Sign in with Twitter

Username:

Life's a piece of shit, when you look at it Soooooo, always look on the bright side of life

488 Following   321 Followers   105,974 Tweets

Joined Twitter 3/28/12


@Kleefsstra Te veel broek aan. @Sjantal Geen korte broek? @Missbacolady I know 😘 @WesterDude171 Dit is mijn 3e, wij doen een kroegentocht in de tuin. https://t.co/N00g9rLWQw @ingeeeeee Jij bent een wijze vrouw, wel smeren he. @WesterDude171 Stelletje zuiperds. @Missbacolady Hahaha, gekkie. @Missbacolady Je bent geen stuk vlees in de pan πŸ˜±πŸ™ˆπŸ˜‚ @Missbacolady Naar binnen dus. @magikdat @auriqua Dank u. @markdeligt @auriqua Dank u. @auriqua en ik vermaken ons wel. #kroegentocht #blijfthuis https://t.co/TrxkmfHkA0 @Marjan_Ooms Het is hier heerlijk. @Deechtesuperbij Bij jou ook al? En ik ga zo nog een thuisvariant doen van een afgelaste kroegentocht. @Ingeborgvraagt Ik ben voer legionellabeheer uit. @Jimmy_Manna Ik zal niks verklappen. @Marjan_Ooms Ik lig zo in de tuin. https://t.co/YnorlazWOK @Marjan_Ooms Het is gewoon warm. @vld85 Jep, daarom liep ik snel door.Ik ga lekker in de tuin in de zon zitten. @37Neelram Laat ik het zo zeggen, sommigen weten niet beter. Iets met IQ. @Jimmy_Manna Binnen voor een green screen?Dat mensen bijna op de vuist gaan omdat ze niet in de rij willen staan voor de visboer maar er juist naast. Ik vind hier wat van. @37Neelram Dat is een goeie, even de buren. @Pascaldegier Weet je ook waar het reset knopje voor het jaar 2020 zit toevallig? @fireman_Sammy πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @37Neelram Het model dakraam is heel anders dan velux en het typeplaatje is blanco. @fireman_Sammy Binnen achter de geraniums?Wie kan mij vertellen aan de hand van deze foto's welk #merk #dakraam dit kan zijn? Ik weet dat het geen #Velux is.… https://t.co/bufTqay5DG @_140479 Een hele goede morgen, jij hebt gewoon koffie in bed. @_WonderLady Goedemorgen Steef, gelukkig kan je nog lekker naar je werk. Werkse.
4/4
2020
My week on Twitter πŸŽ‰: 113 Mentions, 64 Likes, 77 Replies. See yours with https://t.co/SsZHnc0qAV https://t.co/hGzEUZGYo0 @EbieHRLM Gezellig dar je er weer bent.Leuke outfit van Eva #Jinek @iktwitelkedag Geweldig. @babs1797 Dat gaat het zeker worden: zon, verschillende bieren en lekkere hapjes. @babs1797 Mooi weekend.Proost mensen https://t.co/rZRlodX9Wz @EbieHRLM Erg mooi. @_140479 Kan niet, dat ben ik al. @_140479 Verstandig met zo een man. @_140479 Hou je dan ook goed vast. @JornJansen Als de schakelaar eraf is, doet de motor niks. Dus als je dan moet je aan de hand van een te googlen sc… https://t.co/fEBRrq7jsk @JornJansen Heb je een nieuwe schakelaar? Dan zit er een aansluitschema bij. @EbieHRLM Net je dochter. @vester71 Ik heb bij de pubquiz geleerd dat als je het niet zeker weet Arie Ribbens altijd goed is.Zo, even 2 velux rolgordijnen opgehangen. Dat is mooi spul. @FluitBal Dat waren ze zeker: naturel, kaas en spek. @FluitBal Wij gaan eten pannenkoeken. @EbieHRLM Dan hoef je niet zo lang in de vensterbank te