Sign in with Twitter

Username:

kon

148 Following   126 Followers   4,887 Tweets

Joined Twitter 3/27/20


@marcosays_no YUK PLZZZZguys kalian apa gamau bikin book clubTHIS IS MY TIME. MARS IN GEMINI BITCHES WYA>it’s real https://t.co/cL70fsc6OV
Retweeted by napoleeyon born-to-partyWhat is shitposting if not failed comedy persevering
Retweeted by napoleeyon born-to-partywhy fuck, marry, kill if you can bed, wed, and beheaded. https://t.co/KEpICRwids
Retweeted by napoleeyon born-to-party#ArtsOfVibrancy my eyes hurt https://t.co/fB5gKV2FA3
Retweeted by napoleeyon born-to-party
3/4
2021
MARS IS IN GEMINI, START YOUR PROJECTS, GO AFTER THE THINGS YOU DREAM ABOUT, MANIFEST, DON'T FORGET TO DRINK WATER,… https://t.co/LcL1zRAlge
Retweeted by napoleeyon born-to-partycan’t stop thinkinh about napoleon born to party instead of napoleon bonaparte#WhatsHappeningInMyanmar Short summary for fellow Indonesian: Kubu oposisi Myanmar menolak hasil pemilu dimana Au… https://t.co/mPCFQJkKaF
Retweeted by napoleeyon born-to-partyTutup laptopnya, udah malem. Istirahat.
Retweeted by napoleeyon born-to-party @dhivaraaaaa what is this @luncce ANJAY BGT FLEETWOOD MACYang dijidat vampir Cina itu talisman Taoist yang buat setan. Tapi banyak lagi tipe-tipenya, dan fungsinya beda jug… https://t.co/u6l2HHzT0n
Retweeted by napoleeyon born-to-partyWOODZ(조승연) Single Album [SET] CONCEPT PHOTO #3-1 2021. 03. 15 Coming Soon #WOODZ #조승연 #SΣT #FEEL_LIKEhttps://t.co/BYtAYdLENd
Retweeted by napoleeyon born-to-partyWOODZ(조승연) Single Album [SET] CONCEPT PHOTO #3-2 2021. 03. 15 Coming Soon #WOODZ #조승연 #SΣT #FEEL_LIKEhttps://t.co/RHF7FRnl9d
Retweeted by napoleeyon born-to-partyPAY FOR PORN
Retweeted by napoleeyon born-to-partybest dilf all of time https://t.co/MHHvJKUyuK
Retweeted by napoleeyon born-to-partyCANTIK https://t.co/0o4C7ESWNWPlease remove your blade from my throat. I don't like the glare.
Retweeted by napoleeyon born-to-party @BeMyBblue @tubirfess 😭😭😭 Maap pak maruf, tpi bener mirip 😭😭 https://t.co/yxy6uXvsNm
Retweeted by napoleeyon born-to-partyNOOOOOOOO https://t.co/BK3LokBzJOhttps://t.co/zxKP9NMmKv
Retweeted by napoleeyon born-to-partydiem aja lu kyk es krim
Retweeted by napoleeyon born-to-partyhttps://t.co/AAdBj2scV5
Retweeted by napoleeyon born-to-partyIllustration made by Mai Yoneyama for the New Balance x Evangelion collaboration in China https://t.co/02Fb6GsnnR
Retweeted by napoleeyon born-to-partyhttps://t.co/nI54qtmFxV
Retweeted by napoleeyon born-to-party
3/3
2021
#NewProfilePic https://t.co/TQN2xKISnK @luncce istighfar luna @sugibeom no scorpios are most compatible with earth signs: capri taurus virgo @sugibeom GUE DR DULUalso swearing/curse words... i have to thank show me the money for teaching me how to curse in koreankorean is actually easy as long as it’s not 존댓말... when it comes to that i simply close my eyes dan berharap batin gue mengertigue ga bisa nunggu rilis chapter baru so i went ahead and read the raws!!! alhamdulillah gue paham and i was so pro… https://t.co/ZruxW31DAvon an episode of kala being attracted to emotionally unavailable fictional boys: jay jo https://t.co/2poyWE6XsEis the sun bothering you my queen? https://t.co/3dUfW0HdK2
Retweeted by napoleeyon born-to-partymau belajar matdas selalu dagdigdug soalnya gue tolol @sansitih take a break gapapa kok jangan merasa ga enakk put yourself first bel“are u ok?” no but i’m pretty
Retweeted by napoleeyon born-to-partynamamu diketik di microsoft word langsung muncul garis bawah merah karena you were a mistake
Retweeted by napoleeyon born-to-party @kurookennist atau full english aja sekalian sa biarin mereka ga ngerti. lagian tolol @sekarchmsr kita sate aja yuk kar?????? psycho https://t.co/f5wuI8OeDv복수해야하나.... https://t.co/hK6aScNYvx
