Sign in with Twitter

Username:

*ยฐ๐Ÿถ + ๐Ÿฐ โ˜… #์ œ๋…ธ + #์žฌ๋ฏผ *:๏ฝฅยฐ fan acc ยฐโ€ข:* pssst i love you #HAECHAN ๐Ÿป// Suka ikutan GA ๐Ÿ€โœจ Kalo akun ini berisik, bub aja ya.. Mwah ๐Ÿ˜˜#NFT #NFTs #NFTGiveaways

2,539 Following   777 Followers   42,193 Tweets

Joined Twitter 5/9/19


GIVEAWAY $150 | 2.000.000 IDR - retweet - follow @xray_kh & @Hasanxxx0 end 12 hours.
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @jaemcityx tg : Yong https://t.co/HSSti6R0c4GIVEAWAY $150 | 2.000.000 IDR | 12 HRS - rt & join telegram (post proof no crop) https://t.co/Sbr7XlDOYZ
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $100 | 1.400.000 IDR - rt & follow @IdKalimantan end 8 hours.
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Žgiveaway $50 | 680.000 IDR -- rt & follow @StefCryptoPromo ends in 6 hours- good luck!
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $100 | 1.400.000 IDR - rt & follow @xionft end 8 hours.
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - retweet - follow @GivesFabri + turn on ๐Ÿ”” end 6 hours.
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $80 | 1.100.000 IDR - retweet - follow @purple_jenny15 + turn on ๐Ÿ”” end 6 hours.
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @crypto_bearr @TheCrypt0King @yfione @CryptoNextGem @CryptoMilliono https://t.co/pSiJLlYFJS$150 || 7250 PHP || 2.1 IDR โœ… RT & Follow @TheCrypt0King @yfione @CryptoNextGem @CryptoMilliono end in 48 hours
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @ID0N0I @EVERLaunch_BSC tg : Yong https://t.co/WubNssEFNa$100 giveaway 24hrs retweet & follow @EVERLaunch_BSC + join TG https://t.co/CvEClz2JKn
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @DjPrestigeUk Already joined https://t.co/T47rcizlSD๐ŸŒŸWelcome To The Next Big Thing In Nfts ๐Ÿš€ @TheTrollercoin #NFA The Troller Art will be The First NFT Competition Pโ€ฆ https://t.co/lP3a2CzYg4
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’ซ OVERNIGHT GIVEAWAY ๐Ÿ’ซ $25 to 1 person RT & like this and Pinned tweet๐Ÿ“๐Ÿ‘†๐Ÿผ โŒtra entry if you Join TG (Proof) Go...
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @MesiPromotes_ @Aofex2 https://t.co/da8tPniYOi$50 in 12 hours. ๐Ÿงˆ RT | Follow @Aofex2 Join the Airdrop ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Reply Proof __ https://t.co/jdpT82SNFi
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @Aofex2 @mimpitro0s @reykjd๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘AOFEX's Japan Branch Established Share 200K USDT. ๐ŸŽObtain 100K USDT: โœ…complete the required tasks (1-5). ๐ŸŽShaโ€ฆ https://t.co/MuKBuVO9qJ
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @MesiPromotes_ Hi~500$ | Dell Vostro 4300 | 7,000,000 IDR | Gcash RT & Follow @UplandMe Ends 5 days https://t.co/mpacVR5Dsa
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @SirDecka Thankyouuuuu!! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’—๐Ÿ’— https://t.co/LJ3DbDYxLtOmg!! Thankyou for following back my account sir @SirDecka ๐Ÿ˜ https://t.co/FurCAAzFlPTo Celebrate Subtember on Twitch I will be doing a Giveaway for $100 for one of my Subscribers. To enter, all you hโ€ฆ https://t.co/6f7cxxxmUd
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @SirDecka Sure... @cryptoprof80 Done https://t.co/cR7fTmLLCF$100 in 100 minutes Like my pinned
