Sign in with Twitter

Username:

️️🐝 @noturm00d ottery st catchpole

1,662 Following   1,671 Followers   8,872 Tweets

Joined Twitter 2/22/19


i look at your pictures when i miss you.
Retweeted by ️️🐝 @cachaluveu happy birthday!https://t.co/yjc3nocY9h
Retweeted by ️️🐝 @andryeor deep @yelawboi tanpa kmplease, value yourself more.
Retweeted by ️️🐝I'm afraid of getting hurt for the same reason.
Retweeted by ️️🐝
5/12
2021
@xkdryyyyy jauhkan dari aku juga atuh plis inimahyou know what hurts? laying in bed and realizing how not okay you are.
Retweeted by ️️🐝i just want to be enough for someone for once
Retweeted by ️️🐝You're not mine but I can't hold my jealousy.
Retweeted by ️️🐝pada akhirnya aku menjauh karna keharusan bukan karna keinginan
Retweeted by ️️🐝 @Gilaanggg_ me rn😞 @pemakaibaju @cursedkidd @kendlIjr mau kamuuu @ciumsekpingdua cantik @Gilaanggg_ semangaattt @indocringe_ JIJIK BANGSAAATTTTTThe hates everything https://t.co/XAwS4Sp03G
Retweeted by ️️🐝 @yelawboi bae wehaku diblock? @igneousrockss hitam
5/11
2021
@joerijall ganti duit gapapa deh jual rugi @prakosobayu_ happy birthday @putrimeelia wlee @saturnounn cakep busettt @chillyrequiem happy birthday! @dvlnn__ hehei look at your pictures when i miss you.
Retweeted by ️️🐝 @Fckkmeq maaf @fiaaasunshine bukan aku ya fiaaa @iwnnabeURBF nitipppif u can’t accept me at my worst,u dont deserve me at my best
Retweeted by ️️🐝Social media isn’t reality
Retweeted by ️️🐝 @bertanyarl gatau deh papaku suka labil @Jodohharutoo keren bgttt?!!😖 @bertanyarl hii qrt gaib @enjoyurlifeee aku juga @ohmybeautybank Hidup kalo ngga cari perkara ngga terasa hidup ya
Retweeted by ️️🐝 @bertanyarl d @avcdozpiw gemeeyyy😍 @tiinosss tidur @yelawboi okeee @txtdarilaptop_ hehe @avcdozpiw samaaa @txtdaririka egk punya @nesanjayyyy me rn @oxairz bobo @pemakaibaju harus @panijenner apa ya pani:( @haIucinates haduh @joerijall ko kaya gituuubm punya sirkel @xapatu validnobody’s scared of losing me ,and i’m totally fine with that .
Retweeted by ️️🐝 @noturgurlfwen adick bila @Gilaanggg_ gasnever beg to be loved.
Retweeted by ️️🐝repeat after me: just because they don't post it on social media, doesn't mean they don't appreciate it. just bec… https://t.co/fPGRO88Z39
Retweeted by ️️🐝I often imagine sitting near the waves and staring at the ocean.
Retweeted by ️️🐝just realized i haven't spoken to many of my friends in almost a year. i hope they know i still love & care about t… https://t.co/tZiQe8hjQE
Retweeted by ️️🐝 @heri_hndri @allyhabibscm @ikmaahh @wannnnssss @flavscens @Askrlfess @qnuya heheMe every night: https://t.co/sSu3t1pdUG
Retweeted by ️️🐝 @HSCHERRYZ @mxchn_nn “But what if I’m just faking it and doing it for attention” - Me
Retweeted by ️️🐝reminder https://t.co/ipM16eTz80
Retweeted by ️️🐝 @rdhrrs iyaya maap aku sengaja https://t.co/Wfy7yafgLB
Retweeted by ️️🐝gatau lagi deh https://t.co/7JHOQ6yXj6
Retweeted by ️️🐝 @xapatu siap giastress banget, meninggal aja apa akunya
5/10
2021
@ikyyprdbn ga tidur @bertanyarl 😞 @Gilaanggg_ kalo gamau ditinggal berati tinggalin duluan aja a @andryeor diooooo @xapatu me rn“you look tired”, its my face
Retweeted by ️️🐝 @panijenner sinting parahhh @sadfvckh cakeppp @bebanortyu biasalah ya fiq @sygsmwy bagi thr @ramma_ammaa hi manismaaf ya @bertanyarl tekutokafuka @kpinting same @crushableforyou asal ga megang janji manis @kendlIjr see u @runinn_ aku ga salah ngapain minta maaf @bertanyarl gamau @Shiropath_ baik banget sampe ngajak cewe lain menjalin hubungan lebih dari temen @xapatu di rumah aja @Gilaanggg_ es kelapa muda @iwfewwnt gemeyyy @ohmybeautybank yay @hiy_onlaimark look at u @yaellahboy banyak deh @xskripsi wkwkw @PlutoTurn gemeyyy @Sibarune iya @andryeor maaf a @joerijall biasalah ijall
5/9
2021

0