Sign in with Twitter

Username:

Marijke Groot @Marijkegroot Deventer, Nederland

Dertiger. Deventer. Drie Dochters. Deed Dingen met Depressie. Maar ook met PTSS. (Zoals erover schrijven). Pleegzorg. Runningtherapie. Lacht ook nog.

901 Following   9,007 Followers   27,270 Tweets

Joined Twitter 4/26/11


@sanderszorg Hoop snel op duidelijkheid! @MarleenOpSokken Ben je geslaagd voor de havo?? @GenoegGek Nog niet. @BodilleB Wat verdrietig, Bodille😔 @IngridLehr1 Toch ben ik wel blij. Beter dan niks!! @Brammmm43 Ik wilde zoiets tweeten, haalde het weg. Zag vreselijke tweets. Walgelijk. @Sasklei Ik ook voor die van jou! @bowelrupture Ze vraagt mij.Van die keuzes. https://t.co/ac6e7PLaQaOh no!!! Ik ben mijn Licht groene pasjeshouder met pasjes kwijt. Help je mee de vinder vinden? Please share!!… https://t.co/OXBl9f8WeU
Retweeted by Marijke Groot @Silja_6 Dat is ook heel jammer! @roosabelman Oh: en daar was het volgens mij: eerste paal: bij papa. @roosabelman Jaaaren geleden deze bij ons in de buurt. Op de opmerking van standje 69 na. Denk dat als die mensen d… https://t.co/QXK0Ed5vu0 @haIfbewoIkt 🥰 @Jennekepenneke heerlijk. Veel vrijheid gewenst! @Jennekepenneke Moet je tot zes uur werken of mag je dan een borrel? @Jennekepenneke 13.56 Ja. @MaartjeJanse Ah. Zo. Kleinere school dan mijn dochter;) Ik hoop het voor jullie!! @MaartjeJanse Voor jouw studenten bedoel je? Hier hebben ze echt een strak schema, zowel voor 4 juni als voor de… https://t.co/XAVhjkk5Z7 @haIfbewoIkt Ik lag dus blijkbaar onder een steen. Wist dat jullie bevriend waren, maar verkering... GEFELICITEER… https://t.co/XsCJwQbuS2Brief van school: er komt een diploma-uitreiking!!! Dochter gaat alleen naar school en de uitreiking is met haar k… https://t.co/AVfBqow9wt @BartFagel Er zijn nog heel veel andere leuke! @ankevanw Ik ook😂 @Empie_17 Ja, gezien! Hou ervan!
5/25
2020
@petatteke Sterkte voor jou! @marleentenlohu1 Sterkte voor jou! @MarleenOpSokken Sterkte!Zondagavondgedichtje. Uit: Veel succes met je PTSS https://t.co/a2cR2z5rFa @fikkie77 Ontvolgen. Of blijven. Ik weet het eigenlijk niet...😬Altijd als ik iets 'links' tweet, weet ik dat ik volgers verlies. Als ik 'rechts' tweet, verlies ik dus gewoon noo… https://t.co/9oFuXg8npS @Annetje1966 Ja. Vind ik wel. Ze hebben zo veel leuke, goede, rake dingen gemaakt. Heb ze https://t.co/g2RhFEqFiS h… https://t.co/vt1HPzUat9#barbie #dossierinzage #vdlaanenwoe https://t.co/V8HQkJqXLHhttps://t.co/ob4B2DBzkj #vdlaanenwoe #vaccinerenIk kan niet kiezen uit de vele leuke liedjes van De Kwis van de afgelopen jaren. De meeste ken ik uit mijn hoofd.… https://t.co/S2zCrVAQO1 @ingevanwolferen @YesWeCanClinics Wat fijn. Veel geluk en succes gewenst! @Hibbelix Ik wou dat het voor jullie gebeurd was😔 @marjanne56 😘 @MaximaKoningin_ Mijn lever is het idee. @MaximaKoningin_ Ach. Weer eens wat anders😬 @kittyki2 😘 @MaximaKoningin_ Ik woon hier een een bijna vleesloos huis... Er wordt wel vis gegeten. Sushi komt eraan. En de wij… https://t.co/qpJYyi0uJA @BWigchert @nickhoekman Die paprikachips doen het hem😂 @MaximaKoningin_ Ik wil dit dus nu... Maar dan met witte wijn... @globalistaa Ik bespreek overigens niet altijd met iemand als ik een berichtje van je heb. Soms onderga ik het gewoon in stilte😂 @globalistaa Ik laatst, stoer, tegen dochter: 'Ik had net een berichtje van Rianne Meijer (mijn dochter is