Retweeted by napoleeyon born-to-party🌻 https://t.co/z9zMVs61Vg
Retweeted by napoleeyon born-to-partyhappy 1 year anniversary!! 🥳🥳🥳🥳 https://t.co/qsJgLkzDmh
Retweeted by napoleeyon born-to-party @sugibeom same
3/2
2021
@kurookennist LMAOOOOOOhello do we have a chance to name orangutan babies in shelters?????? @WWF_ID @kurookennist @nrknptrsskMAN THOT https://t.co/yLWv00zZs7sasa & naia going feral rn https://t.co/yQS9KbfIQz @kurookennist @keneish4 mauLIKE AN ORANGUTAN BABYi want to name an orangutan. can i name an orangutan plzthe only leo man i tolerate https://t.co/TarqKX08hwWOODZ(조승연) Single Album [SET] CONCEPT PHOTO #1-1 2021. 03. 15 Coming Soon #WOODZ #조승연 #SΣT #FEEL_LIKEhttps://t.co/OncLmZKkGH
Retweeted by napoleeyon born-to-party @moonniejj NGAKAK BGT emang tentang apa caasik banget especially kalo ada buku referensi lo bener-bener jadi terbuka banget sama informasi dan sudut pandang… https://t.co/yIxsCRHnm7kartul excites me... it also excites me how there’s a possibility that i’m gonna be arguing w/the teachers regardin… https://t.co/aPtzj3NESvstrangely!!! ini bukan sarkas 😄 to do a research on a topic you’re particularly very interested in and to write abo… https://t.co/QwuTDPQWWdkartul asik bgt i love kartulsusah sih yaa kalo ngomongin rasis2an wkwkw masalae bukan lu yg ngalamin siii jadi gampang ae ngomong “yaelahhh becanda doang”
Retweeted by napoleeyon born-to-party @deshoelate tanggung jawabcillian murphy... @fijonaaa_ maw @pananthoe @nrknptrssk yet both of those people are unattainable. hooraymba bikin bunder mba https://t.co/7LWtiQxal2
Retweeted by napoleeyon born-to-partybacot banget dah manusia https://t.co/U70DaJjDj8nih. https://t.co/DoY0LBW7Ax
Retweeted by napoleeyon born-to-party @nrknptrssk @keneish4 n then iwaizumi makes out w/hanamaki in front of matsuoi @keneish4 udh diketok blmkalo dapet 8 juta ya gue mau juga anjing https://t.co/qSYC7MSIy8the worst haikyuu character - a deep analytical thread
Retweeted by napoleeyon born-to-partyWHO IN THE RIGHT MIND... would make anything kayak 165817... anjing lah fucked up abismentally im in this era https://t.co/HBb2kTdRHX
Retweeted by napoleeyon born-to-party😭😭😭 i miss them https://t.co/bjcdLkY7PLomw hunting tsukikage fics as proof that tsukikage is the superior ship @keneish4 @nrknptrssk NES STOP I CANT @keneish4 @nrknptrssk OH MY GOD @sugibeom IYA TXT SVT SEMUA DAH ILANG DR SPOTIFY!!!!apa kabar nendoroid denjikustill relevant https://t.co/j7GdRiFZn1XAV 😭😭😭😭😭😭 https://t.co/6OOUWDkhAg @keneish4 rekomendasi bl mah nanyanya aku kali kok yang ditany kenesspotify gue ngebug anjg udahlah stay that way let me listen to my boys in peace 😭😭😭😭WAIT KNP DI GUE MASIH BS https://t.co/hEte4NiJ5Rok lagu txt masih ada di spotify tapi kalo ga ada seventeen what do i use spotify for 🙄 @keneish4 bgst anjg GUE BR NANGKEP AAAAA @keneish4 lo hobi bgt menyiksa diri anjg
3/1
2021
rasionalitas,,,, berkonstelasi,,, dengan realisme???? intuitif,,,, berkonstelasi,,,, dengan metafisisme???? goodbye… https://t.co/jw9LNWrudxBANYAK ANJIR BINTARO HWHAJKWJSJS knp gaperna ketemu ya https://t.co/g5S3PrH5r2happy birthday mafuyu!!!!! @fijonaaa_ depends on what you’re there for loldosen be like “kita tidak akan memberatkan kalian” then boom 6 assignments due tomorrow
Retweeted by napoleeyon born-to-partyhttps://t.co/MMc2HVUCAm
Retweeted by napoleeyon born-to-partyi need whatever tatsuki fujimoto was on when he made fire punch i need it RIGHT NOWni orang2 pada “iii gemes bgt kucingggg” yadah tungguin ae ampe berak di kasur lu atoga bawa tikus mati
Retweeted by napoleeyon born-to-party
2/28
2021

0