Sign in with Twitter

Username:

your favorite ๐Ÿ“ @lu_lu_cute a nice place to hide

Make it easy and simplify but doesn't mean no details

307 Following   338 Followers   12,185 Tweets

Joined Twitter 6/1/10


@Soviet_Foxtrot Karen ilustrasinya @demityang2an Spill ke @mazzini_gsp @nowthisnews It's about time, the world screwed and getting worse @mbek_X And its drama ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… @oneaperture @GetVideoBotthere are two things that i miss so much in this amid pandemic, work out and waxing salon ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
4/1
2020
@Herrreza Kalo bener airborne, salah semua dong edukasi dari awal ๐Ÿ˜‘Your desireโœจ: aries: center stage taurus: pleasure gemini: intellectual brilliance cancer: security leo: grandeurโ€ฆ https://t.co/2BaoNsXOaq
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @FloNadayang Babik is d bestttFrom this To this https://t.co/Cj9d373iyr @CuteEmergency Smooolll ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ @FloNadayang Waahhh partiii @Lunarie_Ang Haha typo ternyataaa...gara gara grammarly nya belum di off ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ. Maksudnya yg sesuai konteks, astaaagaa ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ maaaappp @Lunarie_Ang Mba Yana punya bacaan yg sexual konteks supaya bs le in dipahami oleh org awam kel any gini? Kebagianโ€ฆ https://t.co/rEnVDuyWGK @xxfrelxx Itโ€™s in my hope and prayers ๐Ÿงœโ€โ™€๏ธ @xxfrelxx gratefully you have someone who you can share your life with ๐ŸŒฌThat's why I don't like people. I love dogs morewhy do people have to lie? And it's a constructed lie that needs time & effort to build it up. It isnโ€™t just a sponโ€ฆ https://t.co/MAhLUafsvn @aMrazing Seasonnya banyak, aman lah buat stok asal jangan boros2 nontonnya ๐Ÿ˜…5 tahun sekalian saya dukung bu. Gaji DPD 14 juta sekian, kalau 6 bulan cuma 88 jutaan. Hanya 0,2% dari total kekaโ€ฆ https://t.co/GaUsVfL9Eu
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @dikardi @grrrrrald Tampak seperti style2 nya IKEA ๐Ÿ˜ŒI MOVED OUT OF THE HOUSE AFTER THIS VIDEO ๐Ÿ˜’ https://t.co/WH0UYwoajq
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“The swords are being released from your heart. You can think clearly now about what comes next. Donโ€™t resist the chโ€ฆ https://t.co/uHQpCegO1b
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“
3/31
2020
@Lestari_leonita @digeeembok versi cewek ๐Ÿ˜…, kata2nya lebih halus tapi tetap sadis dan dikuliti sampe ke akar akar ๐ŸŒฌ @arbainrambey Ooh ya cucook hahaha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @EntInsider @thisisinsider That is a confirmation Iโ€™ve been waiting for, A Quite Place part II had been delay for sure @ChoQie_ Masa iya @ChoQie_ Fix, merokok itu sejalan dengan kesehatan ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜… @arbainrambey Belii omm.., oom kan demen yg jijay jijay gitu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… @thesandblazt ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Snow balls in the summer ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ https://t.co/AV3BTjfhXxBeritanya salah. Yang ke China itu pesawat C-130 Hercules. Beliau pilot CN-295, CN-235 dan F-27. Dari tadi dah coโ€ฆ https://t.co/JmFhvAVBmo
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @BruceEmond @EKHUFT Good luck with your Dad, I hope everything will be fine ๐Ÿ™ @KakekHalal Mungkin otaknya perlu di defrag dan format @tandanVradio Pak Dhe pasti lagi bingung luar biyasa sekarang ๐Ÿ˜” @victory_ori @Soviet_Foxtrot Jiahhh spoillerrr @penjaganusanta1 @KakekHalal Berarti benar donk kata beliau ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿค”๐Ÿค” https://t.co/QwsC6vJj1T
