Sign in with Twitter

Username:

|| geen pretenties || geen lieverdje || geen supermodel || ambitieus || scherp || sociologe van westerse religie || gozerwijfie. Tweets op persoonlijke titel.

1,961 Following   3,773 Followers   86,700 Tweets

Joined Twitter 10/13/08


@MarcovanHaperen Ik denk het niet.Kijk even wat zij heeft gepost! Allemaal kwaliteitskleding voor een prikkie. https://t.co/lsK7S6UOcr
Retweeted by Merel Milou @vester71 Ze heeft smaak. En ik vind het voor een leren jas (waarschijnlijk napa) geen extreem achterlijk bedrag. I… https://t.co/EAp6Wy3lqdZou het dan toch.... ik vind het ook opzienbarend dat er in landen met volledige lockdown alweer brandhaarden ontst… https://t.co/s7nqM8iEN7 @EstherAlora Er zit op de Brinklaan een leuke tweedehands kledingwinkel. Die nemen in op afspraak. Mocht je echt niemand vinden. @Aslan77206848 @Kim_Amsterdam Ik sla even over. Maar bedankt. @EstherAlora Hoeraaaa @HonnnL Ha leuk. We zijn buren!!! @Chanelno511 Het kan, maar is zeldzaam. @HonnnL Hee, dat zijn mijn buren!!
7/9
2020
@Bas_vanderSande @svenahrens Thnx!!Het wordt Balthazar's keuken. @DatDanOokNog Lol @MikeDemeester I knoooooow @MikeDemeester Het is absurd duur, pik 🤣🤣 @tillkolle Thnx!!! @Tijn63577111 Merk bij het zoeken dat er meer de crisis niet hebben overleefd. @RickvanSoest Dat is nu Rafi. Als ze zin heeft in Italiaans is dat wel leuk. @Tijn63577111 Kan ook echt niet. Maar na de ellende gaan we super duur. Is nu echt zonde.Waar kan ik lekker eten met mn ma in de Jordaan? Hoeft niet heel €€€ want haar smaak is enorm aangetast door ellend… https://t.co/VvAdcJn2Nd @nouwja Hahaha. 😘😘 @nouwja Haha. Ik ben ook een beetje eng. @christinezegt 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳van harte!!!
7/8
2020
@christinezegt Ik ook. En ze vraagt er ook steeds naar. Maar ik snap de zorgen. Maar ze wil graag en de andere poes ook :)).Brok in mn keel elke keer dat je hoort wat die Dutchbatters hebben doorgemaakt. @christinezegt Ben dr aan het masseren. Omdat ze ziek is, is ze bang dat ze de kat niet overleeft. Maar ze wordt ha… https://t.co/bozqUrlmgk @heuswaar Nee joh🤣 @IkBenGewoonPaul YesIk vond mezelf dus best fit met ongeveer 50km in de week lopen. Dus waarom krijg ik nu ineens last van álles. Ik vo… https://t.co/bWi667Ki43 @DieTukkerfries Dit is echt mijn allergrootste frustratie. Veel mensen zijn praktisch 10 weken vrij geweest. Soit a… https://t.co/DRmEDwzmXa @DeSubski @groetjesdirk Altijd een feestje om naar Dirk te kijken. @judith_broek Minder eten :) @HuubBellemakers @zeeger Komt ook door gebrek aan onderhoud. Ze hebben 8 ton nodig. Maar goed, door de uitkeringen… https://t.co/jQ3KO0ivjw @DeSubski Lol @DeSubski Die komt natuurlijk stiekem bij niemand in de buurt. @zunne Haha. Hoeraaaaa @DeSubski Zou het dan toch... Karma. @guidoz Feli! @Danique_EM Yes, dit! @Wenneding Mooie foto! Gefeliciteerd.
7/7
2020
