Sign in with Twitter

Username:

#ikdoeWELmee Ik hou (in random volgorde) van vis, detectives, mijn I-phone, familie en huis. Ik hou niet van pindakaas en schorseneren. Geen DMโ€™s. ๐Ÿ˜€

901 Following   829 Followers   10,680 Tweets

Joined Twitter 11/23/10


@peterendewolf10 @Tamama0512 En mag je dan al wijn en bitterballen? @ZwaluwseCoco Van harte gevaccineerd ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ @BoertjePummel Ik dacht het niet. Ik heb niet met โ€˜m overlegd toen in vanmiddag een BLT-sandwich bestelde. ๐Ÿ˜ƒ @pianto52_pia Van harte gevaccineerd ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ @BoZ_Dreamgirl Pretend itโ€™s a city ๐Ÿ˜ƒ @eetschrijver Het ziet er eigenlijk wel ranzig uit. En dat opruimen naderhande is ook nog wel een dingetje. @DjeeDeeBee Nope. Ik ook niet.Het shoppen voor mannenkleren is gedeeltelijk gelukt. Helaas was de gekozen jas niet in de goede maat aanwezig en bโ€ฆ https://t.co/MarmITnMut14 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/C7YcVjyU4L @SweetLakeB Ik kijk het ook. Ik zit er met open mond naar te kijken. Wat een moeilijk leven hebben die mensen zo. @SweetLakeB Dat is inderdaad goed nieuws. Mag ook wel eens een keertje. @DjeeDeeBee Je hebt in ieder geval iets om naar uit te kijken. ๐Ÿ˜ @WheelieNick Hartelijk gevaccineerd ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ @tweetmenno @parool Ik woonde daar in de buurt toen ik net in Nederland was. In de Bijlmer kon je toen makkelijk eeโ€ฆ https://t.co/vYAe7emsSr @Achterhoekmama Jij bent kennelijk nog nooit met mijn man kleren wezen kopen. En wees dankbaar daarvoor. ๐Ÿ˜… @tweetmenno @parool Mag ik even. Tering zeg! ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก @cirstenkot Hij is 90. ๐Ÿ˜ƒMijn man heeft dringend nieuwe spijkerbroeken nodig, en een nieuwe zomerjas. We gaan zo. Help! @DjeeDeeBee En? @cirstenkot Hahaha. Ik hoor het โ€˜m al zeggen: Twitter? Wadisda? We hebben het hier over een man die er van overtuigโ€ฆ https://t.co/WOqEoWbh4yEindelijk kan mijn ouwe vader weer eens een terrasje doen met mijn broer. Hij neemt koffie en een tweede ontbijtje,โ€ฆ https://t.co/9GaVM58ock @moedermarloes01 Skechers in allerlei kleuren en modellen. Je loopt op wolkjes, ze gaan lang mee en ze kunnen in de wasmachine. @DjeeDeeBee Je gaat het zeker wel uitbuiten hรฉ.
5/11
2021
Ik kwam terecht in een twittergevechtje tussen andere tweeps. Ik weet het is niet het echte leven, maar ik kreeg erโ€ฆ https://t.co/0zlFS7YEzy @Nelleke1953 @SweetLakeB Gefeliciteerd. Wat een mooierd. @hulzebos_diana Het was wel raak vandaag hรฉ. @DjeeDeeBee Een soort supermartino! โค๏ธ @DjeeDeeBee Spannend allemaal. @DjeeDeeBee Hรฉ, bah. Wat vervelend. @baliekluiver @lienepien1 @Miep51082958 Ik snap je, maar relax. @bernardholtrop Daar heb ik nou total geen behoefte meer aan. @lienepien1 @Miep51082958 @baliekluiver Valt ook weer mee. Wel een beetje snelle conclusie getrokken. @lienepien1 @baliekluiver @Miep51082958 Graag gedaan, ik kon het niet aanzien. โค๏ธ @baliekluiver @Miep51082958 Doe eens lief mensen. Ik volg @lienepien1 al lang en ze is beslist geen wappie. Ze is aโ€ฆ https://t.co/kwY3ev3lzL @berdiekg Even informeren bij de GGD? @baliekluiver @Miep51082958 Gezellig! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ @Miep51082958 @baliekluiver Moet je niet doen. Heeft geen enkel nut en zonde van je tijd. Het landt toch niet. ๐Ÿ˜ƒ @Miep51082958 @baliekluiver Hahaha, dat was satirisch bedoeld. Ik ben het prototype van het bekende โ€˜schaapโ€™. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @Hofmeister660L @baliekluiver Daar loop je ook niet continu mee te zwaaien in de supermarkt. @baliekluiver Ik wordt te oud voor die rotzooi! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @Miep51082958 Op reageer je nou precies? Dat kan natuurlijk niet op mij zijn, want ik heb mij eerste prik alweer eeโ€ฆ https://t.co/DcU4QNCNNw @zeehondjuh Zij mist helemaal niets, want ze is al 20 jaar dood. En ik sloeg haar niet met grote regelmaat in mekaaโ€ฆ https://t.co/ePWbbePX5N @MoonvST Hartelijk gevaccineerd ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ @baliekluiver Tja, maar hoe zie je nou dat iemand gevaccineerd is? Behalve dan de mooie lichtgevende gloed die eromheen hangt. @DouwPien Waauw, je hoeft de deur niet uit voor entertainment. ๐Ÿ˜‚ @DjeeDeeBee Rustig aan. Ook dat gaat voorbij. @The_Soul_Inside Ik voel me weer een klein kind, aftellend naar mijn verjaardag. Maar nu dus naar mijn tweede vacciโ€ฆ https://t.co/zuWNOxKSyQ @CorvG1 @joopb68lfc Bah!Als hij samen met je de maandagochtend weglummelt, dan is dit wat ik denk. Mary Wells - My Guy https://t.co/ndH4Df21vU via @YouTubeIk realiseerde me gisteren dat mijn moeder al meer dan 20 jaar dood is. In geen tijden aan haar gedacht. Ik mis haaโ€ฆ https://t.co/cQ9145zwNN @DjeeDeeBee Oke. Succes ermee. @DjeeDeeBee Vooral: Is het levensbedreigend? @Waiteri79 Sterkte. ๐ŸŒน @DjeeDeeBee Dat klinkt allemaal nogal moeilijk.
