er ook precies tussenin! ๐Ÿ˜ @KiWi0501 Kijk maar eens naar de parkeerplaats tussen Geldrop en Eindhoven, die staat bomvol vrachtwagens die nietโ€ฆ https://t.co/uJbBrZUDL1 @KiWi0501 Op zondag is de a67 prima te doen hoor, veel minder vrachtverkeer.
7/5
2020
@SusanneTerWal Veel plezier! @kardonsch Ik deel deze link in mijn parrogroep! Halve klas zit op tiktok. ๐Ÿ™„ @Boupas Dit was ook niet mijn klusje! ๐Ÿ˜ @karinwinters Die zat zelfs al vol. De aanhanger wordt gehaald.Manlief is lekker bezig geweest! ๐Ÿ˜† https://t.co/bQ7D15knA8 @MeesterJorrit @stadenesch Heel bijzondere reactie! Poging om populair te doen bij de jeugd? ๐Ÿค”Oudste spreekt af om bij jongste te gaan chillen en eten (wij wonen in Geldrop) ๐Ÿ˜‚ #kleineomweg #routine https://t.co/xvGjdYNPN0 @KiWi0501 Snap ik, best bijzonder inderdaad! @KiWi0501 Dus nou heb je een doodskist in je kamer staan?! ๐Ÿ˜‚ @Dico_Kr @GeertjeVisser Hebben wij onze huwelijksnacht doorgebracht en fantastisch gegeten en 's ochtends ontbeten.โ€ฆ https://t.co/JQYzGb5Umk @FleurBesters @albertheijn Hmm, dat is natuurlijk niet handig, dat niet op de verpakking staat waar het vandaan komt.Gatver, goed dat ik dat weet, daar ga ik rekening mee proberen te houden! ๐Ÿ˜ซ https://t.co/hr1fgkeWEe @FleurBesters @JumboSupermarkt Serieus? Heb je een bron? @jufinger Dat is eigenlijk best een goed idee! Mag dat, vind je dat leuk?Wat is dat toch met de kokosmelk bij de @JumboSupermarkt. Niet of nauwelijks te krijgen, al een aantal weken aan deโ€ฆ https://t.co/SwesgSLT8n @wiedemeyer @Pathe Voor ons geen klus, tijdens de musical was er een semi professionele filmer aanwezig. Die heeftโ€ฆ https://t.co/PYdCE4zTYc @kardonsch Wij krijgen volgend jaar een onderwijsassistent die eerst leerkracht was. Zegt wel wat over de werkdrukโ€ฆ https://t.co/D4XmKcH307Wat een leuk filmpje! https://t.co/4FCpVtTSN7 @Henriettegt Wat een enorm aantrekkelijk aanbod, vooral de middag! ๐ŸคฃDe film van onze groep staat op YouTube en ziet er geweldig uit! Straks die van 8b downloaden en uploaden en dan eeโ€ฆ https://t.co/pklPZ46Bo9 @RJoch Ja, daar zat ik ook aan te denken. Of zus, woont in leiden. @IngridHeersink @Boupas Ja, ik was al bang dat dat aanbod zou komen! ๐Ÿ˜ @SusanneTerWal Oehhh, da's wel heel lang!
7/4
2020
@mathpaul O wat zou ik dat graag doen, ik heb helaas erg veel last van een ontsteking aan mijn heup. Dat gaat hem dโ€ฆ https://t.co/QdykIMp9vd @Boupas Moet ik even op zoek naar een tuin waar ik 7 uur mee bezig kan zijn. Dat kan in ieder geval niet met mijn postzegeltje.Volgende week vrijdag is mijn eerste vakantiedag en die dag hebben we van 9-16 uur geen stroom. Wat zal ik eens gaan doen? ๐Ÿค” @Rinske Altijd fijn, een schouderklopje! @MeesterJorrit GE NIE TEN! @CarlaMondig Heerlijk, ik zie het voor me! ๐Ÿ˜ @NL_Leraar @Lstap1 @baswrekenhorst Het was leuk om met je mee te lezen, al zal ik vast wat gemist hebben de laatsteโ€ฆ https://t.co/vwOr2N8qoN @teksterNL Serieus? Dat is goed nieuws!Waarom Dag Vijf? #Lerarentekort #Helpendehand #Talentontwikkeling Dank voor support @sidnfondsโ€ฆ https://t.co/1QFk1FQvIJ
Retweeted by Liesbeth Mol ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿซ @Rinske 7 kersen! ๐Ÿ˜† @renestoeten @obsroos Maar eerst vakantie! Geniet ervan! @MikevOo @RepEnRoer @Jozefrijen Heerlijk, fijn dat het goed ging. Veel plezier vandaag!
