Sign in with Twitter

Username:

illustrator - comic artist - storyboard artist email : nindianda@gmail.com

814 Following   3,716 Followers   96,542 Tweets

Joined Twitter 9/23/08


Restocking some stickers for my shop! There’s new sticker set too! Special offers will be available at @onmercon at… https://t.co/SVdOkf6xwQ
Retweeted by nin dianda @hiranadira Aku minum pake gambar ini (YE)
11/24
2020
@hiranadira Hira uda minum belum @hiranadira Minum @hiranadira Padahal aku ga bilang apa2, tapi baikla @hiranadira OAISHITERU OZ-SAMA.. https://t.co/ksyKyXuT4xNEO: The World Ends With You announced, coming to Switch and PS4 in 2021 https://t.co/RFM2fy3mvD https://t.co/zuLk1Y76Ko
Retweeted by nin dianda😸 https://t.co/ZFV5F1w1bi
Retweeted by nin dianda @mycynosure 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 II NII-SAMA..... 🥺🥺🥺#まほやく_FA いい兄さんの日 https://t.co/GNl8n6LSUx
Retweeted by nin dianda @nigeeeta mules今の賢者様完全にこの3人 #まほやく1周年特番 #マナ石1億個 https://t.co/Bf1EWb9G8k
Retweeted by nin dianda @zurayam @polamelia YA AMPUN WE MEET AGAIN MAS @zurayam @polamelia Gila gue ga pernah liat videonya ampe sekarang. TRUS SEREM HUHUHU TAKUT NONTONNYA tapi tadi pa… https://t.co/gvUawts2Ys#まほやく合コン #まほやく1周年特番  ありがとうございました 🙏🙏 @ciroku_umaizo Cita-cita apaaa pula 😂Hdjdhdhd I'm sorry for the sudden hashtag attack 😂🙏💦 Let this woman keep on dreamingまだまだ!! #まほやく1周年特番 #まほやく合コン #まほやく #合コンをしましょう賢者様Sanrio collab tho..🥺🥺🥺 #まほやく1周年特番 #まほやく合コン #まほやく #合コンをしましょう賢者様Doki doki #まほやくThis year I'm adding Juza as ii niichan, and rutile as ii niisama #いい兄さんの日 https://t.co/fZV3n0rY9N https://t.co/tsRbD1RdBw @retiredstarmiya oz......? 🥺👉👈南 × food + 猫 #まほやく_FA リプ欄に待ち受け用のものを 配布します 前回のリンクも貼っておきます↓ https://t.co/6oakcjNOFH
Retweeted by nin diandaIndia Vignettes, a compilation! https://t.co/GWMbbtiHEd
Retweeted by nin diandaSales post - twisted wonderland tomonui + ex plush. DM me for price. RT is very much appreciated https://t.co/vZpJqSdjWR
Retweeted by nin dianda @polamelia Iya maaf ya mith selama ini tidak aku prioritaskan. Abis ini aku akan masak arang banyak2 :'( @lunachid @polamelia NGAPAIN JUGA NGEPEL KAMAR DIA HIIIII @nadnf__ (((MIMISAN))) Iya alhamdulillah aku mimisan masih sayang aku :( @lunachid (((mimi x 2))) Hanya mimi yg sayang aku :( Abis ini aku stop ngapel ke lante 5, ke lante 1 aja deket :(New ☕️ coasters and smol 🍰🍮 stickers also will be added to my shop. Special offers will be available at @onmercon a… https://t.co/z80S36AajP
Retweeted by nin dianda @ciroku_umaizo SALAH ORANG AWKOAKWOAKAOK @ciroku_umaizo B o d oI finally can sleep in peace...... Never mind, time to work on anniversary chibis... (Yea, can't make any of it unt… https://t.co/h0kpzRNWVPI KNEW IT.... I ONLY HAVE LUCK IN NORTHERN JSGSKSHSJSH BYE CENTRAL AND EASTERN PULL. IT'S SAD BUT WE WILL NEVER ME… https://t.co/8Ay0vWL2zn @lunachid Ya allah aku ikut sebel karena kebayang suaranya hiiiiOh right finally got new ssr from ticket btw. Yayyyyy https://t.co/OoM8diaBx1(day 5) yea as usual https://t.co/3OSQicxe4F @lunachid pacar yg datang cihuyyyyyyyellow vibes 💛💛💛 https://t.co/h4SXtRHfyl
Retweeted by nin dianda @polamelia Gemes banget huhuhu polaaaaaaThese memopads will be added to my shop soon next week! ^o^. And special promotion will be available at @onmercon a… https://t.co/Q8HHlbpFbp
Retweeted by nin dianda @hearoto Dilihat kapanpun tetap indah nis 😭🙏From 2017, King and Lionheart. https://t.co/nqqaxadYLs
Retweeted by nin diandaWhen that fanfic writer you like gets into a different fandom than the one you followed them for, but turns out it'… https://t.co/hFjl4WdjlO
Retweeted by nin dianda
11/23
2020
(hsjsgsjhs i already read until chapter 4 with my limited nihongo and translation tool 🤪)犬使いのオズアサ(猫騒ぎ展示) #まほやく_FA https://t.co/3smIn6Ja4L
Retweeted by nin diandaTHAT'S FAST?! 😭🙏✨[Event Story Translation] Magic in the Air; A Flower in Your Care, Chapters 1-5. After confirming that odd incident… https://t.co/c8qWhib102
