Sign in with Twitter

Username:

cing sarehat, cing arakur, cing garede milik.

709 Following   845 Followers   17,834 Tweets

Joined Twitter 6/19/21


@essstaroenakkkk Ya Allah Lancarin urusannya nay hari ini @txtdarikintil Chuakxzzz
1/25
2022
@cintabobatime Heleug siah uni 🀣 @guritakota Mau sarapan sekarang soalnya udah disuruh odiAing ka jerawat di bengeut aing https://t.co/2pzopqCb62 @nlsfyn Yukkk @guritakota Pagi odi πŸŒ„πŸ™‹ @fabercastellz Heug @petrixchors Hbd kan! @KmalRukmana Ka urang?aku sayang sama kamu tapi aku cape.
Retweeted by pladboy @009440_ Naon maksudna 😠 @pianjg Otw balanja kaitu hahahaha @pianjg Bonus na naon yeuh?? @pecintaamatchaa Konten caludih ini mah @_an666a @butterpuc 1 ceunah tah bijil @Sibukmncarilham Nyolok jus lalu slurp @ciciandryn25 Heug siah enak pisan jus @sipaharaa Eeut heula cuuuTenryuubito https://t.co/BmP6mUhGjp @butterpuc Konten amis ieu mah pasti banyak nu ngagembrong sha wkwkwkwkwk @iindiiera Oke @asxyoz Bukan konten uwu ini mah @snuockhurgronje Konten perjuangan? Soalna 45 :(Twitter Please Do Your Magic! Dicari orang hilang atas nama Dian Oktarina Pratiwi (20) asal Sumberrejo Kota Gajah… https://t.co/FHYYTXh9qX
Retweeted by pladboy @piaaaaaxyz πŸ˜”πŸ˜” @bladewolf29 Jongjon @cintabobatime Aamiin ah @_an666a @bdngfess πŸ‘€ @bintangmati_ Pernah nempo si ieu di tiktok sok gigitaran @omnyaponakan Seni bela tutut teh nyaeta ngecrok @immacaffeine Terus di anclubin @Sackboy__ Ereunan ted ngahakan tramadol teh @prinvonlicht Ulah euy wkwkwkk @coookissz Mencoba strong :( @Sackboy__ Sia ngomong naaon tedi :( @mds_dika Azek tapi kreukSetelah ngecrok tutut meser jus. Jus jus apa yang kita? Jus kidding. Kreuk πŸ˜’πŸ’” https://t.co/UMAPiU4up7 @auxurv Lancar cs rurrr @bdngfess https://t.co/j5yQBgZeri @piaaaaaxyz Takut kena leher :(Ini yang paling aing takutin teh euy https://t.co/bLhU0IgTtM @bumbusyantik Jangan senyum 😫 @essstaroenakkkk Ini mah bukan nay, ini mah yayπŸ‘ŒYuk ah meh jiga rusdy oyag https://t.co/kS1RP4Cfu0 @bumbusyantik Kenapa jujur? @aurakasih87 Si hordeng weh sugan mah 😘 @Majalengskuy #sikap ieu mah πŸ‘Œ @ciciandryn25 Heeuh oge @auxurv Basah emang sah πŸ’¦ @sasaayesa Ahiw @auxurv Kesukaan pisan ieu mah @ciciandryn25 @bdngfess Dieu nu garawe ngumpul didieu urang ngekost :(https://t.co/ykPdaByg17
Retweeted by pladboy @_an666a Ceuk aing ge dibalikkeun ajig :( @bayu_ar31 Gagah kieu @jarangterjadii Sugan teh mobile wungkul nu legend teh @jarangterjadii @anggifatmah @bdngfess Kade ah @_an666a Si penambal hati yang luka walau hati selalu terluka πŸ˜’πŸ’” @bellafian20 Ieu kakara spirit squad @_an666a @jarangterjadii @bdngfess Karakter barudak eta mah maneh ge sarua ajig :( @SUNDA_FESS Ada yang tau tapi lain urang @doldvck13 Angguran mah sadiakeun cikopi jeung goreng sampeu nya @jarangterjadii @_an666a @bdngfess Tong sok di emutan kitu 😒 @bdngfess Isun keneh geus gede kahayang @asep_dankin Wah asep pasti mimpi wekuk ya? Xixixi @fearmongerrrr Duit bisa di cari selama gengsi bisa di atasi @bdgeulis Alah siah abil pasti sakit pisan :( @piaaaaaxyz @Sackboy__ Tanya dulu dari skrg biar keliatan semangat hidupnya πŸ˜†when you are not at home, while me and our child✨🌈 https://t.co/Ya6Wpnv3bX
Retweeted by pladboy @Sackboy__ Taun hareup hbd deui moa? @_an666a @bdngfess Duh 😒 @fearmongerrrr Tipikal orang Sunda pisan "Untung bisa keneh udud" @txtdaribdg_ Ieu tuman pisan anjingSelekta https://t.co/zHuJOWw2WP @sipaharaa Cuuu rada di seeuran eeut ci herangna nya @rpyupyuu Apa lagi cenah ayeuna? @bdngfess Harus ada kanjut nya um teu salah mah? @petapa_genit_69 @iindiiera Modis sekali sis πŸ‘Œ @iindiiera Dah ada ayank? @notturrbaby Males memang selalu enakeun @bintangmati_ Lasut men? Wkwkkwk
1/24
2022
@babellluv https://t.co/APCcbJRm5W @Sackboy__ Sia jol ulang taun wae ted! Hbd ted! @maungbiskuatt @bdngfess Bener 😒😭😭😭😭😭😭😭😭 https://t.co/MEhUbTk4uw
Retweeted by pladboygadag na isukan, hoream na ayena :(
Retweeted by pladboy @Sackboy__ @capricorndemons @bdngfess Teu nanya @A_ndriaa @bdngfess Penting @luittlepie @bdngfess Lieur dirurudet wae @capricorndemons @bdngfess Biar bujur gak tepos😭😭😭 https://t.co/xpDJ4ZXMyN
Retweeted by pladboy @KmalRukmana Telat ngangkat @ehahoyy Lain eta agiggg @hannnnnnnnnnnnx Datengin datengin @marrd55 Herman li 🀘 @babellluv Aing pisan si nganggur weh sugan mah @cizzcakee Ngonah make o @yasamiduana_ Hayu wkwkwk @SUNDA_FESS Cowok kamu penuh referensi anjir
1/23
2022

0