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @Nitaaayang Turut berduka cita ๐Ÿ˜”๐Ÿ™ @Soviet_Foxtrot Hujan daerah kawasan rasuna Epicentrum sejak jam 1, sudah reda sekarangThis gives you an idea how many layers of protection doctors must protect themselves everyday from the coronavirus ๐Ÿฆ  https://t.co/BtWAMCb1FK
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @halleluhellyeah Tumben tweetnya bikin ademm ๐Ÿ˜‡ @PakatDayak Sudah lama tak bersuaThere are people who can't face reality. Instead of explaining their reasons, they are just runaway. Eventually, thโ€ฆ https://t.co/ZSLjOZO4JI
3/30
2020
URGENT: The Facebook page of Phuket Provincial Police has announced that there is a plan to close Phuket Airport frโ€ฆ https://t.co/1Oatjkr8d9
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @prncsscndyyy @prdstrngl @Irfan_pratama63 @flawlaah Niyyy kaak ketemuu ehe, macamaa https://t.co/MXrJjT5oQ0
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“Saya maklum ketika seorg dokter teriak "lockdown Indonesia !" Karena sbg dokter dia hanya lihat dari 1 sisi saja,โ€ฆ https://t.co/4vEyuS1Gjg
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @mbakpris I hope I will find that person, Makasih advise nya mba, semoga anxiety aku cepat berlalu ๐Ÿ™๐Ÿค— @mbakpris Iya mba, tahun lalu kyknya aku ngga seemosional ini orangnya, kejadian2 yg dtg kemudian yg bikin aku jadโ€ฆ https://t.co/xyxO3vMxeM @mbakpris Kadang2 aku malah kenal diriku sendiri dari temen2 yg ngasitau sifat2 aku ๐Ÿ˜” @mbakpris Sampai sekarang akutu ga tau apa aku love myself atau ngga, caranya gimana sih mba @usembassyjkt may I have your email address?Closeup. https://t.co/j40obu8ZCh https://t.co/8x8eNY2Kkc
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“I lost my Dad this morning to COVID-19. He was my rock, my best friend, and my hero. He had virtually no symptoms aโ€ฆ https://t.co/QwFbCJP7CG
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“Never confuse education with intelligence, you can have a PhD and still be an idiot. ๐Ÿง 
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“
3/29
2020
๐ŸŒ: โ™๏ธ โ™‰๏ธ โ™‘๏ธ King of wands rx/queen of cups Now is the time to protect yourself and what you have to offer. I noโ€ฆ https://t.co/QSpv9qxVwG
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @halleluhellyeah ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ endorse laut di menado https://t.co/bYMBGqwPKqRT if you #StandForOceans. ๐Ÿ’™ https://t.co/np7BgpzSVO
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“Happiest puppies in the world ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/AHiGlDKW5rini contohnya! yang mau dia sukurin itu kasus viral sebelumnya di kolaka, tapi berita yang di twitnya itu terjadi dโ€ฆ https://t.co/clelf3ULpC
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“โš ๏ธ Alert: U.S. citizens currently in Indonesia should arrange for immediate return to the United States. Please vโ€ฆ https://t.co/XCjAFQDtHY
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @planetpng @planetepics Curiosity kills the catPemilik zodiak ini melakukan pendekatan yg lumayan intens tapi samar buat disadari, bikin orang bertanya - tanya beโ€ฆ https://t.co/RluWyHHwtY
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“Seen โ€œFreudโ€ on Netflix yet? https://t.co/8Owfr4skbO -my body is a house, my consciousness is the only light- @FloNadayang Kp Melayu - Grogol ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธThis is how you spread germs https://t.co/AnEpd0mRRy
