Sign in with Twitter

Username:

Niets voor de rondvraag.

694 Following   1,828 Followers   223 Tweets

Joined Twitter 5/31/10


@parafernadia https://t.co/0eGkyluPKD @MrScheerder Ik kan er niets over terugvinden. @werdbarb Ja dat is gewoon waar!Ik mis Winny de Jong wel een beetje in de #FvD soap. @LiesbethvBerkel @marjanne56 Ik vrees dat een heleboel #FvD aanhangers helemaal achter de fascistoïde ideeën staan… https://t.co/BhMLcqJPAJ @marjanne56 Heel goed dit. Iedereen die nu nog #FvD stemt is een fascistische, racistische antisemiet. Én een compl… https://t.co/1k7744L4otNu kan in elk geval echt niemand die Forum steunt zich nog verschuilen achter de ‘ich habe es nicht gewusst’ leugen.
11/26
2020
@victorginori @LTONederland Prachtig studiemateriaal. @MrScheerder @LTONederland Zeker! @ChristaD66 @LTONederland Ik kan daar gewoon niet tegen. Ga daar dan niet zitten!Weer een aanvulling voor de cursus woordvoering vandaag. De meneer van @LTONederland bij #nieuwsuur heeft geen verh… https://t.co/vMdJtUyvg4 @TienVoorNegen Ohhhhh weer een stap dichter bij het einde van de bouwput. Wat heerlijk!Er zijn nog een paar mensen die over andere zaken dan Baudet tweeten. Het gaat volkomen verloren in m’n timeline, maar toch... aandoenlijk. @Roland1976 Jaaaaa wijntje d’r bij! @nycsouthpaw Four Score and Total Landscaping.
Retweeted by Marielle
11/25
2020
Okee. Ik heb die serie uitgekeken. Het waren de slechtste #Netflix uren ooit. Pharrell heeft een enorme zak geld ne… https://t.co/5f3URJTCPv“Go tell it on the mountain”, nou dan heb je me wel meteen hoor. Maar helaas, deze man had als enige dramatische ve… https://t.co/1kYNNpC7R4Nu een kandidaat die echt heel lang moest nadenken over de ellende in z’n leven. Gelukkig bedacht ie nog net op tij… https://t.co/rUpRgZzV4iNu een alcoholist die viel, z’n rug brak, nooit meer zou lopen en toch lopend de auditie binnen komt. Natuurlijk zi… https://t.co/DPcpqeOyC4Nou het is natuurlijk wel allemaal afschuwelijk hè. Niet dat jullie denken dat ik een koud mens ben. Maar lieve hem… https://t.co/qUBGzMnYSdIk weet het, gospel vindt z’n oorsprong in ellendige levensomstandigheden, maar om kandidaten steeds ergere verhale… https://t.co/8mfXFQtAfFToen de kandidaat van 15 kwam die geïnspireerd werd door Celine Dion en God (in die volgorde) wist ik genoeg. Dat i… https://t.co/7ej3gOHoncOp een of andere manier leek me dit wel een middag voor @voicesoffire. Maar jemig, er is geen zak aan. #episode1 #netflix
11/22
2020
Fantastische schijnbeweging van Ollie vandaag. https://t.co/lmypjLwDBMSerieus. Deze man. Zonder enige vorm van ironie. Ik zeg: applaus! https://t.co/t9qMmwgiAtDe MS Teams camera is een wrede spiegel ‘s ochtends.
11/18
2020
Zie de ietwat grijzige pootjes van een boswandeling die ik tijdens de lunchpauze met hem maakte. Niet dat jullie de… https://t.co/LE7vVZFd9pOmdat ik vandaag een kleine coronadip heb, eindig ik de dag met een filmpje van Ollie die ook acuut in een dip scho… https://t.co/YXiiSyczQy @YfkeFroentjes Hele goede communicatie-adviseur die deze beeldregie voor zijn/haar rekening nam 😂.
11/16
2020
Ik zie een grote toekomst weggelegd voor deze manier van stemmen. https://t.co/QpP3JS0Ato
11/14
2020
Hee Ollie! Ga je mee? Lekker naar het bos? https://t.co/5yty722juk
11/11
2020
Basically his last tweet as a president. https://t.co/jPFSGlrJpg
11/7
2020
Ik denk dat de wereld een filmpje van een om aandacht bedelende en knipogende labradoodle nodig heeft. https://t.co/cfcjleeApp
11/2
2020

0