blijven zitten. @EbieHRLM Dat kan geregeld worden mevrouw de Beer. @lachbekje64 Jij ook Marijke. @markdeligt Zeker wel, eerst even naar huis. @markdeligt Ech wol.Het is weer weekend mensen. @Missbacolady Alleen Bacardi dus? @EbieHRLM Maar waar op dan, mevrouw de Beer? @KeesHuijer Dat moet je je niet afvragen, gewoon doen. @Missbacolady ook niet als ik het voor je neus zet? @Missbacolady Toch niet na een paar wijntjes?? @A_nn_91 Hoezo dan? @KeesHuijer en ik dacht dat de theaters dicht waren, maar achter de schermen gaan ze gewoon door... @A_nn_91 ik van niet in de risicogroep. @A_nn_91 Je mag ook hier werken, plek zat en nog op veilige afstand ook. @A_nn_91 Echt he, ik zit hier verd***e alleen op kantoor. @A_nn_91 Vreselijk veel #NOT @markdeligt Jep, ik ga niet een bierfestijn door mn neus laten boren. Dan maak ik het thuis wel gezellig. @markdeligt We gaan het zondag wel zien Mark. Ik ga niet op die mensen letten, ik de afgelastte kroegentocht der bo… https://t.co/wdrJ6GIcI1 @markdeligt Zijn dat dezelfde mensen die niet snappen hoe hard 100 km/h is? @Missbacolady lekker bezig meiden, ga nog even door. @37Neelram Dat is laat. @Marjan_Ooms Hier in De Kwakel nu ook stralend mooi weer, op naar kantoor. @Teuntje71 Dan heb ik niks gezegd @Zoutdropje Dat wist je wel toen je het tikte. @Teuntje71 Beetje vroeg vindt je niet? @Zoutdropje Als je het maar in je mond kan stoppen he... @Zoutdropje Waar je al zin in hebt als je iets over je werk leest 😱 @LiinseyJ Jep, heel naar. Gelukkig zijn wij jonkies wat flexibeler om ons aan te passen. @LiinseyJ Het beseffen dat het anders moet dan anders duurt langer. @MPoofje @Esjuh Thuis ook, ik heb zelfs m zonnebril mee... @Esjuh Ik hoop thuis wel idd, dat ga ik bokken en happen, een bierfestival. Normaal een kroegentocht, nu thuis met videobellen met vrienden.Lekker aan het werk in regenachtig Amstelveen.
4/3
2020
Trusten. @wilmeervakantie Dan zit ik thuis te bokken en happen, geen tijd. @wilmeervakantie Watje. @wilmeervakantie Eigenlijk best lekker, daar ga ik vast heerlijk van slapen vannacht.Dat was een fris half uurtje wandelen.Morgen weer een paar uur buiten aan het werk, stukken beter dan op kantoor. @SamirBashara @AnneMariedejon5 Ah, dat weet ik te vinden. Dank voor de reactie. @Desireable_76 wakker blijven hoor. @devineskye @DeSpeld Gewoon doorademen, anders kan ik mijn verjaardag niet vieren. @Natas__cha Die heb je netjes gemaakt, bij mij gaan ze meestal ver boven het papiertje uit. @_140479 dan zal ik je ook niet lastigvallen. @SamirBashara Waar is dat als ik vragen mag? #ikkomookuitHoorn @Kleefsstra even geen ideeΓ«n, ik kan niet goed tegen mijn in-scan-klusje. #kantoorwerk #nogsteedsaanhetwerkdatdanweerwel @_140479 lekker, wat meer rust voor jou. @KeesHuijer hahaha, je moet iets doen om te besparen. hoewel je momenteel op bijna alles bespaard. @_140479 even in de tuin op adem komen, mss helpt het. @Zoutdropje dat heet experimenteren, daar leren kinderen van. ouders ook btw. @KeesHuijer gave kachel Thuismeester.
4/2
2020

0