Sign in with Twitter

Username:

people like me are gone forever when you say goodbye ⸆⸉ | she/her enfj | ADHD | movie + west enthusiast backup @notesinsecrecy0 〄

1,169 Following   1,157 Followers   30,116 Tweets

Joined Twitter 7/6/18


@iHugHolygrcund fb bestie @folkloreey aw congrats 🤍🤍 @labbdhilovestay only few. most of my irls like local singers more @cherishdino @tanamongeau are you still breathing? @PopBaseCharts fb bestieryan reynolds di blonde-in sekilas kek ex gue 😭 @aingmulfan thanks bestie! @aingmulfan DROP RESEPnot this random tweet got 700k likes https://t.co/nbR6ruWYfW @bestofourmemory your smile omg 🤩☀️ @AREAJULID tf? didunia ini GA ADA yang mau terlahir di keluarga dysfuctional, GA ADA. tapi apa daya banyak manusia… https://t.co/mCBSJwTskQTOLONG😭 https://t.co/ooVlpEdmnOso proud https://t.co/3qk76tEhBzno niall goes first https://t.co/ngyu2BKCVi @ollie4life13 @NazmiSwift @TSwiftNZ @LiamPayne what note? @fencinglibra YOU'RE GORGEOUS @THETonyMorrison @GMA YES OMGwhat she's up to? what's your theory? https://t.co/nbR6ruWYfWand yet stan twt brave enough to say she's a mediocre pop artist 💀 https://t.co/fhBGuKKaHc @nigeItaylor outfit sama orangnya cute bgt 😩 @yvgrh oot but swiftie using figurative in their tweet is something else tbh https://t.co/0R2saIxEO1 @rollingstoneaus @KeithUrban @taylorswift13 @nilerodgers @JohnMayer and it's been a decade since that racist gr00mer dated her @rollingstoneaus @KeithUrban @taylorswift13 @nilerodgers @JohnMayer chill out swifties it's just an articlegreysia dapet gold??? @grandeevermore makanya kalo ada yg pacaran trus ngejauh aku selow-in aja, lagi dalam "phase" kesemsem first 3 mont… https://t.co/YInKJb5TPN @yvgrh yeah who has that audacity to set that high of standard when himself- ah sudahlah gamau bodyshaming 😤 @fearlesslyrafa kayaknya emang sengaja biar diomongin, mana pede bgt lagi si jamet 😤 @pIasmashadow liat gestur tanganya aja bikin emosi apalagi mukanya 😭monyet senayan 😭 https://t.co/T1OVvlO3zakenapasi selalu yg jamet yg minta macem2, yang ga jamet biasa2 aja tuh https://t.co/WxTA8OF7aEat least taylor post something when she's not releasing an albumshe wrote death by a thousand cuts and tolerate it when she's in healthy happy relationship with joe you shouldn't… https://t.co/m9ECM5Taa9 @grandeevermore pernah denger ada yg blg: kalo temanmu punya pacar, siap2 hubunganmu dan dia merenggang. temen2ku… https://t.co/uzlGP7CsB2 @gwsronan @dashadiior @PopBaseCharts @taylorswift13 they're just jealous lol @dashadiior @PopBaseCharts @taylorswift13 kpop stans stay in ur lane challenge seems like u obsessed over her https://t.co/6c7N3rSJxki respect dua but taylor did that with ONE not-promoted-well single https://t.co/kFkigeTSxT"folklore" has now surpassed "evermore", and is now @taylorswift13's album with MOST weeks at #1 on Billboard's Alt… https://t.co/l6lwzezFVG
Retweeted by ari 🅴🧣kalo ga educated dihujat, kalo berprogress dihujat. ew muna bgtkatanya sih "i don't want anyone to send hate to xxx" tapi giliran ada artis yg berprogress (get educated), dibilan… https://t.co/SV6Y6uEbJ1 @notttttthingggg berarti aman ya? good for them 🥺 jarang denger neighborhood yg accepting gini @folklordtay nyambung nyambung 😭 @augustscrime pasti biar option ptn-nya banyak @pIasmashadow iyakan, ga semua org bs afford tempat hanimun yg mahal 😑 selangkangan org diurusin demi "moral" hhh @folklorefelix kasian bgt hrs belajar matpel ipa @lvjyswift what kind of reason is this 😭 tau gt masuk bahasa ajawhere it could permanently harm their career before they recognize the truth of the story If you don't want to be b… https://t.co/84EryZM8j6Isn't it hypocritical to say, "i'm just informing the news!" when it comes to tea accounts? why would you start a t… https://t.co/Urpg5aUCL8 @augustscrime hell nah, angkatan gue ips nya artis2 sekolah, ipanya bandel2 @notttttthingggg tetangga2 lo gpp kah? biasanya yg het aja jd omongan hot topic tetangga @folkloreey smgd reyy! 