Sign in with Twitter

Username:

mii @lifeisgoodmi Indonesia

5,437 Following   8,232 Followers   93,003 Tweets

Joined Twitter 3/5/14


TWITTER GAASIK! @distoosad2cry tdr deywoi @ondewijen gak @fzfvckm istirahat cepet @urmooddyy lewat @olweis0vt hi @stareathy cemburu @byeeluv ada apa @canzeur ntar lg @wtfawkkk hi @kendeyya tag @mygIuvs_ duh @happygurls_ tag @vvanilalatte hi @br0wnsu9arb0ba mkn @yteamsejakbayi sp @happygurls_ baik lah @ondewijen gatau @urf4vbby thank you @rlpcy___ thank you etoyyy @_asepjimi oke @hanymniezz thank you hany @sadflowr thank you foow @cvmiwiww thank you gina @brkskbnlt oke deh @yourmoooddd thank you @sipasiy thank you audin @mhorpeuzz thank you jeyy @cleofave thank you meyya @orglabil https://t.co/RJBcqHP47I @99notification thank you miwa @isahrs_ thank you @auqiela thank you qilo @kayuuumanis thank you ay @19thdecemberr thank you al @agusedangbosan thank you dira @miidsommar gapapa @Soundclxud thank you satria @adelhateu thank you adel @Restuaja_ iya bgt @__tiredofall istirahat @candyblossomn thank you nandaaa @slaytheriyn thank you @dnvii10 thank you dnvii @zigoutic thank you lano @schilivia thank you schilvia @blushbjtch satu aja deh @br0wnsu9arb0ba thank you faa @monxrom thank you L @inidiannnnnn thank you dian @yourbehaviorrr thank you jian @strawberkiss thank you el @naraahasna thank you naraa @rlpcy___ hi @cfeelte mana @suitss thank you ama @Salvatiions thank you an @orglabil 👀 @rarapooooooo mlm @inisalwatau 2030 @akuakarsa oke @strawberkiss martabak pasti @yeeajgg g @haidazza kdg bikin pusing @DYSTXP1A knp @urfluffrose knp @khallipheu enak @hohohoxu @FOODFESS2 sate padang the best sihh @airin_kp gimana tuh @cikibols dahal udh banyak becanda nya @w3dhemboyzz hahhahah @donnyrgpratama ?? @rapunjellhh bener si @mjoInirrr serem @calaabae udh @raisanovaaa kok @pergiiaja ✌️ @adelhateu hi @Adelinass translate @esbatusekulkass mimpi apa @menantipurnamaa waduh @__tiredofall blm mkn @mrssryaa kadang kadang @thehazyglow berdoa @anxietyforhour oiya pernahh sekali waktu itu ya inget inget @slvrqueeennnn tebak @Dheimora @anxietyforhour kan dia bilang ga pede jadi jgn @yetuhwantu keknya iya @nadtheshygirl hi @anxietyforhour knp tu @kangbeatbox gue @urbabyheree hi @iafatmaa hlo @aaaaarisma hi @kendlIjr amin @Imsyipaa mntap @niddaxxy ngapain di kejer @dipsi_lalala blm @nagmer_ siapakah
1/21
2022

0