Sign in with Twitter

Username:

lieve robeys @LieveRobeys Antwerpen, België

100 Following   39 Followers   2,225 Tweets

Joined Twitter 7/5/16


@Bart_Cologne 👏👏👏👏🍾🥂🎼
6/13
2021
@peter_persyn O, ik dacht waarempel dat hij het had over zijn eigen partijgenote mevrouw Sihame El Kaouakibi… @cdenv @joachimcoens Praatjes… @benishii_ @ntone @bimbombram @Joke1959 @hapchard1972 Sprekend!!!😉 @Bernardvi 🤣 @torfsrik Nochtans wordt dit woord te pas en ten onpas gebruikt: “Zijnen moraal is goed”. Bij een of andere sportsm… https://t.co/vDpxTYQtOs @Koentatweets Gelukkig heeft mevrouw von der Leyen ook een stoel gekregen. @Bluesbully -1. Viroloog noch voetbaltrainer. @ockhams Maar met de heer Frans Timermans aan het roer zal er nog heel wat moeten veranderen….De man van de Green d… https://t.co/XvzRmojjKQ @verstrepen @CDenV_VlaParl @openvld @Zu_Demir @de_NVA We worden langzaamaan vergiftigd en dit blijkbaar met de stil… https://t.co/SxMJrhsTS5 @Pensioenspook Spook, zal er ooit een woord van goedkeuring tegenover een lid van een vlaamse partij uit uw pen vloeien? @torfsrik Een ‘schokkeloenveld’ of in keurig nederlands, gerst. Lijken op ‘weiden als wiegende zeeën’. @J_Croughs Een nieuwe soap in Vlaanderen. Met veel vervolgnummers…. Ieder sprietje gras van deze omgeving werd verk… https://t.co/doVQXdG7nl @alexanderdecroo @PYDermagne @Sophie_Wilmes @VincentVQ @GeorgesGilkinet @pdsutter @vincent_v_p Und für die deutsschsprachige Landsleute?
6/12
2021
@Jongnva @Zu_Demir 👏👏👏 @HendrikVuye @DeMondige Toch nog beter dan de rampspoed en onheilsmeldingen die ons maandenlang door de strot geduwd werd door de media.
6/11
2021
@Karl_Drabbe @JoostVF Zie ik daar Karel de Grote op ( niet vóór) het monument? Gent? @bluyckx @terzaketv Gisteren in het nieuws gehoord: *De kiezers zijn “uitgezwormen” in verschillende richtingen. *… https://t.co/i9DfIWz7co @psym10 @WouterAvet @groen Maar de brave gezinnen met kinderen werden wel gestraft want het domein werd gesloten na… https://t.co/uoUXHlPseZ @PhRoose Zo komen die mensen ook nog eens op de voorgrond en in een “belangrijke” krant dan nog wel.
6/10
2021
@bluyckx Of waarom, zoals ik het in mijn jeugd vaak gehoord heb, men in het westvlaams zei “ik wonder mij” ( ik vra… https://t.co/fA3htXxShW @Karl_Drabbe De 14de eeuw. “De waanzinnige”? @Karl_Drabbe Ach, ik had de foto niet uitvergroot! Erg. @frecq @Joke1959 @OlivierCaluwe @elkedaggelachen @dcnatalie @HLN_BE The ghost in the background. @Karl_Drabbe Nederlands is beter verstaanbaar. (Misschien?) @bluyckx 👏👏 @dwvdevriese Wattisda?😀
6/9
2021
@HendrikVuye Men zou de media van kwade wil kunnen verdenken...Geen enkele kans lieten ze liggen om nog meer onheil… https://t.co/4aWzOIUX04
6/8
2021
@Tom_Le_Mens @Koenrobeys We vragen dringend goede leraars Nederlands! @celalaltuntas1 Kinderen zijn altijd het slachtoffer, daar wordt oor de scheidende ouders vaak geen rekening mee gehouden.👏👏 @torfsrik (Aan)slag op de eerbaarheid? @Karl_Drabbe @Pensioenspook Binnenkort weer aan de toog. Diepe filosofie...
6/7
2021
@torfsrik Diep maar allicht waar. @Bouz23764150 Wat een degoutante tweet. @VALENTiNE_1_ Het zijn bijzonder taaie kinderen. Die moeten minstens na iedere schooldag een nieuwe kookbeurt hebben. @koekoeksjong68 💔💔 @BrandweermanWil 💔 @WernerJanssen00 @openvld @groen @egbertlachaert De enige kans om aan de vleespotten te kunnen blijven aanzitten. @Karl_Drabbe Volgens mij begonnen in de jaren ‘80, mijn kinderen waren toe 18, 16 en 14 jaar. Als ik eraan denk, ri… https://t.co/ZNtPYjJtjU @bluyckx Halvetjes nemen? Spoedig herstel, Bart. Het leek nochtans onschuldig! @Karl_Drabbe U kent uw klassieken! Asterix en Obelix. Dat moet natuurlijk voor een uitgever!
6/4
2021
@Pensioenspook Bedoelt u het geval El kaouakibi? Ik da ht dat dat iets van Open Vld was? @HendrikVuye @BenWeyts ‘’Mijn gedacht’’ zou ik zeggen.(wie heeft dat ooit eerder gezegd?) Wat een hypochrysie van d… https://t.co/3bjscoRJOU
6/3
2021