al jaren… https://t.co/Mnkf6dPu6X @rositacusters Deventer? Hier ook... @marjanne56 2 @Toorice @doortje38 Best kut... @PeterTBD Door dit een keer op te schrijven, is het ook klaar. @PeterTBD ach. De krant doet ook zijn werk. Dus ik snap het wel. Maar ik wilde er niet in, realiseerde het me te la… https://t.co/lJvBWx150H @nanano512 Negatieve reacties op de socials vond ik tot daaraan toe. Maar vooral de best grote gevolgen/ reacties v… https://t.co/EenRGQzG1x @brigschuts Verbaasd. En ook wel wat boos. En ook wel wat verdrietig. Maar vooral: gebeurt dit echt? En steeds maar… https://t.co/mhAcYJDCmt @gipjam Ik was vooral verbaasd. Dacht: gebeurt dit echt? Werk ik me helemaal de pleuris om nare woorden naar mijn h… https://t.co/W7v5wQWEZc @MargreetvE Ik vind er ook wat van. Wellicht iets anders. Maar goed. Soms is het inderdaad gewoon zo. @Jennekepenneke Wellicht. Ik vind het walgelijk. @Jennekepenneke @mauricedehond Maar ook vooral: waarom?? @nickhoekman In 1988 mocht ik de straat op. Ik was 8. Ik flanste nog snel een 'spandoek' van papier in elkaar met '… https://t.co/Ze7WGg1gtO @emmaspreekt Ik ook! Laat je het me weten? Ik denk niet dat ik zoiets aan mezelf zou kunnen schrijven. Ik heb wel b… https://t.co/JTLgtiGNvl @Milkshake Ach. Het is stukken erger geweest, dat besef ik steeds wel. Maar iets meer verbetering ipv achteruitgang… https://t.co/8402mqZmNO @overlistener Hahaha! @EvaBronsveld 💕 @coboer Haha!
5/24
2020
@Empie_17 @leonietje85 LAAT JIJ WERKELIJK IEDEREEN JE CV LEZEN???? (Voelde me even bijzonder... Jammer dit...) @Empie_17 @leonietje85 Ja. Dat is zo. Ik de leuke, slimme, grappige, volhardende, goedgebouwde, sportieve, toffe.… https://t.co/Wj6tBfE0d5 @Empie_17 Ja. Ik stuur je privé de ergere koosnaampjes. @leonietje85 @Empie_17 Ik ben de leuke van het stel. @Empie_17 Kutwijf @Empie_17 Geen zin in. @sndrgbl De animatie en simpelheid😬 @me_marretje 😬 @jannekelove Dank, Janneke!😘 @mrk_kkn Ik ken de term en ik snap hem goed. Het voelt alleen soms wat anders😬 @DjKerosine Tobias, Luuk, Maas, Willem, Hugo, Seb, Tijn, Teun. @DoryvanZanten Hartstikke lief! @emmaspreekt 😓 @EllenNGNG 😘 @rschonck Ohhh..die doet ook een (niet zo prettig klinkend) belletje rinkelen... Iets met vla, toch?Mag ik jullie écht heel hartelijk danken voor jullie reacties....💕 Wandelen, kletsen, bellen, appen, steun: het we… https://t.co/bxo0DOAxGC @GenoegGek Ik ga me erover beraden. @Bumble_D Vreselijk was het! Ik mocht het niet kijken van mijn moeder 😬 @centmillevolts Van die krokodil? @LydiaJoppe Ken het (gelukkig) niet😬 @MammieRazzie Oh. Wat vreselijk 😂 @CEBuist Die vind ik wel leuk🙂 @Bumble_D Dit doet een lampje branden. Geen vrolijk lampje overigens. Iets van de EO? @VeraBark Oh. Deze ja... @psych_wijchen Die ken ik nog wel!🙂 @GenoegGek Graag gedaan! @Marinske44 😬 @sndrgbl Mijn dochter vindt hem geweldig!! Ik niet. @Barbaaralin 😂 @Nathalie105 Ja. Zeker met asperges. Zonde dan! @Nathalie105 Balen! @demiviring Ja.Oké. Er zijn er al redelijk wat genoemd, maar wat is echt een erg liedje om in je hoofd te hebben? Ik begin: https://t.co/a25AREdp77 @MrsGhasem Je bent een kanshebber. @JeroenRB Je komt in de buurt. @JoriendeWit Oh. Deze is diep! Ik drink bier en lig nu op bed. Álles eruitgehaald! @JoriendeWit Een lelijkere is niet te vinden. Je hebt gewonnen. @JoriendeWit En voor morgen: https://t.co/4WfObw5eFL
5/23
2020

0