Sign in with Twitter

Username:

i tweet nonsense most of the time โœจ

660 Following   908 Followers   2,236 Tweets

Joined Twitter 2/26/21


@ratucmi all that for 500 likes on twitter๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @ratucmi alesan @chesinaga01 apanya yg lucu๐Ÿ˜” @Agungnugie_h ๐Ÿ˜” @lisaxlisa__ pernah liat di yt๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽค @lisaxlisa__ sherina ft westlife ~ i have a dream ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @Novrielagi astagaa @lisaxlisa__ aku suka km๐Ÿฅฐ @Dedendream_ enak ajaaa @Fauzanelninyo ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @ratucmi ka kwin๐Ÿ˜’ @convomf nntn the whole harry potter franchise @udangenakbanget kirain๐Ÿ™ƒ @lisaxlisa__ ko diketawain๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @dinomerahh_ kirain๐Ÿ™‚ @Novrielagi yahhh๐Ÿ’” @whoisjess_06 jgn ktwa kmu chibi maruko๐Ÿ˜ @unclejacky06 yahhh @nand0se enak aja๐Ÿ™ƒkalo nonton doraemon termasuk wibu kan? ๐Ÿ™„ @nand0se sm cabe muda @nand0se nitip wortel @convomf 94 @Fauzanelninyo yauda @unclejacky06 iyaiya๐Ÿ˜’ @Agungnugie_h doraemon blum mulai @nanaarnaa_ iyaiya๐Ÿ˜” @nanaarnaa_ kenyangg @Dedendream_ yah @chesinaga01 kenyanggg @Novrielagi iya sih @ayyammekdi huft @whoisjess_06 aku suapin @nand0se hdh @ratucmi aku kenyang ka๐Ÿ™ƒ @choxlattea :(( @lisaxlisa__ dh kenyang ka๐Ÿ˜ญmie gorengku ga habis, mau ga kamuโ” @ciengestalkkk lo yg bocil @convomf nntn kartun @convomf tpi attitudenya ga bgtt
10/24
2021
@itsningsihagain iya bwl @Yudajapang mandi @itsningsihagain m-wuah ๐Ÿ˜˜ @sasski_08 aku gasuka aroma durian๐Ÿ˜ฉLiving my best life ๐Ÿฑโ™ฅ๏ธ๐Ÿฑโ™ฅ๏ธxo #CatsOfTwitter https://t.co/zm0YGP6b2g
Retweeted by nada ๐Ÿฆก @whoisjess_06 yay ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @kinagsfi ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ @ayyammekdi asli enak bgt aplgi disuapin sambil main hp๐Ÿ˜‹๐ŸคŸ๐Ÿป @pipishsg bnyk yg bilang gitu @chesinaga01 ga @Fressendo iya lah ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @kinagsfi ASLI ENAK BANGETT KLO MAMA YG NYUAPIN ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐ŸคŸ๐Ÿป @Yudajapang ya gmna ya, tmn aku gaada yg disuapin :'( @pinkmeqi kta mama jga gtu @sasski_08 tp temen aku gaada yg disuapin mamanya๐Ÿ˜ฉ @R0ziPZ diketawain :'( @itsningsihagain ๐Ÿ™‚๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป @1chwan tu kan kgt๐Ÿ˜”aku udah umur segini tp masih sering disuapin mama :) @convomf inisialnya A @convomf 1 @convomf gabole @itsmeebyt misi ๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @itsningsihagain HAH ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ HARUSNYA AKU YG BILANG GITU ๐Ÿ˜ฉ @unclejacky06 btul @wawaxxie ngacooo๐Ÿ˜” @frans_gooners noted @itsmeebyt belum ngantuk huhuhu @R0ziPZ asli๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @whoisjess_06 mending sy meditasi sj ๐Ÿง˜๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @chesinaga01 main sm dinding @Fressendo jumat belajar? ๐Ÿ™‰๐Ÿ™‰ @stpdyl iya nih huhuhu @424O3 ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @Yudajapang geer @wawaxxie klo makan hrs liat sesuatu gitu, ujungnya megang hp jga :( @1chwan uh-huh @udangenakbanget belum ngantuk ih @sasski_08 aku contohnyaโ˜น๏ธmain hp capek, ga main hp gabut ๐Ÿ™‚ @imnadyaa besok ke rumah aku ka nad โ˜บ๏ธ @itsningsihagain ganti dulu bajunya๐Ÿ˜”
10/22
2021
@itsningsihagain ikut ๐Ÿฅบ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป @sasski_08 4.singlish ๐ŸŒmandarin, jepang sm melayu ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽค https://t.co/7unNJiXpId @sasski_08 bkn aku ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ @convomf gue masi di ig, buka twt cma 2x seminggu @frans_gooners wew @frans_gooners udh tadi @restu72_7 engga @fitripitt_ nanti pusiaangg @R0ziPZ hdh @R0ziPZ selain tidur @Yudhap_97 ga bngt @itsningsihagain mmh jadinya ka @1chwan wojelass๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธbingung jga ya libur mau ngapain @convomf gabole. keluar rumah aja harus sama ortu ๐Ÿ™‚ @convomf chris evans or chris hemsworth
10/20
2021

0