Sign in with Twitter

Username:

annette @monsouleil bali - singapore

18 ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’Ž๐Ÿ”ฎ๐Ÿƒโœจ

347 Following   168,498 Followers   8,256 Tweets

Joined Twitter 6/11/17


Get* @ngyojiw $3200 to be exact and im not joking :))HAPPY BIRTHDAYYY LOVE I HAVE NO PICS OF US @pengwinningg PLS KETEMU BEFORE I LEAVE ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–Pls pray i got either st regis or ritz carlton or the westin for my 21 days SHN in Singapore or else iโ€™ll rot
5/8
2021
mhhhhhmmm bizzle superiority https://t.co/UGwpnOXxzzi used to risk my life for justin bieber in his believe eralucu bgt pada ngetag aela @commierola feltsekalinya nemu temen yg klop nyambung bestie forever tinggalnya 2128482 km away @amanbrug @cudbleBTW wajib banget kesini, Un Cafe. Ternyata enak bgt makanannya, the Tuna Mayo Sando reminds me of those in Japanโ€™sโ€ฆ https://t.co/fexVsz0D9PGa sempet ke the infamous Monsieur Spoon karena dine in nya ngantri 2 jam :( tapi review dari orang2 terdekat, kataโ€ฆ https://t.co/HMM7j8NIoKAnd thatโ€™s how I fell in love with Urban Farm PIK ๐Ÿ’– https://t.co/hVpOWKfcT4HAHAHAHAHSHAHAHAHHAH https://t.co/sW1ZFhUEzN
5/7
2021
@mandsterbate LUVโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ˜˜ @badgaIdidi NAWWW U๐Ÿฅบ๐Ÿฅฐ @jasmoone HIHIHI OKAYYY @looneyfrozz ๐Ÿ˜š๐Ÿฅฐ @CallHerAbigail HEY๐Ÿ˜‹โค๏ธ @v3gana HEY BAE @firapuh pelan pelan ๐Ÿ˜˜ @commierola hi wife๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ pisces men https://t.co/lKJPiRnjNPsuka makeup nya https://t.co/zG4MUZsXORThis is my announcement yโ€™all ok so after years of hiatus iโ€™m finally making a comeback๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ https://t.co/5NO5eNYbNnHEY https://t.co/NNSSGxbxeFBitches be praying for otherโ€™s mental stability through crystals and wonder why theyโ€™re emotionally wrecked and mentally drained๐Ÿ˜‘
5/6
2021
@haryeffendy Makasih!!Singapore lockdown lg ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž
5/5
2021
When Iโ€™m living my best life then realise Iโ€™m a uni student with deadlines approaching https://t.co/evgGEIUQVq
Retweeted by annettechanneling jonah hillโ€™s energy this summer.........he looks so happy https://t.co/06O7nKM8qr
Retweeted by annettePLS HELP โš ๏ธ ๐Ÿ†˜Siapa ngerti macro dasar bantuin quiz gw dong tp bahasa inggris @lilithkis In Paeka we trust ๐Ÿ’Ž๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’–left a rose quartz in his car wml ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @hyakuIt Lagi tajirRAME BANGET DMbaru dapet arrival๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ปgw mau beli semua pc jaehyun dm atau reply apapun itu pokonya jaehyun @amanbrug OUR FAVO @pengwinningg YESSSSS @yennsss Asiiik๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐbtw beli nya bisa cek ignya https://t.co/g5RMnMJeBK kalo aku beli tokped ๐Ÿ˜‹INI ENAK BGTTT PADA HARUS COBA, low in calories juga, granola bitesnya little judy start 20k aja :) i tried this wiโ€ฆ https://t.co/AZzoPTwlfp
5/4
2021
iโ€™ll be the princess intan on every wedding https://t.co/ARreCmmzeAshortie https://t.co/7CSYkSAMKt @commierola lg apa <3STRAIGHT UP NOW TELL ME DO U REALLY WANNA LOVE ME FOREVER OR IS IT JUST A HIT AND RUNNNNNNNwhen yโ€™all gon learn that one-sided beef is obsession
