Sign in with Twitter

Username:

Marijke Groot @Marijkegroot Deventer, Nederland

(Pleeg-)moeder/schrijver/inwoner (van Deventer). Het ging heel slecht met me, maar ik ben geen coach geworden.

945 Following   11,124 Followers   34,104 Tweets

Joined Twitter 4/26/11


@marcdrees Ik kan het op elk moment van de wedstrijd zeggen, toch? @MarcelOosterbos Die luisteren al niet eens naar de tv....Commentator: 'Portugal heeft doelpunten nodig.' Ik denk dat ik dit werk ook best kan. #GERPOR @nathaliepagie Heb het stuk nog niet gelezen, maar ben erg benieuwd. @Yento1 Ben benieuwd naar het stuk!Ik krijg de krant van vandaag nog en wil dit artikel lezen. Na twee gedwongen opnames met ambulances, politie, rec… https://t.co/ivJNrqUKxc @Artemis00010 Mijn tweet was maar half zie ik. Ik bedoel: als ik een pak melk heb gehaald en mijn dochters reagere… https://t.co/fhO1RZY715 @CosmosDoctor2 Heeeeeerlijk als mensen niets met ironie blijken te hebben... en misschien dus niet op Twitter moeten zitten. Hou ervan. @ehollenberg Wat extra sterkte gewenst voor vandaag!
6/19
2021
@CorryvanRheeOA Ik kies voor beide denk ik ;) @Rosenkamp Meer dan goed. @MataKalikamba Jawel hoor, kijk maar naar de vele reacties. @SonjaRenaud Wat vreselijk verdrietig. 💔 @Rosenkamp Saaaaaai. De Hip! @Ineke___ Geen last. Onbegrip. Hoe kan je zomaar zo gaan schrijven? Waarom kwetsend willen zijn of onaardig? Ik snap dat niet. @hoof_l Zo jammer inderdaad! @winnyking MOLO! @Rosenkamp Fijn! Kunnen we nog eens een biertje drinken! @elsjonker Dank!! @annegietema 😆 @Michell24423236 Mijn arm!1. Vanochtend: dochters kijken niet op of om als ik zeg gevaccineerd te zijn. 2. Ik plaats een luchtige tweet. 3.… https://t.co/uIokrnYZq3 @coenlievaart @natas_groen Zucht. En nog eens....Zucht....en nog eens.... @ThomasInLeiden Alive and kicken met een zere arm! @marliestalman Altijd weer.Toen ik me nog volledig mocht bemoeien met haar spreekbeurten en haar kleding. https://t.co/CPhwQ64W7q @SMeulen Ik houd ook van blije stadsgenoten! (En dank!) @brilletje19 Deze reacties waren van mijn kinderen, hè? Die van 'oja' en 'Nou en' 🙃 @Empie_17 Inderdaad! Schoof ik je weer te veel eer toe. @ReneRemis @Sanniebotje Ik maakte enkel een grap, omdat iedereen zijn vaccinatie zo showt. De mensen die me kennen weten dat. @marcdrees Klopt. Vind ik ook best jammer. Nu dan maar over op het bier. (Nee, flauw. Maar alcohol is volgens mij… https://t.co/Me5vBw0Dsm @oosterhoff2 😂 @spekkie70 Ik bedoelde *keer ipv *week. Excuus. @Empie_17 Jij weet -as usual- weer de juiste woorden te vinden voor al mijn levensgebeurtenissen in één tweet. 😘 @bdefrens Heeft dat invloed?Dus nu begin ik erg te twijfelen of ik hier moet ga noemen dat ik maandag start met een nieuw antidepressivum. A… https://t.co/tICTn1BoHUIk vind reacties als: 'waarom meld je dit' 'Ik ben ook gevaccineerd, maar dat heb ik amper iemand verteld' toch we… https://t.co/ppNNV7mzTc @natas_groen Omdat werkelijk iedereen het doet. Het is niet geheel serieus bedoeld. @Sanniebotje Ja! @MaryLou118 Oké. Bedankt voor deze bijdrage. @ReneRemis @Sanniebotje Suikerzakjes??? Wow! Gefeliciteerd! Maar waarom daar nu pas mee naar buiten treden? Had he… https://t.co/LrBBzng2LV @spekkie70 We zien je bericht volgende week tegemoet. @Mike_Drop1 🤣🤣 @paazverhalen Die vind ik ook wel heel stemmingverhogend!Zijn hier wel mensen die het kunnen opbrengen enigszins positief te reageren op mijn zojuist verkregen vaccinatie?… https://t.co/5uox2DNDH0 @jes288 Dat is hier niet aan de orde. Maar fijn dat dat soms kan! @SuusssKa @Aukelien28 Waar werk je? @Aukelien28 Hier ook 8 en ze gaat vanuit Deventer de andere kant op. Ben erg benieuwd. Dank! @Stuij_com Snap ik. @evavkk Ik hoop het ook! @LevAnnelieke ? Ik vind het alleen jammer dat ze dat ze van haar fijne school moet en haar vriendinnen moet gaan missen. @DeZoekt Ze gaat nog kijken! @Kevin_Gortzen Er is ook niks mee. Het gaat om het missen van het vertrouwde. @Empie_17 Wat tof!! Lees het nu pas! Gefeliciteerd!!
6/18
2021