@VeraSuz SuperklusBen maakte 020 mooi. @NynkeSirene 😘 @VeraSuz Foto met de westerkerk erop.ndaar precies rechts woon ik nu. @VeraSuz Mijn gracht🥰🥰 @meisjenoord Hij werkte nog. Binnenkort komt ie weer terug :). Kom eens langs! @meisjenoord Ja. Mijn allerliefste collega. Hij is mu 82. @meisjenoord Ja!!!! @heuswaar 🤣🤣 @heuswaar Hahaha. @heuswaar 2718. Valt nog mee https://t.co/3KoIv2p446 @roeivin Toeristenwafelwinkels wel. Die trokken na 3 maanden het folie van de wafels en verkochten ze weer.Mn liefste en oudste collega kwam de lockdown uit met baard. Het is jet Sean Connery. Ik zei dat hij zo hip was nu… https://t.co/SSeOhFBT4k @heuswaar Geen idee. Ik houd het niet bij. @teunmoens1 @Michonnet Nee, van de Hegeraad. Is mn buurman @Michonnet @teunmoens1 Why? @teunmoens1 @Michonnet Groetjes aan Peter. @teunmoens1 @Michonnet Gezel bij de Hegeraad. @teunmoens1 @Michonnet Yes, dit klopt. Zaterdag. Haha @FPresident Ik ben al in het licht @Michonnet In de lockdown was dit er niet. En ja, dit is afval van toeristenwinkels. De normale ondernemers hebben containers.Toeristen zijn er weer. Wat een bende. https://t.co/NhBHTUbm6v @wendyhendrikse Hoera, hoera! Ik ben dinsdag pas in town, maar weet je een cadeautje?? @guidoz @bieranda @Michonnet *naast het stuur
7/6
2020
@jasperklapwijk @DanielleHermans 🤣🤣 @jasperklapwijk @DanielleHermans Best een duur hotel is dit ook. @Cookie_veD @jwkuyt Lol @jwkuyt Ik heb het zelf gezien en gehoord. Ik was erbij. @jwkuyt Dat boeit geen reet JW. Ik wilgen dealers in mn pand. Basta @jwkuyt Omdat je ze hier vrij letterlijk hoort praten. Het betrof keta. En ik zag de overdracht ook. @GuvenErkaslan Geen idee. Het werkt het goed. @aldith_hunkar @EdgeOfEurope Toch 39 miljoen mensen die het spreken. Zitten er dan toch nog Nederlandse en/of Malei… https://t.co/KC5KXNuTwb @aldith_hunkar @EdgeOfEurope Oooo. Wow. Helemaal bijzonder. @EdgeOfEurope Ha, Sudanees. Werkt te gek.Mn autocorrect staat al weken op Basa Sundra. Ik weet niet wat het is, maar het werkt beter dan Nederlands. @kalemoll Ben ook geen fan van keta en coke. @LokNicky Het zijn twee jonge meiden. Hahahaha @LokNicky Nou, dat. Maar gezien mijn verleden met mn enorm zeikerige onderbuurman, wil ik nooit zo worden. @marckruijtzer Yes. Dat is ook niet heel gek. @marckruijtzer Nee. Mensen kopen ook drugs. Anders waren er toch geen drugsdealers nodig :))). @CGkwek Dure buurt. Daar komen ze het meest. @merlijn4 Die hebben wel wat beters te doen? @zwartekip Jaloers!!!!! @roos020 Dit is ook weer niet nodig, Roos. Gebeurt hier ook aan de lopende band. Heb je wel enig idee waar je woont? @whobe Ze zijn 9 en 13. Dus genoeg. En ondanks dat het me geen hol interesseert hoeveel keta ze bestellen, ik hoef ze niet in de gang. @AnneM35 Nou, dat... @AdRemke Sushi from Japan. @ArnoudVbrief I know, ergens heb ik een beetje burgerlijkheid in me @wheels9000 Studenten🤷‍♀️Is het heel raar als ik mn nieuwe onderburen vraag of ze de drugsdealers hier niet meer aan de deur willen laten ko… https://t.co/VPuajeK3vB @FabianvanHal Heel veel succes. Probeer gewoon plezier te hebben, want je bent al geslaagd! Ik begon mijn speech met een grap. @EstherAlora Nou, als je als professioneel karter de ultieme white privilege life style beoefent, mag je best even… https://t.co/KCl5CCAIse @jasperklapwijk @eddyvaneeden @alexstrengholt Thnx @gruttepyr @Zjanette Koffie. Haha @eddyvaneeden @alexstrengholt @jasperklapwijk Ik kom nooit buiten de ring🤷‍♀️ @Zjanette @gruttepyr Lekker! @EinsteinBarbie Je ergeren🤣🤣De leukere toeristen zijn al een paar weken in de stad. Nu zijn de drugstoeristen volle bak terug. Want een vliegti… https://t.co/KkGfKr4awb @gruttepyr @Zjanette Gezel @Zjanette Wijntje? @OscarKocken De meeste mensen hebben toch soort van 10 weken vakantie gehad?
7/5
2020

0