Sign in with Twitter

Username:

Aisy @lilithkis Yogyakarta, Indonesia

This account is my chapel of forgiveness and a palace of respect

388 Following   18,189 Followers   14,088 Tweets

Joined Twitter 5/12/17


@cursedkidd sini ke lombok wil @ZayFckingSynder @unmagnetism Ganteng @novemberdad Seringnya ngutang di gyukakuI deserve a date with @peceleve https://t.co/IArPceGFK0
1/28
2020
@callmeicepuff Gaboleh, ini cuma sampe kkn kelar @sushidal @novemberdad you have TASTE @lilthiskind it’s supposed to be purple but.. ok @iniakunler iyyy maluu keliatan nenennya @notifymeasap forehead @iniakunler Terlihat merahhttps://t.co/sPr3hxLEJY @notnorgaard lesgoo
1/27
2020
@Psychonesian_ malas aku pamer pamer ni sebenarnya https://t.co/ypeqp2QfFq @Psychonesian_ aku pharsa sekarang, jaga muncungmu itu @Psychonesian_ bapak kau aku ban @Psychonesian_ daripada berbuat dosa? @iniakunler @msofyan Aku ngga takut ngebleachyou smell so sweet like fresh-picked daisies @lucifercults 💀💀💀💀I hate how these days infidelity seems to be normalised. Why can’t we go back to the days when people have some sor… https://t.co/S4NYe4PfgR
Retweeted by Aisy @orchidpoison https://t.co/tRlGy2it6H @iniakunler Sini ke LombokJust made a homemade boba and I’ve never been so proud of myself @_mrafi This is what perfection look like up closeDon't make a joke out of people's misery, especially death. It's not a dark joke, it's simply insensitive, moroni… https://t.co/Jlnbk5iQbP
Retweeted by AisyReal people are dying & suffering in their most important event of the year, they’d be more than happy to simply su… https://t.co/IHJK28lQ1E
Retweeted by Aisy @cursedkidd wkwkwkwkwk will kenapa disini??? https://t.co/U9F3dU6Vjg @lavienro5e Lebih baik bawaJangan lupa cuci tangan pokoknya @danarjon @sushidal GA GITU YA @sushidal Wkwkwkwk ngga kok
1/26
2020
@novemberdad Miripmiripan ini https://t.co/VMqZI5FylI https://t.co/0gKSmWZl0U
Retweeted by Aisyversi 8-bit https://t.co/Rvux0Xc9rk https://t.co/qLBfCAhjre
Retweeted by Aisyfoto saat ngedate di Gembiraloka @lilithkis https://t.co/Y3xsKxbVMT
Retweeted by AisyNgedate di sardjito https://t.co/8iceGPjDGuWKWKWKWKWK MIRIP BGT https://t.co/mzsn4KoxbW @novemberdad Kenapa mukaku dibikin cemberut terus“pengen boba” https://t.co/b6CpSXQgnW @novemberdad Celemotan @gerryprikitew Hmm jauuh, gapunya kendaraan#NewProfilePic https://t.co/nIfQNhmwNzpengen boba @novemberdad Kannn cuma jaman jaman duaarrr... @clubsadsoul Ayoo @iniakunler @novemberdad Aku yang benul @novemberdad Kok mulutnya kasar @iniakunler Why are we so smolhttps://t.co/vr7pCLU6eL @iniakunler BUKAN CHUUChonk dinosaurs https://t.co/3HKjoEQqtihttps://t.co/pJ0gYRSpxh @lucifercults Must be from pinterest @cursedkidd Knp tetenya ditutupin sticker alien @lucifercults Good for you @menramenramen Kasar @menramenramen Siram formalin @alvinaalxdr Gak sincia jg ke sbux @doellrachman Utara @fahrinaf_ Kamu lagi dengerin any songs ya https://t.co/kAzlEm20B6 @doellrachman Banget, tapi untungnya akhir akhir ini kadang hujan @fahrinaf_ SamaOrang tua ke Jogja tapi anaknya di Lombok @treezyneon IstirahatKalian apa tidak capekhttps://t.co/nixPIopuAx @profatitties Kalo Chun-Li = nicki minajimagine being on an international platform like twitter and trying to forbid people of using the english language
Retweeted by Aisy
1/25
2020
https://t.co/Pz0K0NiBQq @sashimimahaI @menramenramen Wanita independen @iniakunler Martabak @menramenramen @sashimimahaI Ya kalo ninggalin ya marah dong @sashimimahaI Paling pipap pipapHey, if any of you need someone to chat with or anything, please know that I’m here. I know some of you deal with a… https://t.co/FIeTmk64QwMorning Breeze, AM 11:21Kalau diskriminasinya mau juga ngga kak? https://t.co/xkhGoE8h4I
Retweeted by Aisy @talifia_ Don’t we all?:( @teIenovascotio Who doesn’tI want her shirt https://t.co/Bv4OwM2ldpGimana https://t.co/hlVtg0WGgH @ingloriousaint That’s the least I can do to give u the clout u deserveBitches be on twitter, running multiple RP accounts instead of working on their thesis like bitch, you're worried about the wrong ACC.
Retweeted by Aisy @kyqLasena Cantikhttps://t.co/hBKit0HFJd https://t.co/jAJnwuFWt2 @kembungdesa @aMrazing STIRRED PORRIDGE LITERALLY LOOKS LIKE PUKE, COME ONShouldn't there be more distaste in our mouths for the abusers than for the victims?
1/24
2020
@iamsadboiii What’s your point? @siksa_kubur15 @koaclumsy She’s 16 years old you sick fuck!"𝘏𝘦'𝘴 𝘵𝘩𝘦 𝘨𝘰𝘥 𝘰𝘧 𝘵𝘸𝘰 𝘧𝘢𝘤𝘦𝘴. 𝘏𝘦 𝘶𝘴𝘦𝘥 𝘵𝘰 𝘴𝘦𝘦𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘩𝘳𝘰𝘶𝘨𝘩 𝘮𝘢𝘴𝘬𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘱𝘵𝘪𝘰𝘯𝘴." - 𝔍𝔞𝔫𝔲𝔰 𝔑𝔢𝔠𝔨𝔩𝔞𝔠𝔢, Lilithkis. https://t.co/IqJkLX58th
Retweeted by Aisy @ceelll__ @aMrazing mum @ceelll__ @aMrazing why me, munCuci muka, menjaga kebersihan muka itu juga bagian dari skincare lho... ckckckckckck https://t.co/W417XVSN3dMakan bubur diaduk https://t.co/NaNnSWadUD @cudble @slthnrafi Gemas sekaliiPart 3 https://t.co/9QuKHOecN2
Retweeted by AisyPart 2 https://t.co/xxMyfws2T4
Retweeted by Aisy“buat konten kan... gue tau itu buat konten” 😂😂😂😂 https://t.co/rcyGo8a83FApa sih Vitacid® ? Apa itu retinoic acid? Bismillah semoga sudah ga ada lagi thread/ review mengenai pemakaian oba… https://t.co/URgK55fvBc
Retweeted by Aisy
1/23
2020
@Dyanasthasia ahdhjdjdj shut up @fahrinaf_ Kan km di Jogja
1/22
2020

0