Retweeted by nin dianda🧙🏻‍♂️ https://t.co/BQwM6Y9fte
Retweeted by nin dianda @mycynosure Lol yes i did this too, but it's still hard for making it with only one anniv card (from friend's support) 😔💦 will do my best 💦 @mycynosure I can't even make 1 single chibi anniv ^__T (well my gacha luck is that bad now.. i don't have any sing… https://t.co/xQ66e4HnbB @mycynosure Dita... So fast... @mycynosure I forgot.... Maybe around 50-60s...??? @riiclette wah mutualku yg lain juga ngasih ini. hmm akan kucoba nanti. makasih yaaaa 🙏 @ciroku_umaizo DIEM @92ltbl whoa thanks Dun! I'll try it on :ohello google translate, my old friend (see this clown who ended up read the current event story by herself) @polamelia BENCI BANGET KALO AMPE BENERAN NAMANYA FERNANDO JOSE @lunachid aku pas baca ceritanya : nyanyi lagu opening telenovela yg dibintangi mbak thaliaI can pull another 2 rolls, but I'm too scared to pull now lolI love rosalinda btw (no one asked)Okay the summary of current mahoyaku anniversary story : https://t.co/POLjTQbI7iマンパニー! https://t.co/cpebeulAqo
Retweeted by nin diandaA bunch of witches appear in mahoyaku-- Please release their designs.......Reading some of recent location stories, I never thought the possibility about master sage as moon when I draw this… https://t.co/L1A4g1A06ZVoice of my heart https://t.co/IykWX7GLpI @ciroku_umaizo ya bukan berarti mereka bisa seenak jidat bawa kenja untuk melawan maut! @sansyainfooosu nah INI108 pages.... Where did they get so much energy to draw those pages......【11/22猫騒】新刊サンプル【強い絆】 | 🍊 #pixiv https://t.co/DT1qnhRZTq ギリギリですがとりあえず強い絆本のサンプルあげました!!!自分比がんばっている(現在進行形)のでサンプルだけでも見て頂けるとうれし~です🥞
Retweeted by nin diandanot gonna draw more scenes because I'm avoiding to draw some spoilers-1 year for not dying https://t.co/jXxgEf8oM4 @papoyyyyne iya bener banget, puas sepenuhnya sih ama hasilnya aaaaa @papoyyyyne HUHUHU IYA CAKEP BANGET yatuhan aku juga pengen koleksi, tapi sungguh kudu nabung berapa ronde 💸I bought the sketch book from collaboration of mossery and something to keep. I'm so satisfied, it's super pretty 😭… https://t.co/4iEVP7yjgDI like how with the wizards it’s not like, “happy 1st year anniversary!”, it’s literally “congrats on not dying!!!!!!”
Retweeted by nin dianda(day 4) Buddha face https://t.co/LciTc9ijbT洞窟壁画 https://t.co/E5lcz1pRay
Retweeted by nin dianda
11/22
2020
"Do Androids Dream of Electric Sheep?" Philip K. Dick https://t.co/5eZNs8zYzS
Retweeted by nin dianda @ciroku_umaizo Haa syukurlah kalo gituuu. Semoga nyaman dipakai 🙏🙏 @ciroku_umaizo Waaa syukurlah sampaiii. Paketnya gapapa kan?? 💦 Moga suka hasilnyaaa 🙏✨ @zurayam SEBASKOMThis is so cute.. casual sweet tooth buddies https://t.co/FxbFeIjzDV @polamelia Gapapa berarti persainganku dengan arthur masih seimbang 😔 @silverwind Wah syukurlah nemu seller super gemes 😭🙏 Sama-sama kaakkk have fun ngeprint hehehehe @polamelia DULU AKU SEGAN (ya sekarang tetep segan, tapi dilengkapi nafas berat) @polamelia Bapak tersebut : "seperti melihat arthur saat kecil" @silverwind Gemes banget ada bonusnyaaaa @polamelia Coba lihat komentar anak bodoh ini https://t.co/Q863mBYfqG @Azkabanderhan Hiiiiiii @Azkabanderhan Padahal katanya dia d o k t e r @Azkabanderhan Haduh aku dah ga berani bully dia lagi..I want to continue it again, wish i have time and energy more....I just want to welcome new master sage with these short comic I made. Hope you enjoy the game https://t.co/bjIuHbX0Vaoops https://t.co/7eRY3ZKPC8
Retweeted by nin diandaHope everyone is enjoying the new Wonderful World of Mickey Mouse shorts on Disney+! Here are some of my storyboard… https://t.co/YXaTlw0DzO
Retweeted by nin dianda
11/21
2020
This curse is keep going.... https://t.co/NPFRaarjl1 @Azkabanderhan ((SAMBIL GIGIT ODADING)) KJGJHGKJH
11/20
2020

0