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @GiveAwayHost @luciano_eltirri https://t.co/XULTsv9CkT$30 in 180 mins ๐Ÿ๐Ÿฆ‹ -RT + follow @luciano_eltirri + rt/like ๐Ÿ“Œ
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽIntroducing, Super Bullish AF!๐Ÿ‚๐Ÿš€ Super Bullish AF is a DeFi NFT based crypto currency ๐Ÿ’ธ๐Ÿ“ˆ Bullish Bulls is their NFโ€ฆ https://t.co/J3M7qXkJdR
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @ladycryptonic @EpicHeroio https://t.co/G1MF3POemv๐Ÿ’ฐ$600 USD to (200x3) person in 3 days. โœ…RT This and Follow me โœ…Follow @EpicHeroio Post Proof. โค๏ธ @EpicHeroio -โ€ฆ https://t.co/dug0cFbqMD
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @ladycryptonic @thehoneypad @jenarubyy @itsmekazam @Cinevaustine https://t.co/SIFh9YAfBnRemember all โšก๏ธโšก๏ธtweets are High risk plays, pre sales / fair launches / whitelist etc! All are susceptible to Rugsโ€ฆ https://t.co/FRUuzMPhlt
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @babhies Tidur anjir ๐Ÿ˜ญ @babhies WKWKWKWK MAAP YA PIEN ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญGua tiap abis cerita soal itu https://t.co/gLNlkayoFbSaran usn dong :") @babhies NGAPASIH MEME LU JOROK SEMUA ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @minewithmine @jenarubyjanes Ajaib emang ๐Ÿ™‚ @babhies Sialan๐Ÿ˜ญ https://t.co/AYO5fqnZyzNgamok ๐Ÿ˜ญ https://t.co/aGB5sz55QI @jenarubyjanes Gatau. Bingung. Lo ajaib soalnya @babhies Lo ngetik apasih yong? @babhies Iyaaaa... Aku hanyut di sungai lalu terpontang panting di laut terkena ombak setelah itu mendarat di hutanโ€ฆ https://t.co/gJdmXH1QvfLu emang ade gua paling paling dah cil ๐Ÿ˜ญ ampe bingung gua nanggepin lu @jenarubyjanes @babhies Yaaaa sebenernya gua ade nya kak taeyongJUST DO IT 2 KAPAN SIH??? p p p @NCTsmtownLemes bgt butuh nomin selca:(Nomin ayo update selca @babhies Yaampun cubat dek yong ๐Ÿ˜ @babhies ANJROT ๐Ÿ˜ญ W CAPEK BAT AMA LU JUJUR wkwkwkwk ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @babhies Ayo gemesยฒan biar kobam nih gua nya ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜—Ayo jdi gemes dong... Klo nggak, kita putus ajaaa :((Nih wiya gemesin bgt kaga kayak lu @babhies ๐Ÿ˜ญ https://t.co/KR415OBzx2 @peachysunleo Kaga begadang tumbeeennn @zhopefully Siniiii ... Mwah ๐Ÿ˜— https://t.co/RLRhDCzfuC @Bang_Garr Amiinn.. Gut nite bang!! ๐Ÿ˜ด๐Ÿ’คYES!!! udah gak bengkak lagi gusi nya ๐Ÿ˜ wkwkwk koplak tapi masa kempes gegara gua ngopi? ๐Ÿ˜ญ @zhopefully Lu gapernah lewat tl gua wiy.. Giliran tweet kumat gini baru lewat ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @Bang_Garr @jenooyaa_ Congrats!!Mau menang GA dongggg https://t.co/8Lbk3nkEDr @crypto_bearr Done$50 || 2300 PHP || 700.000 IDR โœ… RT & Follow @Tif_Finance โœ… Join Discord (Post proof) https://t.co/kFHXK0HY1T enโ€ฆ https://t.co/THnkHHc1Vz
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž$10 || 480 PHP || 150.000 IDR โœ… RT & RT my ๐Ÿ“Œ end in 50 min
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽHumor gua sebatas ten ten ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ https://t.co/AP1NQQh3XBwts in rush pc haechan kihno future ver hf 200k dom semarang, bisa orenji https://t.co/LXYqoJ9qlm
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Žgiveaway pc agent nct dream follow, rt tweet ini + rt tweet dibawah end 3 days https://t.co/KgTF4AnJpg
