Sign in with Twitter

Username:

Ellen @Me_offie Ergens in Zuid-Holland

Humor maakt het leven leuker. Amsterdammer van origine, nu ZH- polderbewoonster; woont samen met 3 katten; drinkt graag een glaasje wit of GT; ❤️ Italië

513 Following   3,666 Followers   27,887 Tweets

Joined Twitter 8/9/10


@MalibuInfo Shasuka @RenskeRH Oja dat is ook een hele bijzondere groep mensen. @starbuck68 Hier heb je een foto van mijn poes, dat brengt alles weer in beter perspectief https://t.co/4rBKyBlTUt @strandisookleuk Ik zou ook zo aanschuiven in het testpanel @strandisookleuk Er staat altijd genoeg lekkers op een kaart in Italië @Hen3kezza Misschien moet je gewoon iets minder lange poepsessies houden @SolSola_ Dan kan je niks 2 dagen achter elkaar eten @pasja4 Zeker maar valt toch wat tegen nu ik geen break in het midden van de week heb @pasja4 Nee helaas, ben aan het werk. Heb mijn dag geruild met vrijdag @pasja4 Hé Hugo!! Mooie dag voor jou vandaag @Amarieke11 Echt hè, ik hou van Winnie 😉 @Amarieke11 Haha heerlijk! https://t.co/14yhPP7GXv @Marjan_Ooms Dat dus! @GELUKzoekert Wel meer ook @starbuck68 Herkenbaar. Een geruststellende gedachte als we ouder worden gaan we allemaal op een Shar Pei lijken @JannetKoolman Nou dat vind ik wel een goede reden 😂😂 @Evaatje83 Kijk dat zijn past echt goede tips! @Mike_Drop1 Ik zeg op naar het Malieveld! https://t.co/Fa9ZX0HUxc @LovesKoffie Moet toch minimaal 5 zijn. Rest moet je bijkopen denk ik @Hen3kezza Als je graag een bezoek aan het voorportaal van de hel brengt welIk hou van bijzondere overnachtingsplekken maar twijfel nu toch een beetje... https://t.co/OVUpV5qhMf
12/11
2019
@realWijtzeHein 😂 Oh wat erg. @SjaksTweets Ik wil dat nu ook! @hellen_13 Bijna aflevering 1 met open ogen doorstaan 😂 @Mama_Kimm En bij Borgen moet je ook nog opletten door de taal @maartje2210 Ik ben een nieuwe poging aan het wagen 😬Blijkbaar heb ik al 8 afleveringen van seizoen 1 van How to get away with murder gekeken....met mijn ogen dicht *… https://t.co/ULpwxtyUTk @GroteHaas Mooie reis gewenst. Zonder brokken hopelijk dit keer 😉 @SeWTFstiaaN https://t.co/FGbKeOcA0v @GroteHaas Geniet ervan! Waar gaat de reis eigenlijk heen? @maartje2210 Zeg maar gerust niet aanwezig @Irene_Ooms Graag gedaan... @BrtVdw Geen tijd de verliezen @Irene_Ooms Je vergeet de harenVraagt hij nou serieus hoe ze de toekomst samen ziet? #firstdates https://t.co/HwniCER95f @Irene_Ooms Nee gadver @LovesKoffie De safe way 👍 @Joov Hahaha... nee, dat is echt net niets @Zuster_Es Ook ernstig... zijn vast geen mensen-mensen 😂 @LovesKoffie Ik denk het laatste 😂 @Tim0781 Gekkie! @MissCar0lina https://t.co/Cllco5ATGiMensen die over zichzelf zeggen dat ze "een tikkeltje maf zijn" zijn dat vaak niet hè #firstdates @Frans_Traas69 Das veel belangrijkerIk weet het niet zeker hoor maar heb de indruk dat hij de sterkste man van Nederland wil worden #firstdates @Ireneindahouse Dat hebben meer mensen ontdekt dat het een goed restaurant is. @Sandra7Sunshine Hoe doe je dat in het dagelijks leven? 