Sign in with Twitter

Username:

@nofree__ Jawa Barat, Indonesia

seperti padi, kian berisi kian dan terimakasih.

446 Following   569 Followers   16,325 Tweets

Joined Twitter 2/12/13


@nengmaungg sae a @marrd55 nyanak petromak a:( @marrd55 beres solawat diteraskeun ku behemoth:( @cactuzza jigana ek manjat tebing nu teu katingali tungtungna dimana:( @marrd55 wayah kieu salawat nariyah:( @mLwnAdalahKunci adanya ipun a @bdngfess kedah gableg polo:( @bdngfess har ari itu:( @cactuzza modal jempol hungkul teu jeung hatena:( @cactuzza pajarkeun teh meh 'wah' senah:( @Sundafess_ tinggalkeun @marrd55 kumaha we milik mah:( @badutts moal aya nu ganggu gugat @marrd55 nya lier nya lapar nya hayang daging atah menang ngasakan:( @marrd55 bari ngeupeulan ungas atu meh wareg mah:( @marrd55 pereda lapar:( @marrd55 nongton nu mukbang we:(efek rumah kaca - putih https://t.co/LMLjTKUI76the answer lies within https://t.co/fQARuZK4e0 @marrd55 komo dibakar dijieun sate:(typo, the winnery dog @marrd55 ganeng pisan lirikna ge:(pandai besi, rumah sakit. https://t.co/MJCjqJ9gZ6o father! o satan! o son! https://t.co/3i27g3zudothe winnery doh, son of apollo. https://t.co/Jp2PHtgIbNrobi navicula, otong koil. https://t.co/cbcE7W13Nx @MUSIKMENFESS klo lg terpuruk dengan kehidupunk biasanya muter lagu apa? @Unitedtalkz kalo air robic gimana @badutts beurat didorong ge:( @VICE_ID budaya atensi @MUSIKMENFESS https://t.co/z1jnRK6SiO @bdngfess teu @Sundafess_ nyoplokeun sirah mening ge @si_akuaja ronaldowati:( @nengmaungg @bdngfess abi mah rakyat sanes bangsat:( @Just_pinkfloyd beuh @si_akuaja rikiti kitikkk @MUSIKMENFESS dream theater - the answer lies within (kehidupunk) @bdngfess salon polytron mun teu simbada @midiahn mending ngajak makan seblak @ffahhh_f si kecil anak nakal suka mencuri ketimun:( @ffahhh_f amat sangat @ayyyfufu bahaya @Sundafess_ haha @bdngfess meh naon @midiahn mungkin yg di maksud wewe gombel ka ots @bdngfess teu boga @masihVeni teu langkung eta ge ai kersa nyanak laharna mah @MUSIKMENFESS seringai - seperti api, high octane, taring. navicula - love bomb, earthship. morfem - dramaturgi und… https://t.co/lAcj7Az7Gl @masihVeni carioskeun we pormalitas bari jenggut lambeyna @sad61rlsssss gtw ngasal @marrd55 kalem wa @sad61rlsssss emih apa ciyus @bdngfess ozzy osbourne - under the graveyard @Sundafess_ loba ngimpi kurang sare @sad61rlsssss zz @nayscafelatte eta sae @bdngfess butuh buktos sanes waos goblog @Sundafess_ bala bala, gehu, karoket hui @sad61rlsssss baik @bdngfess papua nugini @bdngfess abi mah ngangge bekjul karahaan @stdsiliwangi nu sae na a @nayscafelatte nu saena ieu mah @Sundafess_ senen @Bandungfess mantep @milwal_ ksna @Sundafess_ nice view @AREAK0MEDI peler @bdngfess beban @bdngfess lahStepping up boldly one put out his hand. He said, 'I was just a child then, now I'm only a man.' #YourPossiblePasts #PinkFloyd
Retweeted by @nayscafelatte luar byasa @sad61rlsssss agar supaya @gueenies mangga nyai @bdngfess @Rfqluthfi hayu kok @MUSIKMENFESS https://t.co/OsdPpLcQy8 @sad61rlsssss featuring holcim beh pondasinya lbh kwat @cactuzza buyatak teu a?
12/6
2021
@BudeSumiyati keadalin, syarat dan ketentuan berlaku. @bdngfess loba teuing di poe @arthichie nofree__ sent a sticker. @bdngfess tengbes teh kenteng jeung asbes lin @arthichie kalav oa jawa mah ada @asepbalonasli tengbes teh genteng jeung asbes apercaya diri boleh tapi jangan sampe delusional hehe @awrianagrande__ hem sepertinya @Sundafess_ bhahahaha @badutts damn man:( @madebymuts kage=paket maksudnya haha @Sundafess_ miris kieu batur jiga nu sieun beakeun @badutts rada blur jigana teh:( @idextratime blokk @madebymuts kagetnya kaka dri jnt @badutts eminem ge eleh:( @madebymuts kaget bgt @ManUtd_ID jadwal padet nih @UtdIndonesiaBDG sekarang mulai merasakan menit akhir degdegan @Mangujang_fc si greenwood lama ga maen lupa posisi gawang @badutts topina euy mengingatkan banget
12/5
2021

0