Sign in with Twitter

Username:

Mar10eJ👇 @Mar10eJ Planet earth

#cats #reading geen politiek, voetbal of religie. Graag niet teveel volgers maar bedankt voor de interesse🥊

101 Following   71 Followers   2,916 Tweets

Joined Twitter 2/9/20


@Leenderbos2015 550 @g_h21 @Wonieka @linnepinnetjes 😬 @g_h21 @Wonieka @linnepinnetjes Nee ik had er geen banaan in en een kant en klaar pak van Xenos🙂hoefde er alleen bo… https://t.co/ty1TYp3Y0O @g_h21 @Wonieka @linnepinnetjes Die van mij was erg lekker maar ik heb er botercreme op gedaan. @bert274 Heerlijk 😊 @bert274 Ik ook hoor, hij zat ernaast met die grote ogen te kijken 👀 @marjocorn Beter dan weggooien, ook is het maar jus @g_h21 @linnepinnetjes Ik klop meestal eerst de boter en de eieren en soms werkt dat. Het zal alsnog smaken denk ik? @g_h21 @linnepinnetjes Ingezakt! @g_h21 @linnepinnetjes Ik heb ook worteltaart gebakken vandaag, mislukt zoals altijd maar we gaan m gewoon opeten @PrinsGunther Het is toch niet van deze tijd! Met zn stinkoliebollen, laat dan maar.😅 @PrinsGunther Ik heb meestal alleen mn telefoon bij me, gelukkig heb ik de gewoonte om geen oliebollen etc te eten voor Oudjaardsdag! @Voedselkrijger @TonneDer Kan het morgenmiddag ook of op een vaste dag? @PrinsGunther @Ingeborgvraagt Ben jij dat op die stoel? 😊 @Ingeborgvraagt Ja, een jaar of 10 geleden, nooit hoeven gebruiken @g_h21 Ik weet het!😬 @g_h21 En dan die onschuldige blikken als je het ontdekt! @g_h21 😅Wij hadden een kat die ik een keer thuiskwam met een biefstuk, peper en zout zat er al op😊 @elsa_britta Al vaak geprobeerd!! @gaabstra13 Af en toe mag wel hoor wat mij betreft (maar ik ga er niet over..), als het gemeend is @gaabstra13 Niet te vaak kut zeggen, dan wordt het leuker 😃 @elsa_britta Daar haalt ie het ook vanaf denk ik. Soms kom ik 's morgens beneden en dan zit hij buiten te wachten.… https://t.co/bblwPDfkCx @bums60 Dat is zeker zo!De kat heeft m’n broodje gejat en van het aanrecht naar de mat voor de deur gesleept. Gelukkig zat er nog een zakje omheen 😅 #boef!
10/22
2020
@Ireneindahouse Ik had dat afgelopen zomer in m’n oog 👀 @Teamchef_KB_Nwk Je kan ook gewoon hier komen wonen😊 @Ingeborgvraagt Momenteel Jussi Adler-Olsen. @LeoThom63545830 Ondertussen onder jouw tweet: https://t.co/6fKFgVShZ9 @dutchdude070 Vies hè 🤢 @dutchdude070 Kopje kamillethee met honing dan maar? @dutchdude070 Jij maakt wat mee op een dag!😱 @Earhaan Dit is hier 😔 https://t.co/fPXi2DMttP @Wonieka Ik doe het in het weekend wel eens, heerlijk hoor. @Wonieka Fijn als het kan!! @Wonieka Oh, heerlijk! @Jeroen_Foto Grapjas! @artbydaan Ja, ik lag dubbel! M’n vader en z’n vriendin (75&66) dachten dat het een videoboodschap was, stonden hee… https://t.co/ZodqkQWBr3 @artbydaan Bij mijn moeder toen ik voor de eerste keer videobelde met haar😅 Ik riep heel hard dat ze op het scherm… https://t.co/ZE6dur2pNc @Earhaan Ik ook, even de tijd nemen...Jij ook een fijne dag #achterdewolkenschijntdezon @CindyRijk Wij wonen op 5 min van de A4 af, verderop rijdt de trein, ook de Thalys. Als de wind deze kant op staat… https://t.co/AxsckfL2pj @Earhaan Ik ook niet, dan moet alles sereen zijn. @Earhaan Hier is alles rustig, opstart/ dag/ avond. Voel me net een bejaarde af en toe👩‍🦳 @Earhaan Goeiemorgen! Ik heb de kaarsjes aan hier, grote pot thee, best knus :)Je weet toch bijna niet of je naar de buienradar kijkt of naar de grafiek met Corona besmettingen https://t.co/sgxrwOZSAW @CindyRijk Inbreken op de gemeentewerf :) Wij hadden, toen ik ooit puberde, een rotonde in aanbouw, daar stonden ti… https://t.co/KWjRO7aT5P @CindyRijk Wat een mooi uitzicht en lief van het ontbijt! @Jeroen_Foto @dundikkertje Staat op de verpakking 🙂
10/21
2020
