Sign in with Twitter

Username:

Wannabohémien. Uitsteller. Aansteller. Parttime superheld, fulltime dromer. Vader van twee. Doet dingen met reclame enzo.

429 Following   17,614 Followers   96,437 Tweets

Joined Twitter 1/24/09


@metinse7en https://t.co/sE5xISoKFS @Hen3kez Dat niet alleen, ook nog eens preciés de andere kant op.2 juli 2020. De dag dat ik erachter kwam dat er in Brabant twéé dorpjes zijn die Heusden heten. Op zich best handig… https://t.co/Z2Uu3NHYxl @BlauwBloed1983 @weergaloes Goeie. Zet ik op t lijstje. @tinoruijs @3FM Niet. @MerelMorre Het leven gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn inderdaad... @Daanjongen Dan sterft er ergens op de wereld een kitten.
7/2
2020
WAT. https://t.co/lrb6oJ1iwOWoensdagavond, #ClassicMovieNight. Om de beurt kiest zij of ik een film. Enige criterium: van vóór 2000. Geen veto… https://t.co/kDtfTKdjkO @DickLeCoq @RobScheepers (Was een grapje he) @DickLeCoq @RobScheepers Voor Rob doe ik alles voor 3 stuivers en een Mars. @Teun_vd_Heijden @cdavandaag Nee hoor. Integendeel. @BroekVincent @doubblewim Duidelijk. Dank!Weet je waar ik me aan irriteer? Staatssecretarissen die zeggen dat 9 op de 10 mensen zich irriteren, in plaats van… https://t.co/Y6qSd5WKZ6 @SanneHoweler Er is voldoende mailcontact geweest. “Ja, het komt er nu echt snel aan!” Maar niet dus. @KoningWeb Haha. Nee. Niet HEMA. Een kleine, lokale klant. @VonGaalen Het is gelukkig de eerste keer in 7 jaar dat ik dit nodig heb. Ik ga kijken. Thanks! @HHouwerzijl Wat is het verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau? @doubblewim Daarom mijn vraag. Ik ben niet op zoek naar brede gasten met honkbalknuppels. @Schunselaar Haha. Die naam voorspelt weinig subtiliteit… ;-) @babsoluut Gelukkig de eerste keer dat ik dit meemaak hoor. In 7 jaar.Nou. Ik heb lang genoeg gewacht. Die ene klant heeft na véél herinneringen mijn factuur uit december 2019 (!) nog s… https://t.co/PDhH1YGIeM @filmtotaal Dat één iemand er iets gematigd positiefs over zegt betekent niet meteen dat alledrie de prequels “opee… https://t.co/bkSlJe0BBu @EllenNGNG Hmpf. Zet m op jullie! 💪🏻
7/1
2020
@vierhoog Gelukkig maar. (Ik heb in principe al best vaak gekampeerd hoor. Is niet voor het eerst, nu... 😉) @mariokraaijenza De luifel van de camper. @vierhoog Haringen zijn vooral om poten van de luifel mee vast te zetten, dat lukt niet met houten haringen. Maar… https://t.co/DK5NwlvIqo @nvandenhoogen Staan al in t vet! @Epestheper Op. @Epestheper Eerste slokje bier. @RonnieH25528270 Ikke wel. Doe ik gewoon. @B_renda @pasvugts De Wit in Schijndel natuurlijk! @pasvugts Geen haspel, maar wel een IP44 CEE-verlengkabel van 20m met haakse aansluitingen. https://t.co/zVaVCHToWM @vanhooft @weergaloes Nú al zin in. @jo_jeroen Tuurlijk wel. Maar daar kun je geen luifel van je camper mee vastzetten, toch?Verder kocht ik vandaag een tenthamer en ik heb niet het idee dat ik me ooit volwassener heb gevoeld dan nu. Een tenthamer! @aafkeromeijn Dat ga ik ook eens proberen. @iljaedwards Nee hoor. Dat doe ik al jaren zo… ;-) @the_Sage_BB https://t.co/M2MWHnXAqDMijn nieuwe hobby: spelfouten in reacties van gekkies met alu-hoedjes corrigeren. https://t.co/WModU2edEF @SidewaysStewie *voorschotelen @weergaloes @NetflixNL ja, kan wel kloppen ja.Ah. Gezellig. https://t.co/ChZGQiHNJX @barrysmit Toffe naam. Dorothy Porker. 👌🏻 @T_Fitzright @Martinlerock @76RL @A_mieke @Annemannie Ik zie wel een vleugje @raemonsluiter, trouwens.
6/30
2020
