Sign in with Twitter

Username:

Menuju tak terbatas dan melampauinya🚀

796 Following   979 Followers   17,348 Tweets

Joined Twitter 4/29/18


@bidomooo sek ndelok liane @bidomooo senaputra @alumnihousen yo iki seng gak ero, tapi enak koyoke @bidomooo cr rame gak @alumnihousen yo iki seng angel wkwk @alumnihousen nang ndi @Syahrul_250 nang ndimenyore menarik koyoke @sbyfess kok isokgaji gak seberapa, self reward-nya gak kira-kira
Retweeted by kinderjoyy @plutrous hallo kei @primanez @BosPurwa angel wong iki rek @diwidyaaa iya @Syahrul_250 lah lapo ngejak kon @diwidyaaa kopi pagi @geytacly enak syahdu @alumnihousen iyo @xxxx_ayy enak pagi” @paansiajgggg sahrul @BhaitulR wenak isuk” ngenedinas pagi https://t.co/jG2rMmESH5 @paansiajgggg fajar baru aku @sbyfess enak banget karena lingkungane enak
2/4
2023
@Syahrul_250 seneni ibuk lak gak ados @Syahrul_250 sek ados” sek @bukanafiqaaa bersama sepinP kopag @plutrous semoga lancar mbak @sbyfess lak wes ngirim menfess iku gak usah berharap lebih teko jawabane arek” lak sekirane jawabane bener yowes @sugarhoneyxtea tumben 3 jam @paansiajgggg mereng gak keren @billykopling hkt onok e @xxxx_ayy sekali” @diwidyaaa wkwk ikut”an @semestalelah senare putus ikuben koyok arek” https://t.co/fT9er8LaAH https://t.co/nqescwgs40 @Indostransfer wwwwwww @fadhilrafiii920 @PartisanPSBY lak ambek psis koyok positip menang rating iki @PartisanPSBY lak menangan ngene mosok kalah rating sekan wkwkMENANG COKKKK @ngalammenfess jaluk ae, tapi lak misal gawe member melbue nak apk alfagift ngkok @CenayangFilm maleh ngefans aku lak hijaban ngene @paansiajgggg ndelok gone enak ancen ndek kunu @FOOD_FESS iku paleng enak anjirrtoday #persebayaday @persebayaupdate wani joll🐊 @paansiajgggg ayo mumpung libur
2/3
2023
@paansiajgggg ayo kapan @stareathy gpp banget @rawwrrrsih gelem gak yo deejennie lak hijaban aku maleh ngefans @dprhiburanmalam ngeri ngeri @anakbont0t pijet
2/2
2023
@bidomooo hebede @FOODFESS2 sarikaya keju @sbyfess akehbismillah hal-hal baik @carisahmad bener mas @namharailua gaji 3 juta pengen duwe bmw E30 @adamal4zr 65 yo presale 1 @nadyaikaa harus siap @ngalammenfess fore roketo opo starbucks @nadyaikaa terlalu cepet kagak ada lika liku @adamal4zr maen hari kepiro e sam @tanyakanrl poso mariki @nadyaikaa tiba” ntar maret @tanyarlfes bae su-ji
2/1
2023
@escincau34 mari oleh bunusan ngunu @nadyaikaa 1% nad @MafiaWasit lawak @PartisanPSBY ditunggu away surabaya yul @urzecav itu ya enak @sbyfess eroku ancer” duduk jeneng dalan @sbyfess seblak opo basoaci? @selpiaaaaa @aniiippp @sbyfess jkt mbak @aniiippp @sbyfess gak onok seng nampung soale gone @aniiippp @sbyfess gambir @subfans @AremafcOfficial wkwk @chintaslb brengsek gpp asal gak homo @sbyfess lit
1/31
2023
@dprhiburanmalam yo moleh” jejek raimu cok @lipiul pacare samean endi @dhindray nang ndi @escincau34 kabeh 16 ambek 20 @lipiul @carisahmad @billykopling @sugarhoneyxtea didelok sek acara e soale seng maen ae gorong pasti sopo ae @mmbunuh @sbyfess wes felleng ae sug, post”an ig awal dewe ae sek 2 dino soale moro wes ngedol early ae @blahgentak13 sepatula gelem agorong sak ulan tuku sepatu kok pengen tuku mane @yusrilaja_ gak ngejak a @ngalammenfess wes pancet sby ae lah @sbyfess iku koyoke sek golek GS gak mungkin sakmunu maen kabeh dengan tiket early 200 2daypass @escincau34 dunhill putih piro
1/30
2023
@sugarhoneyxtea @lipiul iku koyoke gak bakal kabeh om kan dee itungane nawani gs sopo ae, ambek tikete mene bukak l… https://t.co/oGvPEEXLoC @fantafloatnya1 mayan sgs suhat lah, tapi wadoh gone lak teko sby @fantafloatnya1 adoh gak teko omahmu @geytacly mbak e gak away pisan a @miwacinamide budal wingi a kok sepi @ilhamazizmuslim iyo tenang ae @adamal4zr psis mas @ilhamazizmuslim duduk gonku, mben ae lak maen bareng tak tuku sek tapi
1/29
2023

0