@Bryan65165100 Komt vast vanzelf weer goed, morgen nog maar eens kijken @ElsvanVliet Nee, we hebben zoveel zorgen om Jim gehad, hij is ook op een vreselijke manier overleden. Ik kan dat n… https://t.co/GgtuHbQnRt @ienapiena Nou zeker! Ik had echt hartzeer 💔 @ienapiena Het ontmoetingspunt is hier zo’n beetje om de hoek dus het valt niet op 😇 @dutchdude070 Nee ik ook niet maar er zijn er zat die het wel doen. Bovendien moet ik daarna eten koken en met wijn… https://t.co/QxbrJTSAiqIk heb de dames wel hier door de hele wijk laten lopen, stiekem op zoek nog naar de kat 🐈 @dutchdude070 4 uur cup a wine🥳 @dutchdude070 Betah 👍 @dutchdude070 Mag je naar ketoor? @marjocorn Katten zijn gelukkig helemaal niet egoïstisch 😅 Ik begrijp je hoor😊 @g_h21 😊Ik had ook wel het vermoeden dat het door het weer kwam maar voor hetzelfde geld zijn er kattenhaters bezig ofzo 🧨 🐈 @bert274 Lastig! Beterschap🙏 @marjocorn Katten hebben daar meestal niet zoveel last van, die gaan toch hun eigen gang. Wij zaten verre van op de… https://t.co/3gpfeXlgiM @Marjoke_1972 Altijd fijn om iets achter de hand te hebben! @marjocorn Je hecht je toch weer aan zo’n pluis! @Marjoke_1972 Lekker! Ik had ook 2 porties nasi uit de vriezer gehaald, eigenlijk voor morgen want vandaag stond er… https://t.co/jSnruRLBlw @RGSchoolenaar @g_h21 Dat is dus even een - voor de +. Hier waren ze mooi op tijd en alles is geleverd🤗Taalwandelen was een fijne afleiding, ik liep met 2 leuke vrouwen uit Irak die al best goed Nederlands spreken. Het… https://t.co/mRCWl6mO0ueven bij kathoudende buren aangebeld of alles okay was met hun katten. Alle katten waren lekker binnen 😺 Rond half… https://t.co/hy0QCLhxAQBeetje vervelende ochtend vanmorgen want de kat was er niet, al ruim 3 maanden zit ie elke ochtend voor de deur maa… https://t.co/MiIYT5Tyaq @bert274 Hoe voel je je Bert? @Terrebelius Ik weet het niet, mijn tweet gaat over gekochte kaartjes voor het geannuleerde 'uitzwaaifeest' :)Zijn er hier toevallig mensen die kaartjes hebben gekocht voor #brexitaaanZee die wel hun geld terug hebben gekregen? #dtv @g_h21 Vervelend zeg! Misschien heeft ze nu al de hele dag een rotgevoel omdat ze zo naar deed tegen jou.
10/20
2020
@Ingeborgvraagt ‘ waar kom je vandaan?’ https://t.co/eQJKnYiwig @MarianneCramer @GewoonHiltje Dat had allang gebeurd moeten zijn, ik krijg nu zelfs mails van verschillende hotels… https://t.co/EXuChe3vgZ @ElsvanVliet Ik ben wel naar de apotheek geweest vandaag hoor maar verder opgehokt @ElsvanVliet Ja, uitje van de week 🧅 @ElsvanVliet Fijn! Ik ga morgen weer #Taalwandelen, het groepje is klein en volgens mij alleen vrijwilligers maar toch even lekker er uit. @ElsvanVliet Gelucht 😅 @Teamchef_KB_Nwk @marinavdvelde @WAGKaagBraassem @KaagenBraassem Goed bezig! @artbydaan Super leuk! @ienapiena Ik was even afgeleid 😁 @ienapiena Goed vasthouden dan! 🌫🌊 @texel52 @bums60 Och 😰 @CindyRijk @g_h21 Ja, het is ons pas veel later verteld, van de poezen enzo.. Die poes was echt een diva, krengetje… https://t.co/Bvptqyz3GT @CindyRijk @g_h21 We hebben de poezenbaby idd met de hand gevoed. @CindyRijk @g_h21 M’n oma had vast laten leggen dat de poezen mee in de kist gingen😢 Ze voerde ook de zwerfkatten e… https://t.co/KSBBF0ay9r @cisca_klein Valt vast mee qua oninteressant :) Ik spiek zelf vaak bij de Tweet activity. @cisca_klein Misschien omdat 'half Twitter' dit al doet, echt niet rot bedoeld, maar wellicht zijn mensen een beetj… https://t.co/Cf8frwEaf6 @CindyRijk @g_h21 Ze is wel schattig hoor! Toen mijn oma, lang geleden, overleden was en het huis moest worden scho… https://t.co/wumP4cy6vK @Voedselkrijger Ja, dat snap ik, erg geisoleerd. @Voedselkrijger Ik heb ook geen idee hoe dat werkt. Wel fijn dat jullie onderling kunnen ruilen, geeft ook een band denk ik? @Voedselkrijger 😐Dat vind ik oprecht heel verdrietig voor je. @RGSchoolenaar @g_h21 Ik kan er nog wel een Wordfeudspeler bij hebben hoor Rene, als je dat leuk vindt. Anders even 'goede vrienden'. @Voedselkrijger En betekent het dan dat je zelf moet bijkopen of is er nog hulp vanuit een andere hoek misschien? @bums60 Voor geen meter! Ik heb ze nog niets ‘zien doen’ gelukkig.Bak seizoensbloemen leeggehaald....’laten we er stenen in leggen zodat de katten er niet in gaan’😅 https://t.co/Kb6YZvrnCr @handpalmverhaal Als je iemand niet als volger wilt dan kun je ook blokkeren en daarna deblokkeren. Dan is de perso… https://t.co/TZy8m9DqjI @MarianneCramer @Terrebelius Eens! @Vincentgdevlugt Heerlijk, kun je me, bij wijze van spreken, voor wakker maken ‘s nachts! @MarianneCramer @Terrebelius Het is Martine 😊 Ik lees het ook graag, prettige schrijfstijl en oprecht. @Terrebelius @MarianneCramer Dat was weer fijn leesvoer, altijd prettig!
10/19
2020

0