@brilletje19 Ja? Voelde achter ons;) @brilletje19 Klopt! Precies achter ons volgens mij.Nederland is door! (Dus vuurwerk in Deventer...WHY????) @hulliegirly Maar in veel gevallen wel. Zeker als het iq al redelijk duidelijk is. Misschien zelfs nog iets anders… https://t.co/INNCXWveg4 @JasonErvD Trots op je! Maar dan ook écht. Niet alleen voor twitterlikes ofzo 😘 @Rosenkamp Dat zou ook grappig zijn 😉Morgen mijn eerste vaccinatie! Ik wil er dan iets grappigs over tweeten, iets over magnetisch zijn of iets met 5G.… https://t.co/QuvTPavPMT @honig_n Daar gaat het niet om hoor, ik zie het absoluut niet als het einde van de wereld. Het gaat om het missen v… https://t.co/SgL4Xb8TRS @tomrusting Maar er wordt op teruggekomen? @tomrusting In dit specifieke geval ben ik volgens mij heel blij dat ze nog vier jaar op regulier onderwijs heeft g… https://t.co/eY7t1Rt0HD @Aefke Ze had er ook veel zin in gelukkig. En ze moest zwemkleding mee 🙂 @ruudtw VOND @ruudtw Als het morgen vreselijk tekeer gaat, zal ik aan je denken. Maar ik vind het wel eens fijn, een compleet a… https://t.co/FqdjD7TLOaAls er licht op ze wordt geschenen en je ze daardoor goed kan zien en duidelijk horen piepen en kermen ‘dit licht i… https://t.co/jl9fMMsLm1
Retweeted by Marijke Groot @ruudtw Ik had voor het eerst in 100 jaar een verjaardag met zon, geen regen en een fijne temperatuur afgelopen wee… https://t.co/eApx2lFfpJ @TeMarijke Ik heb juist net positieve dingen gehoord over het busvervoer.... We zullen het zien....Gisterenavond een appje van de juf dat dochter een petje op moet vandaag. Ik schrijf terug dat we de petjes kwijt z… https://t.co/vHOi1W7Zfs @elsjonker Ik twijfel veel. Ze gaat vooral meer spelen. Ze heeft nu ook niet het idee dat ze minder goed is, dus ze… https://t.co/J7oJHi6bG2 @JetjeGeo @ditisjentl Volgens mij zijn er na 18 ook nog mogelijkheden zelfs. https://t.co/hf99DXNj5W ieder geval do… https://t.co/Jopa0CxKM6 @L82747500 Ah, dit bericht zie ik nu. Ze gaat niet naar een klas met gedragsproblemen, maar leerproblemen vooral. Z… https://t.co/iNYXvlTLAZ @L82747500 Ik snap je bericht volgens mij niet?
6/17
2021
@ditisjentl Dat was misschien nóg meer ideaal geweest. Wist ik niet. Denk dat ze tussen de twee in zit. Maar weet h… https://t.co/OQSRkay1Uz @tallie007 @zomerlelie Of het gelijkgestemden zijn weet ik niet. Op het SO (geen SBO) zit juist alle problematiek d… https://t.co/Oo8UaXSlqd @ditisjentl Er is één vrijeschool voor speciaal onderwijs in NL en die zit hier op 20 km vandaan, dus daar gaat ze… https://t.co/yEUQi6NL9e @HonigJudith Ik hoop het zo. @zomerlelie In een andere klas zagen we ook wel potentieel speelmateriaal,) @PhotoJeanique X @Trees24 @zomerlelie Ja, is anders dan het SBO, weet ik dus sinds kort ;) @zomerlelie Juist op het SO vraag ik me af of ze echte aansluiting krijgt. We hebben haar klas al even gezien...(En de verhalen dat anderen het ook hebben gedaan en nu een goede baan hebben, echt heel knap! Maar is hier niet aa… https://t.co/YvuJG0pn6i @zomerlelie Geen SBO, maar SO, maar we hopen het ook! @Redone14573515 Fijn voor hem! @mannetjemaan @GeenFamke Zitten er middenin. @mirjamm74 Natuurlijk nog afwachten of ze het er fijn gaat hebben... @SamanthavanS95 Het wordt geen sbo, maar so. Hopelijk gaat ze het er fijn hebben! @femmes6 Nee. Gaan voor de vrijeschoolvariant! @GeenFamke Ze komt in een klasje van 8, verschillende leeftijden. Ze heeft overigens nauwelijks besef ervan dat zij… https://t.co/juiwdW5Jux @GeenFamke Ze heeft het er nu naar haar zin, heeft vriendinnetjes. Toch maar de vraag of ze die daar krijgt...Qua m… https://t.co/6bIStNLJPYEn nee, er is niks tegen het speciaal onderwijs. Maar het missen van haar klasgenoten. Niet meer gezellig op de fie… https://t.co/9phubW03XnDe juf belde: het gaat niet meer, groep 3 is te moeilijk voor haar (8j). Of het een idee is dat ze vaker gaat 'hel… https://t.co/1hjJxPFdW9 @marcdrees Heel erg bedankt.
6/16
2021
@_drakenvlieg @gijsbonte @_drakenvlieg Dank! Leiderdorp werd hier ook genoemd inderdaad. @karinn03 @gijsbonteIn 2017 was ik ook al echt heel grappig....🙄 (Maar mijn handschrift is wel verbeterd.) https://t.co/xInXtuPk5R @DorinevdH Kijk jij, @gijsbonte ?
6/15
2021

0