Sign in with Twitter

Username:

A. @noctuairy she/her | 18↑

遥か先へ進め 身勝手すぎる恋だと

123 Following   88 Followers   23,218 Tweets

Joined Twitter 7/14/17


What's wrong with me, i got blushed just by hearing fckng voice asmr. AM I GOING CRAZY?!YOU HAVE SUCH AN ANGEL VOICE OMG https://t.co/C1bSjhgsXsHe looks so pretty https://t.co/RVePyiRf9R @babufess Yes please But the big problem is nanti pada marah marah rebutan mc lmao @JPFBASE Hell yes Otaknya dia ikut ketebas pas perang @tanyakanrl Cukup Cukup gila @dendrophhile @dioneysus @nivrwana lo dipanggil jamet @dendrophhile @dioneysus Siapa lo panggil jamet? 🙂 @dendrophhile @dioneysus I'M NOT MINTUL @dioneysus @dendrophhile Oalah jadi lo selama ini anak bandung, dm aja kali ya @dendrophhile @dioneysus Ntah 🤔 @dioneysus @dendrophhile Udah, anyway lo dom mana deh? @dioneysus @dendrophhile Jadi pengen jugaThey're dating, i knew it https://t.co/HIWy0hg5cL @englishfess_ Right one
8/12
2022
Sheesh https://t.co/QA39Ob4aba @ssefnum Black
8/11
2022
@paimonfess Kazuha @babufess Ga gitu konsep nya wkwkInteresting https://t.co/EPR35wSXSu @convomfs Genshin, valo, apex @subbasepmf Electro @ssefnum 10 bcs me either
8/10
2022
📍Shikanoin Heizou https://t.co/DgzvG47ycU @ssefnum Hmu @jodanspace m*d, who else?Stop comparing yourself to others, you dumbass.
8/9
2022
@paimonfess Chara mondo @qibiowa @subenglishfess_ He, she, it itu sama pake nya loves.girls who suck at valorant are hot
Retweeted by A. @subenglishfess_ C soalnya he @JPFBASE Maki @animetv_jp FINALLY SEASON 5?I know, but it's damn too much https://t.co/6v7Qm3qqkH @paimonfess Itu ngejar gara gara yang kemaren ke pendingDi aduk atau ga di aduk? https://t.co/8ZNB8vp63U @tanyakanrl Kurang
8/8
2022
@paimonfess Witdsithhttps://t.co/O4X9lTMhiT @paimonfess Aman @nivrwana Ngga terlalu si atau karna gue pake wifi ya? 🤔 @nivrwana Recommended!
8/7
2022
@ssefnum 8 @convomf Uwu girl my ass @JPFBASE Next gintama please【Official Trailer】 Bungo Stray Dogs Season 4 Coming January 2023 on Crunchyroll! ✨More: https://t.co/La5ZlDCh2e https://t.co/yXDnL2WiFK
Retweeted by A. @subbasepmf Kurang ittoFairy tail done! @subbasepmf Skip dulu
8/6
2022
Actually the world is beautiful, but I just hate my life who making this world seems so cruel.
8/5
2022
@subbasepmf Nih https://t.co/z1nqMklze4 @babufess Ga ada, lagi ngelayline @RazerNinjas How much you spend money for this?!
8/4
2022
@convomfs Exactly, that's why i don't put "CA" on my bio like before. @tanyakanrl Rujak
8/3
2022
@jodanspace Wolf But I don't mind with both of them @tanyakanrl Hell no @convomf Asli @convomf My fam, my friends and my own thoughts @subbasepmf Ngga, udah punya. C2 nya nanti aja @convomf None of your business @convomf Ofc everydaynaruto - kanashimi wo yasashisa ni (2003) https://t.co/xhRrW62VNt
Retweeted by A.attack on titan - red swan (2018) https://t.co/N5etbq029M
Retweeted by A. @paimonfess https://t.co/VRtQysH3V5 @paimonfess Ke spook pity merah, i'm ok
8/2
2022
She's literally a whole mood. https://t.co/p0pfQJbRfx @paimonfess Ngga
8/1
2022
@englishfess_ No, i don't @tanyakanrl 3 @subbasepmf Alhaitham, scara, dottore. Tergantung siapa yang muncul duluanblack clover - black catcher (2019) https://t.co/yHKtGON3GK
Retweeted by A.
7/31
2022
@convomf Cat
7/30
2022
@perpfect @tanyakanrl @yourlightse Habis ini pojap ke ge'er anDodging crit dmg like a pro. https://t.co/MeVBXUAWnD @paimonfess Prioritas alhaitham
7/29
2022
@convomf Okedemon slayer - gurenge (2019) https://t.co/yVqZl1FIwj
Retweeted by A.fire force - inferno (2019) https://t.co/gxGNAjrKHd
Retweeted by A. @subbasepmf Prefarm
7/28
2022
@convomf Iya, harus lewat link baru bisa join @convomf Probably no? @convomf 😐Can someone saying this to me? I want to know how the real love feels like. https://t.co/nKeWGdssA8 @babufess Homa and pjc
7/27
2022
Jellal ada berapa orang???????https://t.co/Hg9BIK6c4V @ssefnum Nothing. I don't even could help my self, maybeActually I don't need therapy, I just need get some sponsored by yoonjay or jaehyukIs valorant error? Or it's just mine? @jodanspace Besok yaI'M LAUGHING SO HARD 😭😭😭😭😭 https://t.co/SrUA1uYWtBHOW https://t.co/3S0QXsOcu2 @Mysta_Rias Under my blanket all alone, in bed all alone. in my dark room all alone, while being in my thoughts all alone.
Retweeted by A. @dhaechwita Please iya, gue nyoba malah ngakak sendiri @Hiraii_momoOo @GENSHINJUALBELI Cek dm ya @sonny_brisko OMG VOICE ACTING LETSGOOOOONext week is August! Ready for this wonderful month? We will be entitled to new information on Bungo Stray Dogs Sea… https://t.co/LSu5ix3Nh4
Retweeted by A. @convomfs Diluar mulu, ga punya rumah? @convomfs Gue dulu jam segini baru bangun
7/26
2022

0