Retweeted by annette @cudble YESSSSSSSSHHSHSHCATS
5/3
2021
@lilouisback Harus print hehehe soalnya ntar divalidasi di airport!!ENAKKKK BGTBGTBGT INI PINGSAN https://t.co/diFsOTAmie @senjatanuklir xiao long bao dong oreyi my favApa cereal enak yg ga mainstream other than coco crunch milo corn flakes yaPingin cereal @dofflzla Biar pusing @amanbrug Yg jilbabnya kaga pernah matching pengen gw beliinNo wonder he calls me princess lol https://t.co/MvYKqK6MLQ
5/2
2021
@dododid_ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐโค๏ธโค๏ธโค๏ธ @CallHerAbigail Cantik banget๐ŸŒ™๐ŸŒ™๐Ÿ’–๐Ÿ’– @catsedih SICANTIKKKK
5/1
2021
Dimana di indo bisa foto sama black and white cows djdhddgshshsj pengenI do not wish to lose weight I just wish the fat in body get stored into the right places ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ @candchn ๐Ÿค๐Ÿ˜‹๐ŸคŽtapi kalo kalian butuh seseorang juga ya gapapa. jangan karena liat twit bginian jadi maksain apa apa harus serba sโ€ฆ https://t.co/PwsJiCDGFU
Retweeted by annetteagenda https://t.co/Mfhwce0M64 @oniivan29 I said lowkey, my opinion, you can have yours and leave, nothing to debate xmention this one friend https://t.co/nX0AVKsqMA @waIIahu thx afat <3 @candchn LETS GO BESTIEEEE lucu beli kembaran๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @beltharimo Tergantung besar dan kualitas stone nya, 60ribu pun ada, 30 juta pun ada @nadjanameera Hailowkey screams toxic positivity https://t.co/ALXNE2UXdf @catsedih Cca @cudble Yang pink namanya rose quartz geis, itu kayak the โ€˜loveโ€™ stone, restores trust and harmony in relationshipsโ€ฆ https://t.co/COvheskaPpi made one https://t.co/TnElqDt8v5
Retweeted by annette @dofflzla eh kagadeng blue agate aja itu friendship crystal๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @dofflzla beli kembaran amethyst unguungu kecyiltrue๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ’—๐Ÿ’Ž๐Ÿ”ฎ who wants to be my crystal buddy ples๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ https://t.co/5ALTr0w1S5Pls dont drag me into this shit im all about living life loving my boyfriend crystals and meditating ive been dramaโ€ฆ https://t.co/Mx4nGRtF9o @firapuh asli wkwkwkwk
4/30
2021
life is so funny @candchn ter ENAK trs gulanya dipisah โ˜บ๏ธ๐Ÿฅฐ chefs kiss @ayyshewannameet YUP @concubine__ @EnterprisEJKT48 @ladazaa WOY HAHAHAHAHSHAHAHA LO INGET AJA ANJIGNGJGGGbabi lives matter https://t.co/2gpJDRnG9s @candchn ่ฌ่ฌ ่€ๅธซ โ˜บ๏ธ
4/29
2021
gw udh kayak ngurus anakAda joki bahasa mandarin ga๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’Ž https://t.co/nEK7c1A1TC @pajamashangat whatโ€™s sad about it lol, itโ€™s nice, convenient and cheap, and no thank you im a good cook myselfMahal bgt sih dyson ๐Ÿ™„ tapi pengen soalnya rambut gue tebel mampus @loveaufad if im dead im dead ini enak soalnyarendang 9/10 (ada sayurnya gils) karage sweet and sour 8/10 tandoori chicken 10/10 BEST FAV AKU katsu curry 8.5/10โ€ฆ https://t.co/2sQJ12uXiCno but fr ini fiesta ready meal semuanya ENAK BANGET wkwkwkwk cuma ngestock aja soalnya murah praktis terus beneranโ€ฆ https://t.co/Mn6MyHeOcOuni life https://t.co/SBEbs1dhyK
4/28
2021
@looneyfrozz im okay bestie just a brain damage๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ @yinfutang @BROCKHAMPlON hayo @riccivall and i did not stutter๐Ÿ˜Ž
4/27
2021

0