7/3
2020
As we speak is musical 4 begonnen. Over 1,5 uur is ook 8b uitgespeeld. #toitoitoi https://t.co/qAJzTJVObP @kardonsch Heerlijk, geniet ervan! @RiannePragt @FleurBesters Is Waalre een optie? Wij moeten de dozen van onze jaarbestelling van groep 8 nog uitpakkโ€ฆ https://t.co/NRWxjybinE @astridpoot Kan het met een nietje vastgemaakt worden of wordt het dat te zwaar? @jasperbloemsma Iets met laatste loodjes! ๐Ÿฅบ @jasperbloemsma Geniet ervan! @RJoch Ja, precies! @jufgerrit Heel weinig! @MikevOo @RepEnRoer Dat gingen ze! ๐Ÿ˜Š
7/2
2020
@BeterBijLeren Wij hebben dan met Pasen ook een extra week geloof ik. @wiedemeyer Ooh, deze musical is zรณ grappig, ik bleef lachen om die grapjes. En de ouders gelukkig ook! ๐Ÿ˜‚ @lbueters Echt heel laat! ๐Ÿ˜ณOmhooggevallen?Bij het reserveren van de theaterzaal voor volgend jaar, komen we erachter dat we dan tot 23 juli naar school moeten! ๐Ÿ˜ณDe derde horde is met groot succes afgesloten! #musical #torenhoog @RepEnRoer Nu met de voetjes omhooggevallen op de bank, kei kapot! @Annemariiee1989 Neee, wat ontzettend balen! Sterkte ermee! @Gab_Duijkers @CasperHuls ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @CasperHuls @backinflow Haha, als je je vinger in de straal houdt wel! ๐ŸคชAan de kokendwaterkraan voelen of het water al heet genoeg is, was niet mijn slimste daad van vandaag! ๐Ÿ˜ณDe tweede, en belangrijkste horde wordt uitgesteld tot donderdag of vrijdag! ๐Ÿ˜ฑDe eerste horde is genomen: de voorstelling van groep 8 ging top! https://t.co/3secKwmdOH @NL_Leraar Doe je dat digitaal?D-day op verschillende vlakken. ๐Ÿ™ @MikevOo Wij vandaag en morgen. Veel plezier en succes!
7/1
2020
@ankie_buma @DHLNL Bijzonder! ๐Ÿ™„ @MikevOo Heb jij de voorstelling al achter de rug? @JeroenGennep @astridpoot Ja, goed idee!!! @MeesterJorrit Ik hoop morgen! @miasaric Dat kan ik me goed voorstellen! Het volgende jaar zal vast beter gaan! ๐Ÿ€ @EsterMaakt @astridpoot Geniet van je vakantie! @FleurBesters @TechPlaygrounds Welke datum is het bij jullie? Ik heb 9 januari in mijn agenda staan, klopt dat? @NL_Leraar Heb je die elke dag? Wel heel mooi! Alleen op rekengebied? @Serkan_yess @juflisette Ik zal de resultaten van mijn groep binnenkort hier delen. Ze zijn zo gaaf! @juflisette Wat tof! En wat leren ze er veel van hรจ?! @SuzanneSjoers Poeh, ik wens je veel succes en plezier. Rustig aan!
6/30
2020
@karinwinters ๐Ÿ˜‚ @RogierVeer @RepEnRoer Ja, dat hebben we alweer een paar jaar. Het podiumpje in de aula ging echt niet meer. @NL_Leraar Fijne avond!En tijdens het 2e keer inladen kwam er een man de parkeerplaats op met de vraag of ik de conciรซrge van school was. ๐Ÿ˜† @karinwinters Ze namen het sportief op, dan doen we het over, zeiden ze meteen.Zo ziet mijn auto er trouwens uit als alle spullen naar het theater gebracht moeten worden. En daarna nog een keerโ€ฆ https://t.co/0r7jYiJB2LEen groepje was klaar en lieten mij vol trots hun filmpje zien. Het was prachtig, tot het laatste voorbeeld van eenโ€ฆ https://t.co/sakWL4VCMq @CarlaWateffer En volgens mij een poging om de blob te laten zien. ๐Ÿ˜ @NL_Leraar Hahaha, dappere jongen! @evelinekaleveld @RepEnRoer Ha, een kenner! ๐Ÿ˜Š @MeesterJorrit Gewoon gebruiken in groep 7 joh, kan best! ๐Ÿ˜ @wesselivan ๐Ÿคข๐Ÿคฎ @Verdouw Gefeliciteerd! @MeesterJorrit Ik weet niet of wij ze nog hebben. Groep 8 wel.Is YouTuber een beroep? Ontdek het in deze leuke thuisopdracht! Ook te gebruiken als klaaropdracht:โ€ฆ https://t.co/TZoARQg2St
Retweeted by Liesbeth Mol ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸซZien jullie ook de skyline van Eindhoven? #evoluon ๐Ÿ˜Š @karinwinters Hahaha! ๐Ÿ˜ @astridpoot Jaaa, twee graag deze kant uit! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Dankzij 4 behulpzame en super enthousiaste vaders hebben wij een supervet decor voor onze musical! @RepEnRoerโ€ฆ https://t.co/g7oboqB1chGroep 8 maakt een instructiefilmpje, ze hebben geen idee dat ze nu heel veel leren over het bijvoeglijk naamwoord,โ€ฆ https://t.co/oeoYcz856r @maarteke Fijne dag! @mathpaul @Petrabhd Mijn jongste is zo'n slechte planner. Dreigt nu voor de 3e keer het laatste deel van het eersteโ€ฆ https://t.co/JmBpkQgnN6 @wiedemeyer @Pathe @RepEnRoer Wij doen hem voor de tweede keer. Vier jaar geleden ook gedaan, was een groot succesโ€ฆ https://t.co/5fLX9gvXjw @wiedemeyer @Pathe @RepEnRoer Bekende scรจne! ๐Ÿ˜ Wij mogen woensdag en donderdag. #Torenhoog @NL_Leraar Wat een verhaal! Leuk om je deze week te kunnen volgen.
6/29
2020

0