Sign in with Twitter

Username:

salmon @manrobustaa Bandung Keras

naon goblog

1,045 Following   1,139 Followers   10,953 Tweets

Joined Twitter 2/24/19


@uhhimpressive Dimana aya lini? Malang? @dawnibiru Cape loba gaya mah @Dychiz_ Sieun melegeung @urCocaine_ 99 @Bandungfess Hakan goblog kanjut sia liar liar teuing @naon_euyy Pasti ieu lalaki @bdngfess Na jero box @renokuuu @Bandungfess Teu kabeh bosenan kecuali aya faktor, deket jeng lalaki paling teu resef @ijuldaratista ANJING AWAKNA ATEIS @Sunda_Fess Anjing utah lah @kangcibay Nuhun a @Bandungfess Tong rudet anying, jeng sampe tong ngomong "terserah" @bdngfess Rek sieta munjung rek sieta kawin jeng duda rek naon ge bae nu penting jujur jeng transparant @kangcibay Enya dimanaa dikota manaaa a? Gorontalo? @dadan__X @Sunda_Fess Hampura a, maneh nya? @fatzarbii @Sunda_Fess Tuman teh @naon_euyy Mejikom urang ukuran saleter a, keluarga urang rek dahar angin? Jiga turaes @aulbanget @bdngfess Taktik marketing mmksd teh @Sunda_Fess Sia tara jumataaaannn @kangcibay Dimana si ieu a @bdngfess Sumpah mun aya nu narimakeun bulan hareup ge gas @bdngfess Taktik yahudi @naon_euyy Mun aing diimah kieu digulung ku keluarga @pricilialalal Happy born day🧨 @notagoodprsn Takbir @migagajalapeno Jokes ibuck ibuck
4/16
2021
@2padung @busuniriyaaa Goblog @sayurlodehh @kadalbuntunc @busuniriyaaa Sieta mah kitu wae bae a:( @janchoux Henteu ajig @migagajalapeno Beh teu ngarti
4/15
2021
@ghallatea Hati lagi @kangcibay Ke a lampu mejikomna bereun keneh @slxtedcaramell Heeh so keras disosmed, di rl mah teuing @pipeloren Sarua hese wayah kieu mah lobana hansip kukurilingan @kangcibay Heeh kitu a @anotherclownday Positif thinking dkm nya anak indie @naon_euyy Kodomo a beh amis, anying hereuy abi mah a @naon_euyy Nambul odol @ayamtirex Di ig, ngan dunia fnb an arek? @ayamtirex Loba part time an @bdngfess Benget aing jiga rem tangan ge beryukur we tapi tetep tara pd an si @sundastruggles Anying aing ge hese sare @_ninaseptia Kamar cai? @_ninaseptia Jangan cicing diteras atuhI lve u vry mch, bt u alwys make me confused abt wht t do @chokyboyy @bobamatchxa Aku oge @gimmiyors Coba di daily routine enak tuh @hiddenify Bejakeun adi tere nu sok gegeroh dikost @hiddenify Lebarang ngilu ka imah lah @gerlongboys Kuma maneh a @xblacksyugar Kapan kumahana @maujdiseniman Jol hayang dijungjurigan
4/14
2021
@halomeksidi @chokyboyy Aneh sieta mah a @tumishideung Translate twit aing error a @Sunda_Fess Goblog https://t.co/NoJWHchAM4 @Aprlint Ih selamat hbd kamu, terus terang terang terus🧨 @chokyboyy Ngaloco pake baso @janchoux Anaknya anak anjing @chokyboyy Tapi da lain anjingBegah banget anying abis buka pen bobok https://t.co/1Y6i1o2Wly @anamcaramu Heeh bieu sukur sampe magrib @ucupsadboy Tidak ada yang bisa ngelarang kehereuyanku a @badutts Saetik @whteveryousay Bisa a kontek" diwasap weh @sabithaaaaaa aauuuu @bengberokan 🙂 @kadalbuntunc Cinta laura
4/13
2021
@xyzselcouth WC umum? @bdngfess Sompral sia gobrol hayang disunatan jin! @bdngfess Chat mantana ayeuna "GARA GARA SIA GOBLOG" biar sedikit meredakan dan kamu tenang @ebipatidolken @greenchy_ Hampura a bulan puasa @greenchy_ Sing jelas atuh:( @wartafana Kumbah lengeung bau kuntung @sundastruggles tiba tiba roma-duar https://t.co/NzJyxM7KnY
Retweeted by salmon @hiddenify @Littleewomen_ Emang na judul aya nu opatan? @Guzelbirkiz_ Padang gapapa? @rrnaher @Sunda_Fess Eta nu dualas nomer biasa, eweh? @Littleewomen_ @hiddenify Naha bet ngambek aing rek naon tiluan teh, laina mabar ml @anothermatrash Punteun ajig sanes kirang sofun @Anissanh11 Naha bapak ulah? @Beuritganteng Siyap kauan @rrnaher @Sunda_Fess Tadi nelpun teu kadenge emang? @kembarancumong Di bumi we masih pssi @greenchy_ Pas taraweh pisan? @Littleewomen_ @hiddenify Teu bisa tiluan emang? @silvaselvianaa Bm kelamaan nyayur malah gak sahur @janchoux Siieu edan edan wae @Estistnj_ Ngabuburit panggil lah orang musyawarah! @hiddenify @Littleewomen_ Ngiluan om @Dychiz_ @faakkmood Sasih siam a kedah menyebarkan hal positif @faakkmood @Dychiz_ Asem banget abis sahur @2padung Dah mudahan a, bisa bisa bisa na jero hate @ijuldaratista Ah bae we paling wudhu poho kateleun @Littleewomen_ @hiddenify Asa teu bijil sori @cacamaricahyhy_ Rudet banget hey @bukanmalikaa Tapi saia kerja diwarteg @Littleewomen_ @hiddenify Biasa budak ngora @nurrrraaaa Kamu mau saia ledot! @cuwicoconut Dah mudahan euy @aulbanget Takbir
4/12
2021

0