Sign in with Twitter

Username:

Lotte @lotsofonzin Valkenburg, Katwijk

Luukzemoeder (2). Bun in the oven🀰🏻 Man over Lotte: 'Ja heel grappig, heb je mijn tikkies al betaald?' Adviseert ondernemers over content & social media.

613 Following   5,716 Followers   14,232 Tweets

Joined Twitter 9/5/12


@BaldEagle68 Blijkbaar helemaal niks πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ @michelbestaat Nee is ook een antwoord. Maar mooi niet dat ie β€˜m ooit mag lenen. @Mac_Manders Super. Ik voel mij een stuk minder schuldig over mijn antwoorden. Als het mij uitkomt, slaapt alles.Ik heb een nieuwe trui aan. Het wordt vol enthousiasme ontvangen door de tweejarige: β€˜WAAAAUUUUUW.’ β€˜Vind je β€˜m mo… https://t.co/61mBRp0As3 @Mac_Manders πŸ˜‚ Nu ben ik ook benieuwd. Gefeliciteerd! πŸ₯³
1/26
2020
@Diitweet @LovesKoffie Terecht. Ik reageer altijd heel triomfantelijk JA, JA DIE HEB IK! KIJK! en ben stiekem blijer dan de ontvanger. @LovesKoffie Oh, ja! Zeker als er meer dan 2 soorten fruit inzit. Zelfde als er geen 1 kledingstuk op de grond van… https://t.co/Za2UcQjfZ4 @Babypraat Not yet, denk ergens deze week πŸ˜„ Zal de link in de originele tweet delen! @michelbestaat @Pascaldegier @mwoahgertjeee Ik ben β€˜s ochtends, β€˜s avonds en β€˜s nachts ook een vrouw πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ @Pascaldegier @mwoahgertjeee Je begreep het vast wel, maar ook namens mij: wat een geweldig nieuws!!! Gefeliciteerd πŸ₯° Hoe gaat het met je? @Epsiej Awww wat leuk! Gefeliciteerd!
1/25
2020
@minus1971 In ons geval β€˜olifantje in het bos’, omdat ons zoontje dat continu zingt πŸ˜‰ @UrsulaNoAndress Ik ga stuk om de suggesties πŸ˜‚ @Spoetnik61 Ik ook πŸ˜‚ @Epsiej Ehm, 17? Wow!!! Teken ik voor! πŸ˜† @emilehendriksze 🀣 @Empie_17 Ja blugh de liefde straalt ervan af vies joh πŸ˜‰ @CardioTamara @LVR131 Haha, misschien zitten die er tussen, maar deze tweet is grappend bedoeld πŸ˜‚ Zal zelf ook antw… https://t.co/SJuwRQWFwp @BrendavanVeen Sluit naadloos aan op Under Pressure πŸ˜πŸ‘ŒπŸ» @Empie_17 GADVERDAMME 😘 @wenlembo Ongevraagd advies op niet serieus bedoelde tweets is echt mijn lievelings ❀️ @Pascaldegier @strandisookleuk @PietjePool1 Nou nou niet overdrijven Twitter eega @ruthdevries Tweets worden vaak te serieus genomen, dus je weet het hier nooit πŸ˜‰ @michelbestaat @PietjePool1 @Pascaldegier Ik verzorg weer flinke hersenkrakers deze ochtend! @KelRebel Hahaha πŸ˜‚ πŸ‘ŒπŸ» @saskia86 Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd! πŸ₯³ @ruthdevries I know, tweet/draadje is grappig bedoeld πŸ˜‰ @Anjawashere I know, tweet/draadje is grappig bedoeld πŸ˜‰ @anniedammie Draadje is grappig bedoeld, van de vorige keer weet ik dat ik geen enkele afleiding duldde πŸ˜† Maar de antwoorden zijn hilarisch!
1/24
2020
@PietjePool1 @Pascaldegier No worries, je bent niet de eerste πŸ˜† @Daan_kr Hahaha yeeees! @hulzebos_diana 13 februari is de uitgerekende datum! Hoe lang hij nog blijft zitten is uiteraard een verrassing. D… https://t.co/bHnQyNHSlX @PietjePool1 Bedankt, ook namens mijn man en de vader van mijn kinderen, echter is dat niet @Pascaldegier.... πŸ˜‰ @hulzebos_diana Alleen de eerste 20x πŸ˜‰ @Pascaldegier @mwoahgertjeee Als het flamoet @giraffineerd Vind het nijlpaard ook πŸ‘πŸ» @mwoahgertjeee @Pascaldegier No worries, op een gegeven moment ken je dit foefje wel πŸ‘πŸ» @Epsiej Poe ik ook! Vorige keer had ik wel een nummer of 25 nodig 😭 @decluit Hahahaha 🀣 Ik bleef hangen bij Hallo Allemaal tot ik Hoofd Schouders KnieΓ«n zag, ik ben bang dat je de weeΓ«n hebt opgewekt πŸ€£πŸ‘ŒπŸ» @glitterpoep De antwoorden zijn hilarisch 🀣 Justin Bieber is perfect voor wanneer ik wat agressie moet opwekken πŸ˜†πŸ˜‰ @FloortjeHaring @schoonhoven_b Hahaha, ik was van plan kleertjes te wassen en veel middagtukjes te doen tijdens m’n… https://t.co/nJrK76CtuS @MintheG ❀️ @Rozemarijntuin Whoomp there it is πŸ€£πŸ‘ŒπŸ» Props voor het lijstje! @zunne Briljante suggesties πŸ˜‚ @schoonhoven_b Je moet het leuk houden voor jezelf πŸ˜‰ De suggesties zijn briljant πŸ˜‚ @20ishetnieuwe2 Hahahaha πŸ€£πŸ‘ŒπŸ» @me_marlies Hahahaha πŸ€£πŸ‘ŒπŸ» @ZusterMerel And it burns burns burns... ook de enige manier hoe ik dat gevoel van omschrijven πŸ˜‚ @davidlebbing Staat in de tweet πŸ˜‰ but I like the way you think! @Jentje87 Meteen goede opvoeding πŸ‘πŸ» @Me_offie Hahaha πŸ˜‚ Richting β€˜de dader’ neem ik aan @paulinectarine1 Oh super, dit kan m’n zoontje meezingen πŸ‘πŸ» @davidlebbing Hahahah briljant @LIHBoes https://t.co/2gjPBqzSdF @Pascaldegier Prachtig. Zetten we erbij πŸ‘πŸ» @PleegmamaLiv Yes daar zat ik op te wachten! Had te weinig tekens πŸ˜‚ @Zoetgevooisd Yes perfect! πŸ‘ŒπŸ»β€˜Tip: bereid je bevalling alvast voor met een playlist voor het moment surprΓͺme!’ Puik plan! Push it to the Limit… https://t.co/BFPGWDWhpj @DCF_NL Ik ook. Gefeliciteerd! @zunne Oh die positie scheelt echt! Bij mij zit het nu achter ipv voor. Bij jou? En buikvet is allemaal reserve voor de baby πŸ˜‰ @zunne Die voel je vast al! Ik voelde deze (de tweede) ook al een stuk sneller, bij 15 weken ongeveer ☺️ @hetiswa Dit is me al een bevalling!
1/23
2020
@iooon Haaa goeie! Mocht er ooit nog 1 komen... 😁 @HetIsKerstMan Dankjewel! @HetIsKerstMan Nou, zeg dat. Ach, straks is het echt aftellen. Can’t wait πŸ€— @roxxy84 πŸ˜‚ Arme man. Het is de vorige keer ook goed gegaan, alleen vind ik het hoogteverschil niet fijn. Gelukkig is het tijdelijk. @KeithWM @HetIsKerstMan https://t.co/LPHm45tEPm @HetIsKerstMan Dat heb je goed gezien 😁 Drie weken. Ik ben altijd een streber geweest 😝 Ik zit zwaar in de nestelpe… https://t.co/T5NnpIS1Yn @HetIsKerstMan Ik ben gek op grapjes en een beetje (zelf)spot, dus alleen maar goed πŸ˜‰πŸ˜ @HetIsKerstMan Hahahaha 🀣 Maakte je laatst ook niet een β€˜gewaagd’ grapje? Ik wil weer zeggen β€˜ik kan het hebben’, maar het voelt herkenbaar! @Epsiej Ik snap waarom het moet, maar tegelijkertijd vind ik het zo 🀬... heel zwangervriendelijk is het niet! @Pascaldegier Dat bevalt me niets. @Meg_VL87 Overigens beval ik ook in het ziekenhuis (is de planning), het is ook voor de kraamzorg toch? @Meg_VL87 Ja de een weigert en de ander volgt braaf de instructies... ik ben van de laatste orde maar zou willen da… https://t.co/ozJmykV5bm @js_jetje Dan heb ik andere dingen aan m’n hoofd πŸ˜‰ Maar we zijn misschien te braaf inderdaad met het op tijd zijn. @milomanorg Ik weet niet of ik daarboven bereik heb @JoyceDatthijn Een glijbaan! Dit zijn nog eens ideeΓ«n! @DHempenius Ja vind ik ook 😭 Beter idee! @Pascaldegier Dan ga ik alleen maar meer puffen @Nelleengel Een dwergolifant. @JoyceDatthijn πŸ˜† Daar heb ik gelukkig geen last van. Ik vind het eng hoog, voelt minder stabiel. Dus midden in de n… https://t.co/KZX2NWH4OI @AxelOsch Die heb ik niet, maar ik ga een stoel erbij pakken πŸ˜†Met een diepe zucht en kreun bekijk ik het enorme gebergte voor me. Ik zucht nog een keer goed, maar dit keer vast… https://t.co/3JKkXx3ijR @DeOnvolmaakte Vind ik een leuke naam voor een bonusbroer! @DeOnvolmaakte 🀣 Prio’s. @SeWTFstiaaN Haha, no worries! Hij komt weer in de TL als iemand reageert πŸ˜† Extra felicitaties, score @PinotGrigio12 Wat een superlieve foto ❀️ Gefeliciteerd! @EddyvdP01 Hi Eddy, lief van je om me alsnog te feliciteren! Het was een leuke, relaxte dag πŸ˜„ Dankjewel!
1/22
2020
@HenricHaarlem Klopt inderdaad πŸ˜„ Valentijnsdag, zou zomaar kunnen... we gaan het meemaken, ik ben er in ieder geval klaar voor! Dankjewel! @HenricHaarlem 13 februari, over drie weken en een beetje..! En welkom πŸ˜„ @hulzebos_diana @csippie Prachtig 😍
1/21
2020
@csippie Ja! β€˜Nee de blauwe pakken zijn op.’ πŸ˜‰ @csippie Mijn man was uiteraard prachtig en had er niet anders uit moeten zien op onze bruiloft, maar ik erger mij… https://t.co/JpXttIylMD @giraffineerd Dat inderdaad πŸ˜‚ voor een zeer fabulous feestje misschien. @giraffineerd Hm. Nee. https://t.co/4Uj4Ng0Y7l @verenabiscaya Dat scheelt https://t.co/emnZEujS0H @Plimme Dankjewel Esther! πŸ₯³ @JMSlagter @giraffineerd Dankjewel! @GroteHaas We hebben het overleefd πŸ˜‰ @Rob_Wever Dankjewel Rob! πŸ₯³πŸ˜˜
1/20
2020

0