🤍🥂tbh ga kaget krn banyak bgt temen gue (dulunya kakel SMA) yg udah begini https://t.co/R2RYvboSIqwaduh ternyata gini💀 makanya kadang w mikir kl penggebrekan2 gitu, misal ada pasutri lg hs, kenapa tetep hrs di"tar… https://t.co/KbAB9UrdJG @folklordtay has it been confirmed? @folklorefelix @lvjyswift monmap trus tujuanya milih ipa apa kalo peminatanya gasuka semua 😭📲| Olivia Rodrigo’s "SOUR" is now the first album by a female artist to spend at least 10 weeks into the Top 3 of t… https://t.co/SRpAIw8ORo
Retweeted by ari 🅴🧣 @ariesinhiding @tayfentybutera taylor always been an album-artist since the beginning so 🤷🏻‍♀️good https://t.co/y6TMVdO8vQ @folklordtay will it be the "lead single" like love story? @fearlesslyrafa kere boy tease @pIasmashadow we still want it @velvetmadona no 😩 it's never too late @folklordtay i'm afraidaneh ga si taylor tiba2 ngetweet august (ik it's augusr now) tp selama ini mau back to december kek ga pernah ngetw… https://t.co/U4tOcy1hNhWOULD IT BE A SINGLE? https://t.co/nbR6ruWYfW
8/2
2021
@itsmexavier__ bukan dr medan, aku turunan (partly) medan tp nggak tau soal budaya ini hehethe qrt said "she's white she will pass out in a minute" like lorde aren't but she nailed it tho- 💀 what's the poin… https://t.co/qPHMxoQU0rSelenators🚨Go & Stream👇 •Boyfriend 99,837,010M - 163K left •Anxiety 99,812,940M - 188k left •Me & the Rythem 98… https://t.co/EpM0s8OJkT
Retweeted by ari 🅴🧣 @grandeevermore what was the reason tf they got salty all the time @itsmexavier__ lah aku partly medan jg gatau soal ini 😭😭 @ngewehayukk imagine disliking tom hiddleston- what a mess his/her life iswtf 😭 https://t.co/N8AjbRrSrc @grandeevermore wait why they got s wordedit must be hard to be taylor's anti https://t.co/jW88HbHcW9https://t.co/if8omM1JO4 https://t.co/Cf7GahSMzj @itsmexavier__ kamu org mana emang? lucu jg tradisinya 😭 @itsmexavier__ idul adha udah lewat eh 😭 @fearlesslyrafa gen nya om scott bagus juga 😩 @itsmexavier__ scooter bra*n? 🤔 @augustscrime birunya unik, deep blue gt 😌 https://t.co/XI9AJxamgW
8/1
2021
@FrenchFries2rb @jesnamawet @badoetbighit @AREAJULID kok pd ngatain sjw sih 😑 imo emg bener kok, kalo balik ngatain… https://t.co/naCu0548Nv @Fearlessetya fix anak haram 🤡 jk ya jgn dimasukin hati @swiftharry2 we have to be 10x stronger cs we can't rely on anyone else 🙄 @thisisrubyc purrr @Fearlessetya bapak lo siapa btw @iwdariman yt ppl zaman skrg aja udah ga segitunya kalo sama org yg dianggep asing wkwkni jepang barat kenapasi busetdah benci bgt sm org luar 😑 lama2 benci gue sama ni warga s.kor anak pungut AS aja g… https://t.co/HkryCdoTRH @les4temps @TheSwiftSociety @billieeilish @taylorswift13 @BBC funny you said so bcs taylor mentioned billie in her… https://t.co/r61RCLpxpHyeah y'all with siblings are blessed, my the only child ass could never https://t.co/QGhb34D0XJ @youreggos circle2 gitu ya? yg cewe aud/utas gaboleh pake kunciran yg scrunchie2 gitu, kalo size baju s harus pake… https://t.co/vzJ4DXbz7V @itsaugustgirl she is the music industry ofc she does @thisisrubyc one of her best track on the album @rayshandr iyakan bener :(( @youreggos annual pre grammys 2014 if i'm not mistaken bestie🍂 𝚠 𝚎 𝚕 𝚌 𝚘 𝚖 𝚎 𝚊 𝚞 𝚐 𝚞 𝚜 𝚝 🍂 https://t.co/tswSqVBRoqNOW STREAM AUGUST BY TAYLOR SWIFT https://t.co/twxK67SczIini anak siapa si cantik bgt https://t.co/f9jfPt14nei'm not trying to make "swasta kids > negri kids" tp itulah yg gue alamin :((silk dresses are made for selena marie gomez https://t.co/0uRvSmwSLL
Retweeted by ari 🅴🧣did bey just released a surprise song????? @1taylorsversion emang jahat :/ mentalitasnya lain
7/31
2021

0