Sign in with Twitter

Username:

michelle/niken

253 Following   11,562 Followers   3,777 Tweets

Joined Twitter 1/25/15


“You’re so quiet” thanks, we just met.
Retweeted by niken @dittameliaa Pastinyaaa❤️Ji pyeong cocoknya sama akuuu🥰 https://t.co/VeOyzGaVjMNgilu bgt nemenin cece lasik mata, waktu liatin operasi nya aku kek fix jgn sampe aku rabun😖Double shot iced shaken espresso starbucks ga niat buat venti ya? Kesel cuman ada one size, tall dikit bgt😌😫😫 https://t.co/rktngVNriO
11/28
2020
HAHHA nyogok najis https://t.co/buVCLZFhyd @nadyaarizka_ Aku suka rambut 2017prank robot 😮 https://t.co/CWI0YO3ghM
Retweeted by niken
11/27
2020
Some friends will never hear about my private life again
Retweeted by nikenDo you want go to korea? And be my seoul mate🥴 @m00ncherry PASTI BISAA!❤️ @AldhiaWolf Happy birthday kakak!❤️ @halupulisi HAHAHAHHAAku salfok liriknya😖🥴 https://t.co/XdMeJe4VuuChatting without "HAHAHAHAHA" makes me feel like l'm in a serious meeting.
Retweeted by niken
11/26
2020
@sadboycuk Thankyouu god bless!🥰❤️✨
11/25
2020
tumbuh berarti makin kenal sama diri sendiri dan ya ini aku, jangan maksain semua orang harus sesuai standarmu
Retweeted by niken @hanbaae Thankyou!☺️ @utaeeeeee Thankyou kakak🥰 @Erviinms Best cake ever! @AldhiaWolf THANKYOU CANTIKKK🥺❤️20✨ https://t.co/iGoTOTUNYQDPR LIVE - Jam & Butterfly (feat. Crush, eaJ) Single Audio Release 11.27.2020 (금) - 18:00 KST ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ https://t.co/9MXi98nKNW
Retweeted by niken
11/24
2020
@Cilorconnoistre Morning run 5/6 times in a week kakkkk❤️https://t.co/flbGSBwEJkit’s always “you’re so cute” never “lemme transfer 1k into your account”
Retweeted by niken
11/23
2020
Lebi baik temenan drpd pacaran and that's why all the excuse is “kan cuma temen”do i rlly like being choked or do i just wanna die
Retweeted by nikenstrike a pose https://t.co/4UIA9OWScM
Retweeted by niken
11/22
2020
no more talking stages i have nothing to say
Retweeted by niken @unikopey GEMES BANGET
11/21
2020
bro she’s about to dye her hair please text her back
Retweeted by niken @wh11ZzKey Lol hahahha😂 @wedwedwed MooDon’t call me niken ever again, just call me coward start from now😌The saddest feeling is when u really want something but it's already sold out😭 @kh4leeesi Anjay namanya khalesi
11/20
2020
do you think, the universe fights for two souls to be together? — dalmi & jipyeong: parallels. https://t.co/N9yswNSKJg
Retweeted by nikenHelp, my back really hurt
11/19
2020
Early birthday lucu bgtttttDo people still use Snapchat? I feel like it’s only for drug dealers and people that cheat
Retweeted by niken @happymeawl 🥺❤️
11/18
2020
A person changes for two reasons: - someone special come into their life - someone special left their life
Retweeted by niken @ddebyy_r Oke debii @mikhahotasi WKKWKWKW IYAAda yg mau follow akun twt aku yg private gakvery interesting❤️ https://t.co/mCYNyRFo8s
Retweeted by niken @Tarjonn IYALA NGAPAI MAKAN ES DIJILAT???!!!!!! @Tarjonn Malem juga bang jonText back faster bitch🥴 https://t.co/6bpqpzfcpP🦋..? 🤫🤫🤫 https://t.co/wGcjHtsJMD
Retweeted by nikenNgakak god’s menu jd shopee 1212 HAHAHAHA https://t.co/mfNGOpALAS
11/17
2020
@cocachele Happy birthday kakakk❤️❤️
11/16
2020
When he makes you mad, but your makeup is more expensive than him https://t.co/OZO3oJjquh
Retweeted by nikeni’m both a “fast replier” and “never replies” type of person. it depends on my mood and who you are
Retweeted by niken @gr3xck Nyari beanie di hnm atau uniqlo ada kok, kalo cargo pant di guten inc ada @armlrts Lagi migrainhttps://t.co/8RowPhhKUZ @chtrsys Iyaaa😭😭❤️Pengen nail art bareng pacar, bukan dia nemenin doang tp ya ikut pake nail art jugaa🥺 https://t.co/2ro5c6bdiJ @falla_adinda Kakak juga cakepp🥺❤️
11/15
2020
@luxdeluxs Kwkwkkw @feydaise Aku jarang bacain komen tiktokk😌 @partypoopperrrr Jipyeong gengsian sih😭 @aisbakrieee Ulang tahun stormi bisa buat aku hidup sampe tua😌 @dittameliaa Iyaaaa aku jipyeong😭 tp nam do san oke juga si, tp lebi ship kalo jipyeongScene nam do san kissing sama dal mi aku langsung “heart been broke so many times” 😌😌 @feydaise Makasiii🥺❤️ @FarrobAswad Happy for you farob🥺❤️ @cocachele THANKYOUUU🥺❤️ @mxrtinibIu HAHAHAH krystal jung🥴 @unchubbs Manusiaa🥺 @dewisutrisno_ Kakakkkk😩me as a lawyer: your honour i have screenshots
Retweeted by nikenhttps://t.co/1CZNhxlh9W @takdos Lucu bgtttJoget tiktok nampak aurat anjing rabies wkwkw:(Mimpi hantu😖 @groolsnack HAHAHA IYAKAN
11/14
2020
@wedwedwed Arab @AldhiaWolf HAHAHAHAHAHAHA ANEH BGT TRANSLATE NYA😭 @AldhiaWolf Tau artinyaa?😭Besai tiok corona, iong masker yaa https://t.co/cyPx15x2R1 @dittameliaa Im okay kakak, ini cuman sound di tiktok yg terngiang terus but thankyouu🥺I just wanna be appreciated🥺“where’s the rest of me?” https://t.co/WyK8OmXhDf
Retweeted by niken @dewisutrisno_ Hehe benerr🥰❤️ @g00dm0aning Thanks!I’m dating myself https://t.co/K65T7TVGAE
11/13
2020
Unknown. oil on canvas https://t.co/iKd6jc5N3Z
Retweeted by niken @DEMlALLAH Mau jahatt HAHANever in my life have I seen someone lip sync to a piano before https://t.co/CmnsWLg9r4
Retweeted by nikenpaling males kalo suka tiba-tiba sedih padahal sebelumnya baik-baik aja
Retweeted by nikenGausa cengeng udh besar😠Yes udah kelar uts ga sabar pengen uasWoi ah mau sepedaan tbtb hujan😭
11/12
2020
Gak papa sii klo gw dicuekin sama temen. Mungkin apa yg gw kasih dan ap yg gw lakuin buat dia, gak ada apa-apanya… https://t.co/Q6grWAsmPs
Retweeted by niken
11/11
2020
Get some sleep yall❤️ingat kamu miskin gausah buka 11.11
Retweeted by niken
11/10
2020

0