@Pensioenspook Zou de verontwaardiging in Vlaanderen ook zo groot zijn, indien de heer Calvo op de beeltenis van de… https://t.co/V2hM0rksId @bluyckx Oei,Bart! rustig de tijd nemen om te laten genezen. @noorke Rood of roze vind ik toch veel mooier. Maar iedereen zijn eigen zin, natuurlijk. @jannydanssen Stemmen moet maar je eigen mening heeft geen enkele invloed. De politici beslissen onder mekaar en ho… https://t.co/GYNmoHFKon @Koentatweets niet naar de politieker zelf? @bluyckx Zuivere bewondering, wschl. Is alles goed met jou? @bimbombram ‘’De morgenstond heeft goud in de mond.’’ Gouden eieren? @Vanmoltoons Vier paar? Daar zal nog moeten aan gewerkt worden!
6/2
2021
@JadisNoir Little? Ik zou zeggen ‘big shits’. @Pensioenspook @VTMNIEUWS Melkboerin. Denigrerend zelfs.. @jeroenbossaert 👏👏👏🥂🥂🍾
6/1
2021
@DrBertSmits Ons pensioen is toch ietsje kleiner! @DrBertSmits Groen lachen dan toch?
5/31
2021
@jdceulaer @fgeerdink Ik begrijp niet dat u Rushdie in dit debat vernoemt. Heeft u ooit “ De duivelsverzen.” gelez… https://t.co/icjEuHMRGz @bluyckx Prokofjev ken ik niet zo goed. Buiten de klassieke symfonie, Romeo en Julia, Peter en de wolf en nog wat .… https://t.co/W9y4sbgmL6 @bluyckx Als kind zou ik er nachtmerries aan overhouden... ——- Genoten van Prokofjev?
5/27
2021
@alexandradarch Hier stoort me vooral de taalfout. @ingeeeeee De prioriteiten zijn wel erg veranderd. @debananenschil @Marliesvdwalle Vooral bij het springen over de dam... @bol_com Het weer zegt “njet.” @Dwarsligger8 Ssssstttt!!! @JDeMeulemeester @RenateHufkens 👏👏👏🥂🍾
5/26
2021
@jorisvaesen 👏👏👏🍾🥂 @alexanderdecroo Gaat u uw vuist opsteken? @VALENTiNE_1_ @WouterAvet Zou het kunnen dat ze vanuit hun persoonlijke ervaring spreken? @GBlom2 💔Sterkte... @torfsrik Zo doortastend is onze regering. Toch eerst een commissie oprichten, misschien?
5/25
2021
@Markec @Karl_Drabbe @KarenLiesens Dat is al mooi!! Helaas kunnen we dat niet meer aan ...
5/24
2021
@ErikGeenen @PAPITSOE Wat een afgang! @GevaertThomas Wel, als het waar is wat ik gelezen heb, mogen ze in Belgie gewoon doodgeschoten worden...Zoals een… https://t.co/6bYjIR994f @bluyckx And thereafter? @Dwarsligger8 @ingeeeeee @PAPITSOE Een eikel met bril? @torfsrik “We zullen er eens diep over nadenken, en eventueel een commissie oprichten en het zo afwentelen, dat het… https://t.co/qclTRWV9JV @ingeeeeee @PAPITSOE Een eikel? Of zijn het er twee? @Karl_Drabbe @KarenLiesens @Markec Hoeveel km? @bluyckx Vermijd hen. Nog eenvoudiger.
5/23
2021
@annaliviasm Dus,iedereen schijnt te weten dat die kerel twee uur lang rond het huis van MVR heeft rondgelopen en n… https://t.co/dWAwQ8ZrFk @JDeMeulemeester Vermoeidheid? Onverschilligheid? Luiheid? @StefVonSexron Ik wens u van harte dat al uw problemen zo vlug mogelijk kunnen opgelost worden... Het leven kan har… https://t.co/1q9LcuSc5W @Dwarsligger8 Neen, neen, dat was éèn van de oorspronkele bewoners van de grotten die erin geslaagd is de daaropvol… https://t.co/Qxa2JKokS8 @PhRoose Valt niet te begrijpen en dan is de zoon van de vader nog de meest geliefde.... @torfsrik Wat de uitslag ook moge zijn, wat een débacle voor deze regering. De hulp moeten inroepen van buitenlands… https://t.co/1S7VCxTgRK @bluyckx Vlug herstel! ‘t Zal helaas nog wel een tijd gevoelig blijven. (Mijn hart ‘bloedt’ bij het lezen van zoveel ongemak.)👍💪🤕 @bluyckx En wat is het uiteindelijke resultaat! Alles in orde?
5/22
2021
@ok__mireille 👏👏🍾🥂 @LucasDelascosas Het overkomt bijna iedereen. Zelfs bij nalezen glipt er nog wel eens een foutje door! @FKeuleneer En wie gaat die ganse operatie moeten betalen? @sthbracke @vanranstmarc @vrtnws @deafspraaktv Ik heb al lang de indruk dat de media niet meer zorgt voor het nieuw… https://t.co/JvXUcxZBxw @biekepurnelle Wees blij. Het zal nu toch wel een tijdje duren vóórdat de klimaatactivisten weer beginnen te waarsc… https://t.co/nvLuBVEnFG @FKeuleneer “Pien kent er niets van” uitdrukking die ik thuis en in de huiselijke omgeving dikwijls heb gehoord. @Karl_Drabbe En ondertussen al weer breakfast? @BartDeconinck En dat dankzij een boswachter.
5/21
2021
@DeMondige Ontmenselijking. @torfsrik Ooit een kauri gezien, professor? Groeit in Nieuw-Zeeland. Boom is volwassen als hij 800 jaar is. Toch nog ouder dan Methusalem. @Richard_Wolfsen 👏👏🍾🥂 @LudwigBollaerts En Nederland en LXB zijn ook ook opgeroepen. Er moet nogal paniek zijn in sommige gelederen. @just_julia007 Wapen of wapens? Verwarrende vraag.
5/20
2021

0