Sign in with Twitter

Username:

@BrentfordFC🐝

333 Following   3,676 Followers   6,852 Tweets

Joined Twitter 1/25/20


@Yowkush πŸ‘πŸ»https://t.co/u8CCgNT9NIMONSTER THE MOVIE OUT NOW!!! THANK$ 2 ALL INVOLVED!! HAPPY 2 FINALLY SHARE THIS WITH THE 🌎 GO WATCH THAT!!!πŸ”₯ https://t.co/kem6XsKnk1
Retweeted by Old Masters: A Comedy @anotherside666 oke dik @sendagurah https://t.co/Y7NfhH4qtC
Retweeted by Old Masters: A Comedy @user777notfound mandi @markahdaftar @anotherside666 @digidegu https://t.co/iJmH0KgfN0 @anotherside666 @digidegu 😒 @anotherside666 @digidegu iya dikhttps://t.co/kVdaZaSAdl https://t.co/BKETYic7qo @notrellylost diunblockhttps://t.co/dbSJGxPhWk https://t.co/Xkip6bOjS0 @markahdaftar @digidegu setuju @stray_catme @markahdaftar @coldhvrttttt folbekπŸ€™πŸ½ @markahdaftar @coldhvrttttt setuju bgπŸ‘πŸ» @depocalyptic ini diaπŸ˜‹πŸ˜‹ @markahdaftar @thiranosauruss @HailHisoka jilat jilat bool sih harusnya @hanboisss @mat1sur1 owh @tttokebi @DistortBot @user777notfound πŸ‘πŸ»
5/7
2021
The ultimate ramadhan clip πŸ˜‚ the Shaykh’s face at the end says it all https://t.co/hOR5FnF5fi
Retweeted by Old Masters: A Comedymotorolla. https://t.co/0nW1n7DbrP
Retweeted by Old Masters: A Comedy @croixsanct iye @Arsenal πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Arsenal https://t.co/55RUMW9C3m
Retweeted by Old Masters: A Comedy @SimanullangHeru @fajar17 meriam lotnok🀭9th in the league. Out of Europe. No trophies. Arsenal's season: https://t.co/AyQaEOut4L
Retweeted by Old Masters: A ComedyDestination: π†ππšπ§π¬π€. UP THE REDS! πŸ”΄βšͺ⚫ #MUFC #UEL https://t.co/Hv4xLdiSu2
Retweeted by Old Masters: A Comedy @dendykp masih 0-0 ya?lah lawak https://t.co/lq2RBDQgHq @ManUtd Van de Beek, Pogba and Bruno all start together? I never thought I'll see the day. https://t.co/gzmsrI6pr3
Retweeted by Old Masters: A Comedyhttps://t.co/ZfN78agA2X https://t.co/ZpAMg4yLVC"Menemani istri membuat hidangan buka puasa" https://t.co/WkBfu2f3h5
Retweeted by Old Masters: A Comedylagi kasian ama Donny ape gimane https://t.co/E0f1CVheWo @hanboisss jomblo @nopalmad_ 😒 @plumbinq https://t.co/4ofg6kAT2d @tttokebi @DistortBotηΈ¦ι•·γƒ†γ‚Ήγƒˆ γ‚Ήγ‚«γ‚ΈπŸ¦ˆ #γ‚’γƒΌγ‚―γƒŠγ‚€γƒ„ https://t.co/fzxvZXfrac
Retweeted by Old Masters: A Comedy @summainjuria @mat1sur1 dik @CutiesLollipoop @vitaastrila dinda @alpokatmentega @vitaastrila di Melawai si lebih luas @sendagurah Alhamdulillah @Amaaisan malem ms dukun @tttokebi ja distortbot dong ja @digidegu @Amaaisan @vitaastrila tutup @sekarungberas @vitaastrila Car @lelelawarr @vitaastrila Otw leDipotoin munyuk Dipotoin ipul https://t.co/fwSyMjDymq @kittendumbbb summainjuria
5/6
2021
@sendagurah πŸ˜‚πŸ˜‚anjing final Inggris lagi @ANTI_MUFC @vitaastrila @SimpatisanUtd wah gan ada anti mufc nih @aguachebogo 🀭🀭🀭 @vitaastrila @aguachebogo emyu? klub apaan tuh πŸ˜‚ @aguachebogo @vitaastrila πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @kusumah_but @komunice https://t.co/VHzAe94AgIserang dong @SimpatisanUtd https://t.co/2JlmgzPnro @vitaastrila 7 @sendagurah @rosesmorte ini pak https://t.co/fECcYdOSUpIt has begun https://t.co/JMmhX57ZHS
Retweeted by Old Masters: A Comedy @khaaIesi https://t.co/MJL8RdVNMn @halupulisi met ultah https://t.co/lEJpIZFTemWatch the official trailer for #SirAlexFergusonFilm ⚽ πŸ“… 27 May: UK cinemas πŸ“… 31 May: Rent & own internationally V… https://t.co/69uiY4JHzX
Retweeted by Old Masters: A ComedyJAWIR A W A https://t.co/QMFEi3GMJz @anotherside666 ikan hiu ikan sepat itu ada @mekomengo 123456ipulhttps://t.co/KZlXFgOwuUYour last saved image is your political ideology https://t.co/EKhcO3jDUD https://t.co/UBsN34KVhS @cauenjoyer https://t.co/DVXrmJzjsz @cauenjoyer posisi le @cauenjoyer mahal w Tim pertalite @summainjuria @mat1sur1 gw juga bang gaada @cauenjoyer kobra totol @user777notfound buset wota @user777notfound wowkwok
5/5
2021
@_mardial_ jelek @fajartujuhbelas katain aja jaruni naspad 1 pake rendang daun singkong banyakin kuah agak banjir https://t.co/5ZefO0z4HQ @Yowkush sori yang w tunggu final Gdansk bukan instanbulDongo I M Anjing R I ANangis E Y M A Rkeren https://t.co/OVB6yjR7M4 @AkuDennis 2019 itu @anotherside666 @markahdaftar marahin aja gilanf @markahdaftar parah @anotherside666 @markahdaftar w 181 aja merasa boncel🀭😭🀭😭🀭 @alpokatmentega siapa tai @lelelawarr https://t.co/uyJTfgEYts @lelelawarr @radiognome_ @farrelmeonk 1 @sekarungberas fajarEgyptian reliefs reimagined with Star Wars characters. Images: Josh Lane; virginwithapetunicorn #StarWarsDay… https://t.co/2MSK9OP9Vw
Retweeted by Old Masters: A Comedyhttps://t.co/LXJ9kALtP9
Retweeted by Old Masters: A Comedyikut~~ https://t.co/44923H21vQ https://t.co/s50tAANVl5 @EnterprisEJKT48 @Sinemargh setuju @Red_Alien_ https://t.co/YSuALzUxHp @IbnuTasrip betul, yang ono mah sakit gabisa sembuh 🀭ibrhmihsan @anotherside666 siap zelza 160cm @anotherside666 baru S2:E5 @anotherside666 ok
5/4
2021

0