🤣😂 @kawoutert @Nickeleneel Er is altijd iemand die het wel gezien heeft @Ireneindahouse Welk restaurant was dat? @LiekCornelisse2 Ook dat. Hele Italiaanse keuken is heerlijk @Patrick1512 Dat is de enige oplossing, hier kom ik niet overheen @jjcmulder https://t.co/6rwBVtGgF4 @gekkekloos Ja dat! @maartje2210 https://t.co/xq8gwc4ocQ @Joov @KelRebel @Lichtbolletje En wat is daar zo speciaal aan? @maartje2210 Ik heb het nog nooit gegeten maar he, het is pasta @KelRebel Dat was ook mijn gedachte @maartje2210 Hij had meer een jeugdtrauma aan macaroni met smac.... @Irene_Ooms Nee, ik onderteken met een toepasselijke gifjeIk sprak vandaag iemand die niet naar Italië op vakantie wilde want hij hield niet van pasta. HOE DAN?! #teamhetisaltijdtijdvoorpasta @Sleinadretep Dat betekent dat jij de rekening van de eerste date niet hoeft te betalen @FritsTabak @MarielVos Nee realistisch. Als iemand je graag wil ontmoeten dan bestaan er geen excuses dan vind je de tijd. @MarielVos Bij mij was vertrouwen bij de 2e keer al weg @CocktailBarry Ik zie dat jullie mijn fax hebben ontvangen @SjaksTweets Ik moet morgen werken, heb mijn parttime dag omgewisseld deze week 😫 Heb je de Hudson Bay nog steeds niet leeg gekocht? @MalibuInfo @Fokke73 Dat is nog beter. Al dat drama om niks @Fokke73 Nou dus? @Fokke73 Dat mag na 3 x al hoor.
12/10
2019
@Sandra7Sunshine Dat is toch altijd leuk 🥳 @SjaksTweets https://t.co/o9zpG3Qjpu @DBgirl_83 Mensen kunnen ook gewoon overdrijven hè. Bij een goede film snap ik het nog maar een kerstreclame @hellen_13 @Irene_Ooms Het is nog geen kerst he, wie weet wat ze nog meer gaat aanschaffen @Irene_Ooms Ik zou maar professionele hulp inschakelen als ik jou was, dit gaat uit de klauwen escaleren @_Frollie_ Ik denk daar niet eens over na @Irene_Ooms Waarom? @_Frollie_ Ik heb veel rare gewoonten, dit is er niet een van @Sandra7Sunshine gefeliciteerd 🥳 Was het weer een feestje vandaag? https://t.co/eWfolrbEoO @SeWTFstiaaN Oh heerlijk dit @ron78zuid Gelukkig niet @ben_zeikerd https://t.co/2DmtTJrsE2 @sanderijnh Ik werk er al een tijdje mee via Connectis. Weet niet wat de specifieke reden hier achter was om deze t… https://t.co/Q5y4gLERWhIk heb een grote blauwe plek bovenop mijn neus. Nou kan ik hier een heel spannend verhaal bij vertellen maar ben… https://t.co/hx9LtfMYJw @CocktailBarry Morning Barry, wat doet Luna daar nou weer?
12/9
2019
@DBgirl_83 @starbuck68 Gadverdamme zeg... ik had het hem zelf laten opruimen @teamhartjes Verder bleef het gelukkig een rustige dag @DBgirl_83 @starbuck68 Knakworsten in het douche putje... zoveel vragen nu 🤣 @Joov @Macamaatje @Amarieke11 😂😂😂😂😂😂 @Amarieke11 @Joov @Macamaatje https://t.co/PN3YTbVCNS @kwit77 Bij bol, daar hebben ze immers alles @JannetKoolman https://t.co/BfpuPEMjac @Sandra7Sunshine @Macamaatje Die heeft de hele voorraad al opgekocht @_Frollie_ @Macamaatje https://t.co/qlqxoajeA8 @SjaksTweets Oh jij bent ook zo'n trendvolger @Hassie44255949 Blijf zoeken @SjaksTweets OMG... keek met een half oog vrees ik. Vraag is meer, hoe komt dit op jouw TL? @SjaksTweets Ja met wie anders @SjaksTweets 15 minuten voor maar 45 euro ... @gauweb Nou vooruit...toch een paar dan https://t.co/FQrFNJcIcE @SjaksTweets Bij @bol_com hebben ze hem ook. Misschien kunnen zij vertellen of er ook modellen met haar zijn. https://t.co/YaJ3si6VGB @gauweb Oh nee... je bent toch niet aan het bedelen om hartjes hè ?
12/8
2019

0