Sign in with Twitter

Username:

she/they

865 Following   847 Followers   19,753 Tweets

Joined Twitter 3/16/21


@akirasimps p @rinddouws have a nice day @kenmeoww_ have a nice day cha @shiroooyashaa have a nice day @rintarouslifeu have a nice day caa @sweetxsh1 have a nice day @yeageurt kenapa tu @katwuki au @xfddzai kamu @seshuinu hlo @cutiesukuna have a nice day @quanxiei have a nice day @nezuqko have a nice day @ryonmencz have a nice day @soulnark umurnya brp? harus di awasin ya sen, soalnya itu ga dibolehin untuk umur di bawah 13 tahun @rillyasviel cerah @dqttore have a nice day @ackermanluvme have a nice day @semieihta have a nice day @Theeseaus have a nice day @Theeseaus fak sy kaget @aestheikoo have a nice day iko @aestheikoo IKO IMY @AizaKzu have a nice day @himueno have a nice day @killwace have a nice day isal jlek @LifaiHei have a nice daypermisi moots kalo lewat tl kalian tolong rt/like ya,,Saya Mau nambah temen #anitwt mohon bantuannya terimakasih🙏 https://t.co/UEJtEI0YSy
Retweeted by qiya @isekunnao confess !!hadeh cipuy @shuiS2chi gm alea @tunamayoRIN lumayanhttps://t.co/IHgRzFdvqZ @HAIKYUUFESS sakusa @shoyoreos met bobo @atqsushi have a nice day dim @kodzukcn have a nice day milo @hiyoriiiii_ have a nice day salmon @hatorislut have a nice day @BA04JI have a nice day @ejiuri have a nice day mou @nisarintarou have a nice day @colarintaro semangat buat hari ini !! @senkudesuu semangat buat hari ini !! @bedul_p semangat buat hari ini !! @shoyoreos udah dong, kamu gimana? @ktoorush semangat buat hari ini !! @clrziiyx i hope u feel better soon ❤️ https://t.co/kd97KA8Ohn @tokrevfess bshwhwh nder izin save @levkinned pagi yung jgn lupa sarapan ya @moo_b0yle pagi moo jgn lupa sarapan ya @mitsuyare Chifuyu😍
Retweeted by qiya @mitsuyare baji-san kakkoi daro
Retweeted by qiya @mitsuyare CIPUYY
Retweeted by qiyaya Allah https://t.co/z1bXpXGzuRmorning moots @atsumurf iya tp tadi shubuhTHIS DUO https://t.co/v9QqLRLK0S
Retweeted by qiya @shoyoreos pagibaji san kakkoi daro
8/1
2021
@xilverlake anjing @mitsuyare gue pukul dada lo sampe bunyi gomu gomu no
Retweeted by qiya @xilverlake kepo amatLU MAU PAMER USN SHIN KAN ANJG https://t.co/g7LrOtR4yA @nanamikenro suka bgt @bednocturnal iya, gintama mah judul animenya 😭BOTH https://t.co/AQ0A6gjUDabakugo https://t.co/jGo1LPe0XNshoyo https://t.co/tUPH1C9KOXgua ga bisa pilih https://t.co/bUDPTM3B0Qwhos gintama https://t.co/GXDYTcauGxhori san https://t.co/OaDE9HpkJhLLLL https://t.co/IC3QCZqoPLkags :p https://t.co/FSbx2c9EU0yuuji !! https://t.co/JKuiGinH7Fhawk my bf https://t.co/S3lKzWMJhvthe blonde one https://t.co/C2VLxbjVNjboth, i have two hands https://t.co/8Tgai0jp6Jkiyoko 😳 https://t.co/WNwJXbyhqAboth pls #gomen https://t.co/EB1ipxakjKranpo ig https://t.co/AN3l0Lezdhkenma ofc !! https://t.co/qVUtRNnI7Beh susah bgt erwin um nanami https://t.co/JTtrFGSS0Mwtf ummm mello.. https://t.co/5JqRmp0mZ7kyo my beloved <3___<3 https://t.co/8l1LH4O8vZjean 😳 https://t.co/hjSV7AA6dfumm levi.. umm oik. neiwwh oikawa :o https://t.co/3CyGW2IhRDwaduh susah, gojo dah https://t.co/DykgOtk1TU @arlertdisney JAKWKWOWK trims lika 😭🔥場地圭介 #東卍FA https://t.co/HFuMvBNhUO
Retweeted by qiya @ejiuri gn mou @shilnichiro kasian @ackermanluvme aloo jey#6月19日は東京卍會創設記念日 #東卍FA 記念撮影 https://t.co/OGk3B2uRv5
Retweeted by qiya @kazutoraki fakerhi, i'm searching for moots esp. #anitwt !! just reply with your carrd/anything‼ also, i hype many animangas. don't… https://t.co/TTYYPE1mdR
Retweeted by qiya @kokonuiw aamiin @himueno HAII @kazutoraki baru balik jgn byk tingkah @tojifsx she's so pretty 🥺
7/31
2021

0