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @IdKalimantan @princesspromos_ https://t.co/6nXbLMy3p2Giveaway $10 || 140.000 IDR RT + Follow me & @princesspromos_ (on ๐Ÿ””) End 90 minutes Good luck!
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $50 | 680K IDR | GCASH - RT + Follow @CryptoWitt ends 12hrs!
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $50 | 680K IDR | GCASH - RT + Follow @jayohhvee1 ends 12hrs!
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $50 | 680K IDR | GCASH - RT + Follow @wizardofsoho ends 12hrs!
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @doyifting @sereinxgs Done https://t.co/IdKzNo75lB$70 | โ‚ฑ3220 | 920.000 IDR - follow @POODLETOKEN & rt like ๐Ÿ“Œ - retweet + reply when done ends in 48 hours
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $7 | 100K IDR | GCASH - RT + RT @sereinxgsโ€˜s pinned ๐Ÿ“ ends 90mins!
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @doyifting Done https://t.co/cZAkAAcQKIYou can now trade #Vanity on the #SAFEMOON Wallet! ๐Ÿ‘€ ๐Ÿ”ฅ #SafemoonWallet #VanityToken https://t.co/3WR24WErck
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽGIVEAWAY $15 | 210K IDR | GCASH - RT + RT, Like tweet below๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ends morning! https://t.co/yotHWzQs4o
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @FinlJae Done yaaaa.... Bismillah semoga beruntung๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ makasih udh buat GA ini, semoga kamu sehat selaluuuu ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’ฅGiveaway time๐Ÿ’ฅ Random photocard nct 127 nct dream and treasure Rules; follow + rt&like Ongkir di tanggung pemenโ€ฆ https://t.co/5roqaxG5oH
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @onetwotaa Nah.. Baru masuk nih, yg qrt itu gamasuk @punkeths Done$80 in 180 mins RT Show love on my tweets โค๏ธ
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽPengen pacaran sama lee haechan deh :( haechan, jdi pacarku yuk? @onetwotaa Sb lu merah ya? Kok gak masuk mentab gua sih :( lu sakit kak? @onetwotaa KEMANA AJA WOIIIII ๐Ÿ˜ญ$20 in 5 min! Just RT ๐Ÿ””
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @DrogCrypto @pinballtoken tg : Yong https://t.co/IbUMJ6zJmt$50 in 4 hours ๐ŸŽ โœ… RT & Follow @pinballtoken โœ… Join TG + Proof: https://t.co/AmwWAUGK6l
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’ŽBayi gula papi sama mami mau bagi - bagi saldo apa aja nih๐Ÿ– Follow + like + rtโœจ https://t.co/wIWGB0aN7N
Retweeted by yong โ€ขยฐ๐Ÿ’Ž @Renren1814 Udah liat trus jdi pengen punya perut begini :(( https://t.co/HYq6UFRESj @Renren1814 Gegara hyunjae ternyata ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญTapi masih ngarep kaistal ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญMba ital sama mas jinyoung ajadeh ๐Ÿ˜ญ gemes amat @ipadmakji Idih https://t.co/AaSK6LIpKsLu knapa kak ๐Ÿ˜ญ gini aja ketawa gua gegara notif nya @Renren1814 https://t.co/dAMDKVlIXLNaksir jinyoung b1a4 deh gegara drakor police university ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @minewithmine Buka akun gua nih mine ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญYeiyyyy kongrets kak olin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ https://t.co/CVpZxhjYQU
9/16
2021

0