Sign in with Twitter

Username:

Life's a piece of shit, when you look at it Soooooo, always look on the bright side of life

477 Following   338 Followers   109,143 Tweets

Joined Twitter 3/28/12


@cozzzmicgirl Dat was lekker wakker worden, ik ben lekker aan het werk. @This_is__Dee Ik had gehoopt dat je dat al was vergeten... @JeroenScholte Ik niet, stel je voor dat hij boos wordt... @This_is__Dee Ik ben nog bij de supermarkt. @MPoofje @DreigingNL Hier kan je toch alleen maar blij van worden? Dat je mag hopen dat je eigen kroost hier niet tussen loopt. @Charreljalving @HulkHulkenberg @SChecoPerez Helaas. @merselina1607 Je bloed bijna dood jongen. @vdReep Ik zie stippen voor mn ogen. Jij geniet wel zo te zien. @Zoutdropje Vooral niet te veel doen. @Koolwitje1978 Je kan het hebben. @Kokkel Moggûh. @exfireman_Sammy Moggûh @Lot_1090 @twi_age Gefeliciteerd 💋💋💋 @JoanneAngelike Succes. @Koolwitje1978 Nee, ben net aangekleed.
8/13
2020
@Lot_1090 Kutzooi. @This_is__Dee Nee. @MPoofje Geinig wel. @_140479 Dat apart zitten klopt wel...jammer. @Lot_1090 Zo veel mogelijk onder water blijven. @JoanneAngelike Noordelijker. @MPoofje Best wel regelmatig. @HansVerdomme Dat is ook een lijn. @This_is__Dee Ik vind van niet. @AtelierGeeraets Die krul. @MPoofje Alweer een nieuwe profielfoto.... @Missbacolady Maar waar moet ik je dan zoeken? @JeroenKesteren Wat een water. @This_is__Dee Nee. @JoanneAngelike Waarom niet wat dichter bij mijn huis? @micheldebruijn @Eljo_M Bikkel. @Eljo_M @micheldebruijn En dan aan de sex? @xjudithonlinex https://t.co/BnIKWZ6sFR @markdeligt Heerlijk nummer. @vdReep Dat is een optie idd. @Fokke73 @Sukke74 Zijn jullie nu doorweekt? @exfireman_Sammy Da's vervelend @exfireman_Sammy Mijn voetenbadje wordt weer gevuld, maar zo eerst even afkoelende duik nemen in het Markermeer. https://t.co/pKidyltfNW @exfireman_Sammy Ben je weer in slaap gevallen? @Olav_Mol Dat zou zo maar kunnen natuurlijk. @Bikerchick_San Natuurlijk, hij moet het leren en ik kijk stiekem mee. @Bikerchick_San Mss kom ik wel met liefde jouw kant op om het brugpieper uit te leggen. @Bikerchick_San Lang leve YouTube. @Hittepetit40 Maar sommige mensen vinden ademhalen al moeilijk, dus het verbaast me niet dat ontvolgen ook best lastig is... @HansVerdomme Goed voor de lijn. @Hittepetit40 Nee, hoezo wel dan? @iktwitelkedag Heerlijk. @Bikerchick_San En jij kan dat nog steeds? Ik ga volgende week mijn brugpieper helpen. @Juf_Punt Ik in een sigaar, maar dat is om vuurwerk mee af te steken. @Zoutdropje Gezellig. @xjudithonlinex Een groter Zak Hooi kan ik me niet bedenken, nog maar niet gesproken over de Heks. Wat een enorme k… https://t.co/EFHgWyHann @KeesHuijer Met je groene vingers 😂😂
8/12
2020
@Zoutdropje Lekker badderen. @37Neelram Hij heeft het zwaar. @_140479 Ieuw.Poes heeft het ook warm denk ik. https://t.co/WslugVJuTx @exfireman_Sammy Lekker hoor, zo een badje. @JoanneAngelike Het lukte wel, dus dat valt wel mee. @LiinseyJ Lekker he, ik ga mss straks even zwemmen in het Markermeer. @LiinseyJ Best warm 😅 @LiinseyJ Hoi, is het bij jou nog uit te houden? @JoanneAngelike Ik zit je te plagen. @JoanneAngelike Klopt, jij ook niet. Je doet dus alsof. @JoanneAngelike Dat zou ik ook zeggen. @JoanneAngelike Zo lief was je niet. @JoanneAngelike Ik wacht af wat mijn prijs zal zijn. @JoanneAngelike Ik kan alles afvinken, wat heb ik gewonnen? @JoanneAngelike Wat is bingo? @Hittepetit40 Idd, even naar buiten en dan weer naar binnen.Dat was lekker lunchen met dochterlief ❤ https://t.co/wE4JgGpD0G @Koolwitje1978 Nee, maar het viel me gewoon op. @Koolwitje1978 Maar wel een roze auto op het scherm. @Koolwitje1978 Jep, ik moest ook hard lachen. @Koolwitje1978 Die kreeg ik afgelopen vrijdag van mn werkgever, maar die was van een maandag. En dan werk ik niet 😂 @JoanneAngelike Begrijpelijk. @Danielle_enzo Begrijpelijk. @hoekla Snap er niks van. @hoekla Wat gek. @Danielle_enzo Dank je. @rdfgreggie Sporten? @beewee71 Überhaupt een feestje in deze tijd?? Het was er iig uiteindelijk niet echt gezellig denk ik. @rdfgreggie Toen had je wel ontbijt en koffie? @Ingeborgvraagt Om te leren. @cozzzmicgirl Lekker van genieten. @watzijnweuit Gefeliciteerd. @JoanneAngelike Goedemorgen, ik doe maar even zonder foto.
8/11
2020
@JoanneAngelike De slimste mens. @Sjantal Dat was het zeker. @varik77 Welkom thuis. @Hittepetit40 Lekkah. @Sjantal Ik maakte net pasta. @vdReep Duidelijk. @Zoutdropje Beetje wel, nu wel anders. https://t.co/DwAc1UdUV6 @KeesHuijer Geeft niks, het gaat om de kwaliteit. @_140479 Helpt verkoeling van water dan nog? @KeesHuijer Geeft niks, ik heb alleen een kleiner badje. @_140479 Helaas, anders moet ik het gehakt weggooien. @_140479 Er zal toch eten op tafel moeten komen. @_140479 Nou ja zeg. @_140479 Waarom? Winkel dicht?
8/10
2020

0