5/10
2021
@CosmosDoctor2 Lelystad is wereldnieuws. ๐Ÿ˜ƒ @baliekluiver Niets. @Annetje Heel fijn. Maar wel wennen. Ik ben graag โ€˜in controlโ€™. Wennen dus, en loslaten. @lienepien1 Wat fijn. โค๏ธโค๏ธโค๏ธAls de volledige regie over moederdag wordt overgenomen door je dochter en kleindochters is dat op zijn zachts gezeโ€ฆ https://t.co/T8XJD8TKrKWe komen weer eens een keertje in het nieuws. Het is niet in onze buurt, maar niet zo ver van waar mijn kleindochteโ€ฆ https://t.co/ZkkYkD7CVV @PiaVrijmoed @telegraaf Latennwe dan toch vooral opschieten met dat vaccineren. @GiesL20 Huismuis, blijkbaar. ๐Ÿ˜‚ @AnneliesPaulsen Gelukkig had ik niet zo veel. Ik was van plan eten te bestellen. En de appeltaart is meegegaan. @MARLYNE01 @JanvanD51840480 Hij is een zeer verantwoordelijk type. ๐Ÿ˜ƒ @JanvanD51840480 Ik heb een vent, en die heeft een telefoon. ๐Ÿ˜ƒDe voetjes van Loutje, gemaakt door zijn moeder(mijn kleindochter). Mooiste moederdagcadeautje. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ https://t.co/6roibHHXPJIk dacht dat ze naar ons toe zouden komen voor Moederdag. In plaats daarvan gingen we naar mijn kleindochter, waarโ€ฆ https://t.co/bulk9UdpyXEr broeit hier iets en ik mag niet weten wat. Whatsappberichtjes gaan heen en weer, maar niet op mijn telefoon. Ikโ€ฆ https://t.co/MK2jGPNzth @lena1108 Van harte gevaccineerd ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ @SweetLakeB Glazen bol profeet.๐Ÿ˜‚ @baliekluiver En die papieren rietjes zijn enorm goor. @Gazendam_Petra Leuk zijn ze. Zo heerlijk onderkoeld. โค๏ธVoor alle moeders hier: Fijne moederdag! โค๏ธโค๏ธโค๏ธ https://t.co/VKRaRwYlol
5/9
2021
Mijn eerste moederdag als overgrootmoeder van een geweldige achterkleinzoon. Hoe fijn is dat. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ @MARLYNE01 @Tinadebock Sterkte. Hopelijk is er niks ernstig. Mijn man had het ook, maar het bleek vals alarm. @TjeerdStreekstr Is ie niet mooi genoeg? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ @AnnekeHogenes Niet te doen. @AnnekeHogenes Het is van een Brits merk. Als je ooit vindaloo gegeten hebt, dan weet je โ€˜t wel. @AnnekeHogenes Neen, kwam uit een potje (gekocht in Belgiรซ). Dan verwacht je โ€˜t niet, die hitte.En we hebben ook slagroom. #moederdag https://t.co/1zHGXlaksJ @DjeeDeeBee Ik was blond! ๐Ÿ˜ƒ @DjeeDeeBee Ach ik heb โ€˜m al bijna 41 jaar. Het went. En vroeger was ie slank, met een bos zwarte krullen. Ze noemdโ€ฆ https://t.co/h7dN0ZigGh @SusiSchu1 Ik denk aan morgen, als ik naar de wc moet. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @Hofmeister660L Wat nou lekker. Mijn tong is verdoofd. ๐Ÿ˜‚ @lienepien1 Is niet erg, is een griepje. ๐Ÿ˜ƒ @DjeeDeeBee Ja echt, kijk hier even. https://t.co/nwk7Su0BRI @Cor2505 Brand de bek uit, echt.Thai red curry. Ik proef nu even niets meer. Mijn echtgenoot kookt pittig ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐ŸŒถ https://t.co/TZLUlOIX6t @DjeeDeeBee Eet smakelijk! @JoostBoers Mooi woord! Zelf bedacht, of bestond het al? @ZegmaarMarretje Mooi hoor. En goed weer ook zo te zien. @Karlijn22 Een kenner van seks๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @wappiehoekje En dan noemen we dit natuurlijk: Politie valt vreedzame burgers aan. ๐Ÿ˜ก @MEFDeBock Mooie combi, die das en dat gilet. @ZegmaarMarretje Oeps, wat moeten al die mensen daar. @lienepien1 Erg weer, dat weer. @AnnekeHogenes Bij Harrels is het wel te doen. Overdekt en uit de wind.We gaan de deur uit, man is zijn jas kwijt. Heeft ie dus laten liggen gisteren na het klussen. Hij zit nou in een cโ€ฆ https://t.co/l7OSsCG2Nv @rallyjef2 Fijn hรฉ! @ZegmaarMarretje Elk jaar denk ik weer dat het helemaal dood is. Maar hartje zomer staat het toch weer manshoog.
5/8
2021

0