Sign in with Twitter

Username:

NYLM NY @M_YNaa Cikancung, Indonesia

Maafin 🙏orangnya suka gak nyambung!

1,388 Following   1,027 Followers   6,980 Tweets

Joined Twitter 1/15/20


Tuh kan nempi imah cenghar ieu mata 👀 @alifirdaus__ 17 @bertanyarl Kiki saputri sama Kimbab family @txtdaripelajar Nanya Kan biar gak nyontek lagi, biar bisa pas ditanya guruGeus siap-siap dek berangkat, terus karek ngeh kan asupna jam 2😭
10/25
2021
@bdngfess Pernahlangit bisakah kau turunkan berat badanku 💔
Retweeted by NYLM NY @Sundafess_ Urang kamari ngalamar lewat email, aya panggilan jeung katarima teu maké calo ge @Sundafess_ Lumping @bertanyarl Redmi note 8 https://t.co/ZV0jCZkWMIFrom onieljkt48 (Cornelia Vanisa): 🙂 #OnielJKT48 #JKT48 #TikTokJKT48 🎵 suara asli - Hampirfajar🐟 📅 23 Okt 2021 2… https://t.co/i73dIYLfbm
Retweeted by NYLM NY @aylopuby Rep
10/24
2021
@bdngfess Kuduna tendenna deket kasir meh katempo @bdngfess Semangat yaa diselingkuhinnya!! Kitu lain? @unmanfaat 1(tapi warna coklat), 2,3,5(pajangan) sama 8 @bdngfess Nginum @sundastruggles Centang @sundastruggles Peci ring ant = pacilinganSurat ulang tahun terpendek di #JKT48 theater Surat utk @A_LuluJKT48 dari @F_OllaJKT48 (versi Prank)… https://t.co/7dsyny0phe
Retweeted by NYLM NY @snuockhurgronje Ajakan ulin atuh a karunya gawe wae eta teh @CowboyyFromHell Hyng nu haneut na @officialJKT48 @A_LuluJKT48 Happy birthday ulul @A_LuluJKT48 #19NITION @aylopuby Sahenteuna capekna bermanfaat @aylopuby Ngapa-ngapain biar gak cape @F_FeniJKT48 Bonjour teh mpen @bdngfess Aamiin, jaga kesehatan nya
10/23
2021
@4gungkristiadi Nya da can ngetweet deui, jadi terakhir2 poé nguli alhamdulillah:( https://t.co/69y1Ye2nT3
10/22
2021
@ejahaha Didieu mah Teu hujan ngan guguludugan na we tarik @sultanandara_ 93 @Sundafess_ Maap der @sygfess https://t.co/VhJMRUYrUh @ejahaha Sarua didieu ge dordar @bdngfess Es potong atau es lilin atawa es balok
10/21
2021
@ironmaiden134 Pernah"kok lu jarang keluar sih" gue ga punya duit, anjg
Retweeted by NYLM NY @bdngfess Loba sihh @Sundafess_ Cikancung @bdngfess Redmi note 8, geus satahun 4 bulanHuahhh besok hari pertama kerjaa!!!! @FFOODFESS Oh emang umum ya kerupuk ini pake saos, kirain aneh😂 @convomfs Y nya mana?? @bdngfess Mang oded @4gungkristiadi Mun geus teu hoream nitip nya @windytsy_ Selamat menempuh hidup baruEuy saha nu kalakuan na kieu ? https://t.co/NeqcRz7QgL
Retweeted by NYLM NY @bdngfess Budak ker ngalaan cai jadi sieuneun @airin_kp Pagi @friskas__ Ini terakhir kali
10/20
2021
@4gungkristiadi Pgi @bdngfess Sok ngorong terus korongna sok ditempel keun dimana wae jeung beuki dahar🎁 PRODUK LEMONILO GRATIS, SIAPA MAU? 🎁 Minmon mau bagi-bagi 3 Lemonilo Box untuk 3 Lemonizen terpilih, caranya gam… https://t.co/fsJst3KkVN
Retweeted by NYLM NY @lemonilo Makanlah Produk Tanpa Penguat Rasa Pengawet dan Pewarna BuatanMasih dijalan😬 https://t.co/DKUjy6jK0qJakarta48 https://t.co/eui5eAv5CD
Retweeted by NYLM NYAya dek nolongan moal karunya ihh https://t.co/qCZythzDIo @Sundafess_ Aman mun teu aya polisi mah @bdngfess Saré @bdngfess Disisi jalan, nu hareupna aya tukang dagang @Sundafess_ Bahagia dunia ahératNggak ada https://t.co/yaiI7e4BpH @bdngfess Marukana garis teh jang hiasan hungkul!!!Engap ari dimasker dijero ruangan teh https://t.co/La69n7Ufsk @sultanandara_ Make-up na natural yaa @Askrlfess 100rb @bdngfess Aya nu juga bubur deui beyetek ning @Sundafess_ Meli baso mah tara aya cilokan da @convomf Grab rasanya bagaimana? @Askrlfess Di batang hidung, dicabut tumbuh lagi @gabyJKT48 Ingin ini ingin itu banyak maunyaaa @IbnuTasrip Padahal itu emang sengaja buat di lindes @bdngfess Pesenna we kurupuk Kemplang pake ndog hungkul kitu @Rezadwii1 Iya wkwk @Rezadwii1 Korejat, @bdngfess Bakal aya kesempatan sihh @aurelmayorii Membantu yor , membantu untuk membentak kembali @Sundafess_ Balas bogo atawa hapur
10/19
2021
@cintabobatime Alahh ternodai teh? @friskas__ Nggak @aylopuby Selamat 6000 hari didunia yangIni mie sebenarnya kalo gak diiklanin disinetron-sinetrin harganya sama kayak mie biasa, mahal karena biaya iklan n… https://t.co/PQiBZw7Af2 @Sundafess_ Alhamdulillah 7Disini awal-awal seblak pake mie bukan seblak namanya tapi "leor" https://t.co/NhGVEJ36y8 @bdngfess Keur nongkrong sorangan https://t.co/5On4zlEU9e @mine_nda Aamiin @friskas__ Tau doang, kalo gasalah se smp dulu @friskas__ Yang dina maulidiya kayak tau @bdngfess Panik pisan, sakeluarga langsung hariwang ka S rafatar bisi aya nu lecet awakna!!! @dosolllswag Bobo bareng? @pfrinzcest Iya kayanya @4gungkristiadi Ngenmie @Sundafess_ 17thn @Sundafess_ Saré da hujan @Sundafess_ Seblak original
10/18
2021
Huahhhhh menang 🏆 #ThomasCup2020 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 @alifirdaus__ Ngeunaheun, pas nepina jol panas bujur @bdngfess 18 tahun @4gungkristiadi Aya-aya wae😭 @Sundafess_ Sarua, umur ngurangan tapi hirup kieu-kieu keneh @bdngfess Bobo deui we sok
10/17
2021

0