Sign in with Twitter

Username:

Esuk mendung, awan kudanan, sore dilarani

250 Following   51,362 Followers   32,440 Tweets

Joined Twitter 1/16/13


@dabgetupp @aliwibingung Ali sibuk pijet boyok kakean motoran adoh @mriskd Boso eropane kejeron nek jare cah cahRiyanto ☔https://t.co/i2II3ZPh5F @andrypriyanta Duta sayur mayur
1/19
2022
@stfubucks ☹️ @r0tten37 Stress berar nyeng nyeng @BukanPNTL Wes tak bedek @Abdulhakimarr Kebiasaan wong wedok @andimupy Mancing tok @van_thedark Harapan fanaMbok like storyku, tapi mbok abaikan perasaanku. @morevapor_ Mas robet njaluk vespane @morevapor_ Neng twitter raiso nyanyi bang, isane narkoba. @morevapor_ Mas robet njaluk dit e @GhattiK Aman, dodo sinh ra aman mergo keno ndas e uwong muni makdegKoyo kulo nek krungu lagu iki langsung mlompat. https://t.co/AvDMq9vf5M
1/17
2022
@lutfihfhri Es teh we enak @rachmandikaap Ojo nganti @Abdulhakimarr Harapan ra sesuai kasunyatan @whyuade Tenanan iki @vortsch Nek luka ki ora, wong wes suwe lukane @dianpratiwi_01 Masuk angin yahmene yo ralucu @kudeddd Mung iso mbayangke njuk turu @bernaduszzz it @adeeekkecil Penak tenan jane ngono kui, tapi keadaane ra memungkinkanMbendino mbolak mbalik twitter-instagram-twitter-instagram mung nggolek i kabar anyarmu. Ternyata sansoyo bahagia.Sakjane merindukanmu, tapi apalah dayaku. @omwawes Infone MU sae #ragnickstay #oneumbrella @KingGaseng @dendirmd10 Hehe masalah omah ra digowo neng ranah kene mzOno info apik ki massseeee~ https://t.co/1bpUaEnZVk @gemaktrie Bener ra
1/16
2022
@miga_putra 🤲🏽Sing gojekane ngeshare belatung, rasah dikancani bro. @Nauval43720733 Ndilat mowo @abimwkwk Ngenteni deknen yangyangan po?mesakne @roy_akatsuki SakneWong ketelu nek malem minggon lagi do ngopo yo?☹️ https://t.co/pzjv4q2rTR
1/15
2022
@xxxx_ayy Nyenyenye @besmantab Pengen tak rukiah rasane @pangnotsad @jogjamnfs EdanCen wes umum wong wedok ki nglarani, tapi yo ora sakarepmu dewe mbak. https://t.co/AOMNU3sDkx @MarnoMbois Sae mas farid @suarasapi Nice @dontmakeitbads Pengalihan isu @Bayuirwanto93 Terakreditasi A @effendi_tok Iki wes di survey, nek ra percoyo yo kebangeten @afrndrro 😊ler @suarasapi Keutamaan @dontmakeitbads Alah @Pepicok_ Demi info akurat @AwanxColler_x86 Duh @18verstraten (Mbien)https://t.co/EOKhk1SNroOleh info valid seko hasil surveyne cah-cah. Bahwa 90% kaum hawa yang sudah punya pasangan nek yahmene sibuk carane… https://t.co/lTuEnkphWRLiyane jum'at berkah, aku malah kelingan mbien jum'at mbok tinggal ngono wae.
1/14
2022
@ikhsanfattah10 Mbaleni @nurhandayaniii Terima saja @fefmikogpmngks Leres, sadar diri @mgsaputra_ Kok tegel yoMeh negatif thinking jebul tenan, online tapi mbalesi wong liyo, kapokmu kapan @windacahaya_ Detku gari mangewu @suarasapi Suwe suwe sekti duwe ilmu kebatinan @dendirmd10 Aneh MU @fathanfadelaaa Isane pengen menange dewe @sudahofffff Admin pesek nih dek ut @BukanPNTL Nah, pengen menange dewe @danicrow12 Aku yo mending sleep @eichirouda Terus terusan @windacahaya_ Ngarep e ono mie ayam enakLha wes ditolak mosok kon mengharapke sing ra pasti mbak mbak. Opomeneh kontak wes diblock i kabeh, ha kon mbatin n… https://t.co/N5aXjs0RWt @DjivaBerseri @RyzkaaSihite Sik sik
1/13
2022
@PradivaYeni Kembali kasih @tri_feriyant0 Los @WishnuAdidtiya Isa isane wes apal @ersabekti Kelappp keloppp kelaapppp keloppp @suckmadyone Tak eling eling jebul tenanYahmene rodo makdeg tak kiro ngelih, jebul kelingan nek ming dadi pemeran figuran sing numpang lewat dilit neng cerito uripmu.
1/9
2022
@KingGaseng Info keceriaan? @marcellinusbima Layangan sing tatas @KingGaseng Pengen nangis kok wis kebacut lahir lanang, saru 🙏🏿 @alienshe_ Nah @Arisfrogs13 Suwe suwe kebangeten @bagassurya29 2 dino malih pun ready @diminn2 Jebul aku dewe @bagassurya29 Nggone dereng dados @bagassurya29 Crazy, wes bedo frekuensi koyone awakdeweKok iso yo, kok tegel yo. Opo salahku, nengdi luputku. Wong sing ora sepiro, koyo aku iki masalah asmoro mung kebag… https://t.co/n5jR4sSiz7 @Borisiraitjr Boxing terus lali rabi. @ursopwety Untung tanggaku bakul e sego goreng @salmasyafiraef1 Atos ☺ @wulanndariw Ayu ngene dilarani, tegel tenan @vitaaajaudah BTS @pawlinaaw Meh ra nyalahke tapi kok bola bali dilarani, yo pie meneh @youranotherlife Duh @zimahesni Abu abu yo biasane hooh ning ora kabeh @AdistyanaD Wewewe ra emosi @iwulss Surveine cah cah
1/8
2022
@yaaalikha @deviarya_ Duh galak
1/7
2022

0