Sign in with Twitter

Username:

M. Sekar Aji @msekaraji Medan, Dimensional Void

Made mistakes I’ll live with forever

443 Following   401 Followers   64,902 Tweets

Joined Twitter 6/15/14


https://t.co/6H2rGqP2jC
Retweeted by M. Sekar Aji @ianSadeli_ @alphavityazi @honeybvcket @copuco_ Yeu @rejrot SIAP BG JAGO @rejrot Ayoo cepaatttFuck is wrong witchu? Temen lo ngapain anjing ngasi ngasi nomor orang ga izin?????? https://t.co/W0amEbUtuh @C_JesslynJKT48 Bro bro uda dengerin Yoasobi belum. Cobain de siapatau playlist worthy https://t.co/azpnMoDAhsMENDING DIJAJAH UK BIAR COMMONWEALTHH https://t.co/MZkLsS1TtTDay 1 of no alcohol https://t.co/QsC0hzwLV1
Retweeted by M. Sekar Aji @adekumala Thank you @BhismoCabbage Post work aja relax @adekumala Thanks! Alleged rape dari HS sudah terbukti benar terjadi?Speaking of which. Kasus HS Agni akhirnya gimana si? Ada yang tau resolusinya gimana? https://t.co/BMUOUdDH6p
8/6
2020
🤗🧡 @mijaayeah Girls just wanna have funKamu ga cape apa muncul di mimpi aku @rejrot Ayok sini @rejrot Goblog @rejrot Baca di mans JaJogjiys ga sehaattt @surwiyanta 24-36 @surwiyanta TIAP BULAN SI MAUNYA BALIKANNY...... YOU KNOW WHO YOU AREEEEE https://t.co/S9qhAy8WE9 @alphavityazi ayok gua uda olShe thinks I'm an asshole, she thinks I'm a player, she keep running back tho only 'cause I pay up. Goddamn, Roxanne @alphavityazi AYOOKKK @mrylil all for the dough honeyStream Running Man wherePorn is illegal But srsly what country doesn’t watch porn? Dan segabut apa idup lo ampe segitunya ngurusin idup ora… https://t.co/wFhet35ekQ @natashaallifia :) @natashaallifia Tapi nyentuhnya the D ya
8/5
2020
Footage of the Explosion in #Beirut #Lebanon a few minutes ago. Praying for the safety of everyone. https://t.co/6Q3y6A6DxL
Retweeted by M. Sekar AjiReal question. If a biologically male person identify as a female, and she like male. Is she straight or gayNice priorities https://t.co/rbnCbDXztlno bc why this has me in tears at 2 am https://t.co/kbb8L7mGwF
Retweeted by M. Sekar Aji
8/4
2020
Money doesn’t buy you happiness kids, but if I were you, I’d rather cry in my Maybach than on the goddamn streets.… https://t.co/peBVRIQVAP @velagaakansalah @Onimarru Coba deh lo define “belajar bersyukur” dalam konteks lo post video itu apa?Kalo gue uda segitunya kerja. It’s only right for me to be greedy and step on those who are below me. Survival of t… https://t.co/LpZgQBfqNvSchadenfreude aja masi banyak bacot manusiaIyalah adil. Tolol apa sama rata. Lo kerja 80 jam per minggu mau digaji sama dengan yang nongkrong doang tiap hari?… https://t.co/mzJM3JXV0k @mijaayeah U nasty @mijaayeah Find Jesus https://t.co/5745ecuPvO @mijaayeah HAHAHA @mijaayeah Gosah baby baby kalo I’m not the only one:) @mijaayeah Sini aku beliin Dior @mijaayeah Can’t relate 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ @carissapercoset HAHAHAH @intnpsari HAHAHAHABELOM NYOBAIN SAKURA FIZZ ANJINGGG389 RT with comments Mas, kebanyakan juga memaki. Pake data boleh, interpretasinya jangan tolol https://t.co/OqMaN9xs8H @intnpsari Pattern di walletnya juga bold bgt aneh deh @intnpsari Gucci wallet, belt, 11 Pro Max. But the hotel looks low-quality 🙂🙂🙂Seru bgt diselingkuhin, ditinggal nikah, diputusin bisa jadi thread di Twitter
8/3
2020
@tacobis opening today was fun🥰🥰🥰 @stefanoas HAHAHA @stefanoas BEENNN @mijaayeah Sini @carissapercoset Yoasobi?? @mijaayeah APASI KM KOK AKU FUCKBOI @gabyvionidyaa Wat @mijaayeah 🤷‍♂️🤷‍♂️ @lthfnd “Hahah hidupku dosaku. Kenapa lo ribet?” @xlhomeid pls cek dm @graditaMP 😔😔😔 @alphavityazi Battlecruiser operational @peacchya SokapUGMCantik jadi semacam katalog hunting grounds gitu ya
8/2
2020
@rejrot Okk @alphavityazi Mamad wota the fuck @rejrot Main ga Ja @arsyilfadhli LMAAOOO I FEEL YA @arsyilfadhli Is it tho🤔 @arsyilfadhli LMFAAOOO same @alphavityazi I saw that mist coil fly lmao @alphavityazi KEKW @BhismoCabbage Exactly weird @alilpoo Ngga. It’s common courtesy @alphavityazi GasNot to mention AirSus tbtb gabisa terus udah panik harus ganti ternyata ECU yg ngaco:)But ngl Benzie runs on love fr. Dulu pas deket sama You-Know-Who, gapernah rewel, elektronik dan mesin lancar semua… https://t.co/A4HiHcY5EfHoes come and go but Benzie stays. Love BenzieInternational Girlfriend’s Day 🙂🙂🙂 https://t.co/utopoOljCB @alphavityazi Okeng @alphavityazi ayo apa @CubicBar MeeeeeMenurut 5 precepts of Buddhism, premarital sex is ok as long as it’s not considered as sexual misconduct(3rd precep… https://t.co/JRrI4yFZNA @setsunavie Enak bgt shifting burden of proofnya. Get sex education, then do premarital sex if you wanted to. Baget bgt si orang IndoI want the damsel in distressGa semua orang beragama. Sex is not a sign of moraliti or lack thereof https://t.co/nQF1kvmVvMI... know some who had 26-27 pre-marital sex but none turn into babies. The evidence turn the theories wrong. Suck… https://t.co/19fHSSx1DNAre you... retarded https://t.co/OqUIkVXFmc @alphavityazi Raid her pussy until she beg “mas ojo mas” tapi ngangkang @alphavityazi Tell me u dont want to do dat @alphavityazi Mira? More like mi raiding herOmg my friends are getting married what am I doing with my lifehttps://t.co/JdgtxzmGVR https://t.co/HMfAOq7fns @mrylil Ga jugaa. Bodoh ajais Diego dumb? it's obvious bcs JFK survive he declared war on Reds it's literally on the news. Dude just let the dude die @BhismoCabbage Read Only I Level Up online free at https://t.co/tdGzdfMVvc https://t.co/tdGzdfMVvc GOOO @BhismoCabbage Terimakasih updatenya sahabat. Tapi I uda tamat novelnya :(
8/1
2020
Masa Corona
7/31
2020

0