Sign in with Twitter

Username:

Getrouwd met @MrsScheerder * drummer * Bruce Springsteen * uitvaartondernemer: @hansscheerder

1,424 Following   1,590 Followers   71,507 Tweets

Joined Twitter 5/28/09


@SanneWindey πŸ˜‹ @michellecorbeau Eens.Nee https://t.co/jQTaCSDhpH @letterplein Heel goed!! @letterplein Ik begrijp wel dat men geld nodig heeft voor een flyer of een vereniging, maar het is echt allemaal te… https://t.co/hhx2LI8Kg5 @letterplein Maar je hebt wel gelijk!! Ik krijg jaarlijks tussen de 20 en 30 fantastische aanbiedingen: hockey, voe… https://t.co/U0QcCrKDqX @GeertjeVisser #jekrijgterzoveelvoorterug @mjanmaat Precies!!! #tuuttuuttuut @A_mieke Schiet niet op... @Sabifish https://t.co/cfhlpX5KNm @phil1ppa 😎 @mercje Ik doe dat ook. Maakt het makkelijk! @xwendyzorgt Even pauzeren dan maar. Straks misschien beter. @MarijkeJans Ik ga morgen naar de Volvodealer! @PolitiekTino En waarom...? @scheulderman75 @SterkNikki hahahahaha! @claartje13 :-) @ansleest @mrsscheerder Uiteraard!!! @HellenKabel Sterkte. En hopelijk wordt het snel geregeld. @HellenKabel de horror...... @HermienLam Beter!! @HermienLam Ik kan het me niet voorstellen, maar ik word er vaak over gebeld.Maar goed, 3 euro teruggaaf bij BTW-aangifte. https://t.co/YVZA46Wb4v @mercje :-) gewoon een keer doen en dan maar eens kijken wie het ziet @MamaLisanne het houdt niet op! @MaryWijnveen Klopt, en ik heb het idee dat er meerdere spelers zijn want ik krijg regelmatig telefoontjes hierover. @MamaLisanne ze blijven het maar proberen... @zeppoos hahahaha!!! Ze hebben nog maar drie keer gebeld....IK WIL GEEN VERMELDING IN DE GEMEENTEGIDS!!! @mercje maakt niet uit!
10/26
2020
@Marielle_typt hahahahaha @dejongvrouw hahahaha!! @tweetvaria Gefeliciteerd!! 🎈
10/25
2020
@AnasCortezReina Blijft mooi! @Niekja Aahhhh....ik zie het in de Twitter app (nu), maar in Tweetbot wordt het niet getoond. Nice! @Niekja ? wat moet ik checken!? @Eilatantk Damn..... @foolosopher Yep! Met een fel kleurtje! @MamaLisanne Geniet ervan!Hup VVV, het kan nog! @MamaLisanne hij doet het!! @MamaLisanne Dank!! @MamaLisanne stekker eruit halen en weer opstarten en dan hopen dat ie het doet @MamaLisanne nee.....Dit https://t.co/dwT3JAYWtJTeststraatterreurWorking https://t.co/pjuxwfu4dV @silverwyvern99 Jaaaa!! Hopelijk kan hij volgen.#HupWilco @Odetszky Gefeliciteerd!!
10/24
2020
@76RL Zekers! @76RL Wat heb je toch een brede muzieksmaak. @AnasCortezReina En terecht! @AnasCortezReina Gelukkig werken daar ook verstandige mensen! @sombezkihelene @Marielle_typt Dank! @w8eens Natuurlijk @Marielle_typt Hij was heel zuur. En hij mag idd blij zijn dat zijn tent nog open is. Ik ga maar eens een wijntje drinken πŸ€ͺ @Jezzebells1 Ik kan autorijden en drummen tegelijk @Tinekeceelen Nee hoor (niet gek)Zonder alcohol kan het ook gezellig zijn hoor #nosjournaal @AnasCortezReina @Stadgenoot Fijn! @phil1ppa hahahaha @Tougher_TT_Rest @springsteen πŸ‘ŠπŸ» @silverwyvern99 πŸ’ͺ🏻 @Niekja Ik wil ook een baby @Ingeborgvraagt 4 @AnnieSchreijer https://t.co/8BtPP10UblKom maar op die total lockdown https://t.co/aQJ72rnKFL @76RL Klopt. Het blijven Duitsers. @76RL We gaan winnen van die Duitsers!! @susanlammers Gefeliciteerd!! @AnasCortezReina Heel goed. @AnasCortezReina Is een essentieel onderdeel van je woning, en moet vandaag opgelost worden. Misschien toch nog eens een poging doen? @AnasCortezReina Absoluut niet. Ik heb zelf bij een woningcorporatie gewerkt, en een defect/lekkend toilet was alti… https://t.co/pozTc2l2t4 @AnasCortezReina Belachelijk. Klachtencommissie/geschillencommissie benaderen. Huurcompensatie op zijn plaats. @Ingeborgvraagt Koffie @76RL Zeker @A_mieke Precies. Hup!! @A_mieke De horror. Bij mij is het vaak heel mistig met zo'n mondkapje... @wankelmoed Heb ik ook wel eens, en dan loop ik nog een extra paar stappen :-) @phil1ppa https://t.co/BRZY7Ain1e @76RL Precies!
10/23
2020
@76RL πŸ‘ŠπŸ» @76RL Banken zijn tegenwoordig heel makkelijk met financieringen. En zeker als het gitaren betreft. @76RL Op de balans boeken en maandelijks afschrijving boeken. @scriptgirlnl Dat begrijp ik. Sterkte! @Niekja 😒https://t.co/Uuu7Ckt7VN @liekelamb Koopt dat album!!!Stelvio!! #giro @dhr_RH Let's beam!! @dhr_RH We hebben in de woonkamer een Beam, achter twee One speakers en de subwoofer. Prettig geluid. Maar die five… https://t.co/GZIR05GPbx @dhr_RH verstandige zoon @lvrxo_ damn...... @76RL Gefeliciteerd! πŸ• @MarijkeJans https://t.co/ApKJU1x0gM @CorrieBult heerlijk!! @claartje13 hahahahaha!!! Geen George C.? @Marlies1965 Gefeliciteerd!
10/22
2020
Ekkelenkamp!! #ajaliv
10/21
2020

0