@GeertvanBoxtel *Duct tapeOk Twitter. Even een stukje marktonderzoek naar de mensen toe. Wat doe je met een banaan?Slaat nergens op dit. (Stille fanfare -> gast met die trommel slaat ner.... laat maar) https://t.co/G8vz0VLAi4 @longtrutjes @rutger_ Dat had ik ook. Met als gevolg dat ik nu in mn hoofd nog stééds Jeroen van Inkel hoor op het… https://t.co/0p1kXP52cWWat is er eigenlijk mis met deugen? @rutger_ En let op: Alleen Sony maakte de Walkman™ en de Discman™ hè. Alle andere merken maakte portable cassette en CD-players. @rutger_ Nou wil ik niet heel erg de Ok Boomer gaan uithangen, maar een Walkman was met cassettebandjes. Met CD’s heette het een discman. @youdid Damn. Dapper en goed dat je dit deelt. Denk ik. Sterkte. ✨
6/29
2020
@Teun_vd_Heijden Hoe bedoel je? @Frank18010 Hahaha https://t.co/cehbIFRMaz @boudog Dat ziet eruit als Liuk in een blikje?Ik zag vandaag dit bord langs de weg en toen dacht ik ja ho eens. Als die herten inmiddels zóver doorgeevolueerd zi… https://t.co/YaVnej83lH @boudog Pilske verdiend denk ik. @B_Heijne Haha echt? Wow. Welk nummer woonde jij?
6/28
2020
@VersjesvanLars 👍🏻Mensheid!! Wie heeft er nog #DUPLO liggen waar ie niks mee doet? https://t.co/8vmACeACTS
Retweeted by Martijn Konings
6/27
2020
@A_mieke hahahaha @bol_com https://t.co/ZiXq5ea3kd @bol_com En de vibrator? @KriceKaber @_expla_ @kingma_hylke @Birgit0801 Mag ik uit dit gesprek aub? Thanks.
6/26
2020
Goed. Vanavond weer genoeg ongein gemaakt voor de @RobScheepers Stadiontour 2020, morgen weer een dag. @IMDb Lesbian College Chicks II @Gevaro747747 Het is een automaat. Dat scheelt... 😉 @Coffee31024091 Aaaah zo. Ik bedoel met Disney ook niet Sneeuwwitje, Doornroosje en Asspoester, maar wel Frozen, Co… https://t.co/FhMFrLVw5f @Coffee31024091 En Annie MG is niet “archaïsch en ouderwets”? Ik lees m’n kinderen liever iets leuks van Disney voo… https://t.co/Dj0e0XGoJj @KriceKaber @kingma_hylke @Birgit0801 Ok. Hier gaan we het niet over eens worden. Fijne dag, Krice. Als dat je echte naam is. @KriceKaber @kingma_hylke @Birgit0801 Ik durf dit te ontkennen omdat ik nog nergens overtuigend bewijs heb gezien. @KriceKaber @kingma_hylke @Birgit0801 @DisneylandNL Klopt. Ik geloof niet zo in de Deepstate-theorieën. Ook niet in… https://t.co/9xtTYDs886 @Teun_vd_Heijden https://t.co/UPrYgTgKjhDit soort gekkies in m’n TL. Joeh. 👋🏻 https://t.co/W54UykTzbn @KriceKaber @kingma_hylke @Birgit0801 @DisneylandNL *bedoeld @keuzevandedag C) Gregor
6/25
2020
Woensdagavond, #ClassicMovieNight. Om de beurt kiest zij of ik een film. Enige criterium: van vóór 2000. Geen veto… https://t.co/GgoUCvwRzdApplauswissel voor Irma. Sympathiek. #persconferentie @JamesWorthy Cheers James! @vierhoog Hahaha wow @DirkKollenburg @michielveenstra @RobScheepers @lammert https://t.co/bL0nSXrQTJ @roosvanvugt Zie je? Perfect. @roosvanvugt https://t.co/gdS0VwYhPnJa. Ik ben eruit. Dit is mijn nieuwe lievelingsGIFje. De ultieme reactie op alles. Zóveel perfectie per pixel. Echt… https://t.co/HqK6v3pwqp @michielveenstra @RobScheepers @lammert Ja jongens. Ik heb nog meer te doen! We werken niet allemaal in de entertainment business… ;-) @JOR_ID 2015 belde. Oh, wacht... @RobScheepers @lammert @michielveenstra Jahaaa. Eerst eens even al die spullen voor jouw 22x uitverkochte Stadiontour afmaken… ;-) @webmannetje Haha! @joepjong Ha. Nu wel. Leuk complimentje. Dank voor de link! @pasvugts Is ook zo. Maar dit is wel héél erg 1 op 1 gekopieerd. Van een tweet die een paar dagen eerder bekant een… https://t.co/Iut4qO7TW0Ah kijk. Een Rumagje. https://t.co/qZrn2PWgUj @Gumstarr Je vergeet de Jordan V. @RobScheepers @lammert #superlimitededition
6/24
2020
@Daanjongen @jasperschilder @ontaal Altijd poepiedruk daar. Ik zou eerst even bellen of ze nog een gaatje hebben? @Poldermanie Tja. Die is nu geen luit meer waard, natuurlijk. @MENEERDEGREEF Lijken me geen comfortabele schoenen. @tom_beek https://t.co/74t6cyULUU @NWOforum @sprdlxnl @Birgit0801 @DisneylandNL “Die popie jopies”. Haha. @sprdlxnl @Birgit0801 @DisneylandNL Ok.
6/23
2020

0