Sign in with Twitter

Username:

Polopor nomor satu base khusus until kalian yang ingin mencari mutualan/teman di Twitter. โค๏ธ โค๏ธ

1,031 Following   42,643 Followers   74,005 Tweets

Joined Twitter 5/15/20


Ping! mutualan hayuu, yg gak risih dijbjbin hehe rep/rt sj yh, -f ๐Ÿ’๐Ÿ’Ping! mutualan yukk. yang ga masalah aku suka jbjb,rep or retweet aja yaa! ๐Ÿ’๐Ÿ’Drop your Twitter handles lets gain together now ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’šSMALL ACCOUNTS Drop your Twitter username let's follow you asap ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทPing! aku nyari mutual baru, mutual lama pada ilang soalnya, rt aja ya ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’•Ping! yg on rt ya kita mutualan โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’ŸSmall Accounts Matter, drop your handles let's follow you now. โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’œPing! yg suka jbjb mutualan yok! Rt aja langsung fb ye! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–Ping! mutualan hayuu, yg gak risih dijbjbin hehe rep/rt sj yh, -f ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™Ping! mutualan rt aja kuyyy gas sampe limit โค๏ธ๐Ÿ’–For shout out, you must be following me. Retweet now. โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’œPing! kiw Mutualan yg gamasalah aku bacotie, rt aja meng โค๏ธ๐Ÿ’•Drop your Twitter handles lets gain together now ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โคFor shout out, you must be following me. Retweet now. ๐Ÿ’๐Ÿ’Drop your Twitter username, let's follow you now ๐Ÿ’ž๐Ÿ’•Drop your Twitter handles lets gain together now ๐Ÿ’™๐Ÿ’Drop your Twitter username, let's follow you now โค๏ธโค๏ธ๐ŸงกRetweet and Drop your handles let's follow you now: โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™Ping! mutualan yok tp lngsng folbek yo, rt ae biar gmpang! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’ŸBelow 5k, Drop your handles lets follow you now ๐Ÿ’™๐Ÿ’Ÿ
10/26
2021
Drop your Twitter handles lets gain together now ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸPing! mutualan dah yok, rt aja ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’–Less than 200k, Drop your Twitter username lets follow you now! โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’Ping! mutualan yok tp lngsng folbek yo, rt ae biar gmpang! ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’–Small Accounts Matter, drop your handles let's follow you now. ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’žPing! yg masih melek mutualan kuy, retweet aja. -f18 ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’Ping! Mari mutualan retweet ajah ya biar gampang di followback nya asapp ๐Ÿ’ŸPing! mutualan yok tp lngsng folbek yo, rt ae biar gmpang! โค๏ธ๐Ÿ’™Ping! Mari mutualan retweet ajah ya biar gampang di followback nya asapp ๐Ÿ’™๐Ÿ’•Ping! mutualan yok tp lngsng folbek yo, rt ae biar gmpang! ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐ŸŽFollow me first and everyone who retweets and likes this ๐Ÿ’žPing! yg gabut yok mutualan rt/rep aja ya aku cewe. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•Ping! kiw Mutualan yg gamasalah aku bacotie, rt aja meng ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’Ping! yg masih melek mutualan kuy, retweet aja. -f18 ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’Ping! Retweet aja pasti auto followback, mutualan asap. ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’žPing! mutualan hayuu, yg gak risih dijbjbin hehe rep/rt sj yh, -f ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปPing! mutualan yuk sampe limit. Akun baru nih masih anget wkw. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’šPing! halooo mutualan yukk, yang gak risih aku jbjb yaa huhu. Retweet and like aja okeii โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’—Ping! ada yg mau Mutualan sama 2002L? retweet yaa โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’“Ping! yang lewat, mutualan yhuk, jfb, Retweet ajj โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’›Ping! yg suka jbjb mutualan yok! Rt aja langsung fb ye! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’•Ping! yg suka jbjb mutualan yok! Rt aja langsung fb ye โค๏ธPing! yg masih melek mutualan kuy, retweet aja. -f18 ๐ŸŽPing! mutualan yok tp lngsng folbek yo, rt ae biar gmpang! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’“Ping! yg on rt ya kita mutualan ๐ŸŒปPing! ada yg mau Mutualan sama 2002L? retweet yaa ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸSmall Accounts Matter, drop your handles let's follow you now. ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทPing! yg suka jbjb mutualan yok! Rt aja langsung fb ye! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’žPing! mutualan rt aja kuyyy gas sampe limit ๐Ÿ’–๐Ÿ’“Ping! mutualan yukk. yang ga masalah aku suka jbjb,rep or retweet aja yaa! โค๏ธ๐Ÿ’“Ping! yg gabut yok mutualan rt/rep aja ya aku cewe. ๐Ÿ’™๐Ÿ’Less than 200k, Drop your Twitter username lets follow you now! ๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒปRetweet and Drop your handles let's follow you now: ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐ŸงกFollow me first and everyone who retweets and likes this ๐ŸŒท๐ŸŒทLess than 1m, Retweet and Drop your handles, let's follow you now ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐ŸŽPing! mutualan yukk. yang ga masalah aku suka jbjb,rep or retweet aja yaa! โค๏ธ๐Ÿ’™Ping! mutualan yuk sampe limit. Akun baru nih masih anget wkw. ๐Ÿ’ž๐Ÿ’•Ping! yg suka jbjb mutualan yok! Rt aja langsung fb ye ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’“Ping! Yg auto follback rt siss kita mutualan ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’—Drop your Twitter handles lets gain together now โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’“Drop your Twitter username, let's follow you now โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’Follow me first and everyone who retweets and likes this ๐Ÿ’•Ping! ayo mutualan sampe limit, auto follback ya -m20 ๐Ÿ’ž๐Ÿ’žPing! ayo mutualan sampe limit, auto follback ya -m20 ๐Ÿ’™๐Ÿ’•Ping! yang lewat, mutualan yhuk, jfb, Retweet ajj ๐Ÿ’™๐Ÿ’•Less than 200k, Drop your Twitter username lets follow you now! ๐Ÿ’๐Ÿ’Drop your Twitter handles lets gain together now ๐Ÿ’–Ping! yang lewat, mutualan yhuk, jfb, Retweet ajj ๐Ÿ’๐Ÿ’๐ŸŽRetweet and Drop your handles let's follow you now: ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’ŸDrop your Twitter handles lets gain together now ๐ŸŽDrop your Twitter handles lets gain together now โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’–Ping! kiw Mutualan yg gamasalah aku bacotie, rt aja meng ๐Ÿ’–๐Ÿ’“Ping! Yg auto follback rt siss kita mutualan ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽRetweet and Drop your handles let's follow you now: โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’›Drop your Twitter username, let's follow you now ๐ŸŽ๐ŸŽPing! yg on rt ya kita mutualan โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’•Ping! mutualan yok tp lngsng folbek yo, rt ae biar gmpang! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’“Less than 1m, Retweet and Drop your handles, let's follow you now ๐Ÿ’•๐Ÿ’•Drop your Twitter username, let's follow you now ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’•Ping! yg masih melek mutualan kuy, retweet aja. -f18 ๐Ÿ’™โคPing! yg on rt ya kita mutualan โค๏ธ๐Ÿ’Ping! Mari mutualan retweet ajah ya biar gampang di followback nya asapp ๐ŸŒท๐ŸŒทRetweet and Drop your handles let's follow you now: ๐Ÿ’™โคPing! yang lewat, mutualan yhuk, jfb, Retweet ajj ๐ŸŒป๐ŸŒปPing! mutualan yok tp lngsng folbek yo, rt ae biar gmpang! ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸPing! mutualan yuk sampe limit. Akun baru nih masih anget wkw ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐ŸงกPing! yg gabut yok mutualan rt/rep aja ya aku cewe. ๐Ÿ’™Ping! Yg auto follback rt siss kita mutualan ๐Ÿ’ŸPing! mutualan hayuu, yg gak risih dijbjbin hehe rep/rt sj yh, -f โค๏ธ๐Ÿ’œPing! yg suka jbjb mutualan yok! Rt aja langsung fb ye! โค๏ธ๐ŸงกPing! mutualan rt aja kuyyy gas sampe limit ๐Ÿ’•๐Ÿ’—SMALL ACCOUNTS Drop your Twitter username let's follow you asap ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’Ping! Yg auto follback rt siss kita mutualan ๐Ÿ’•๐Ÿ’“Ping! yang suka jbjb skuy mutualaan, retweet aja jfb yaa -m17 โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’šDrop your Twitter username, let's follow you now โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’ŸPing! Mutualan yuk. Bebas mau rt ato like juga. Jangan lupa follback yaa -m22! ๐Ÿ’ŸPing! mutualan hayuu, yg gak risih dijbjbin hehe rep/rt sj yh, -f ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’•Ping! mutualan yuk sampe limit. Akun baru nih masih anget wkw. ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’žRetweet and Drop your handles let's follow you now: ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’šDrop your Twitter username, let's follow you now ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’“
10/25
2021

0