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @FloNadayang Hahaha kesel banget deh, gara2 rempong nyariin paspor dan buru2 mau masuk gate eh jadi kelupaan update status di Fesbuk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚mimpi makin aneh aja, masa mimpi pergi ke New York ๐Ÿ˜ช tp di mimpi belom sempet pamer status ke Fesbuk eh udah kebangun ๐Ÿ˜“
3/28
2020
I was totally counting on my point of view by your words, whenever you judged something I would follow you innocentโ€ฆ https://t.co/IeMoMaSi7v @akubotolyakult Like the one in the movie, starring Jennifer Lawrence as the Mother @thesandblazt Yg cowok itu, dulu aku suka sm opini2 dia eh trus ketauan tukang tipu, jadi males dengerin lagi. So cuekin aja mrk oomTambah lg bantuan dr konglomerat Tahir 52 M, Bakri group 20 M, Adaro group 20 M, Erick Tohir dkk 500 M, PT. Ariestaโ€ฆ https://t.co/4Wi7tFxan3
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @Lunarie_Ang Aku mau @Lunarie_Ang Sakit kepala tidak berujung, jantung degdegan dan pikiran gelisah terus ๐Ÿฅบ @rahung Banggg..., kok ngerii kalii @mbakpris Duaa โœŒ๏ธRicky pun boleh ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… https://t.co/djVKICcPLA
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @kurawa Jahat banget yaaa orang-oranggg ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค @BruceEmond They're so cute ๐Ÿ˜๐Ÿ˜I wish I can read peopleโ€™s minds and face, it would be very helpful right now. Been fooled many times by people whoโ€ฆ https://t.co/YifoROfdHW @NurmaliatulF @queeneeboo @BanyuSadewa ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @akubotolyakult Kirain udah mau kelar, ternyata ngga, trus aja gitu sampe capek sendiri ๐Ÿ˜ช @akubotolyakult Udahhh..., capek nontonnya ๐Ÿ˜… @BruceEmond Do you mean by kari is as rendang or gulai in here?
3/27
2020
Dg kondisi skg jangan malah menunda2 rencana, kl mau merit ya hayok, mw cari kerja lain boleh, mw planning apa jg bโ€ฆ https://t.co/jcSglusMnMDamn..., lagi scroll 2 gallery foto di hp buat cari foto kursi ehh kebuka foto lama si bastard ๐Ÿ˜ค @FloNadayang Crabtree bagus ituu.., beli ajah. Kemaren2 nih tanganku gak gitu mengelupas, cuma tadi sekali aja di fโ€ฆ https://t.co/nsgBcLXqEDI already had them in my mind, yummy ๐Ÿคค https://t.co/zPuA3YJnng๐Ÿ˜ทโค๏ธ https://t.co/LCogG0KdXw
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“Wat de hek iz dat ? Woof ! https://t.co/oYUYOh9oZ9"Hey, you!" https://t.co/5bBuhn28wa
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @FloNadayang Iya kann.., awalnya gak berasa, lama lama jadi kasar bangetWhen you use alcohol to your hand instead of drinking ๐Ÿป https://t.co/uRscWN96JXDi neraka nanti disiksa lama banget ini PNS "orang dalam" yang malingin 320 boks masker di RSUD Pagelaran. Kok tegโ€ฆ https://t.co/jWJHMFWCtJ
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“Jangan Tiru Belanda Malam ini perbandingan yang mati vs sembuh dari c-19 di IND 31/69. Artinya yang mati lebih darโ€ฆ https://t.co/JTpNOLYHzY
Retweeted by your favorite ๐Ÿ“ @tresnareswari Pengennya sih langganan kerupuk kaleng jadi puas makannya haha @tresnareswari Kerupuk palembang, namanya kerupuk mangkok ๐Ÿ˜… baru mau nyobain, dan kerupuk warteg putih keriting biasa wkwkmy kinda hoarding, kerupukkkk โ˜บ๏ธ https://t.co/P4iyJs2Uos @AmbarwatiRexy Stupid question ya mba @SuperiorGab And he has thousands followers, disgusting ๐Ÿคฎ @tikiticc @Lunarie_Ang Siapakah kak? Konten yg mana?
3/26
2020

0