Sign in with Twitter

Username:

ART IVIST. I am aware of your energy, better be good or i’ll bash you for sure. @chaoticlog @auresaraswati on Instagram. ACAB. #SAHKANRUUPKS #BlackLivesMatter

289 Following   1,495 Followers   7,398 Tweets

Joined Twitter 3/25/18


lmao seharusnya gue hr ini dress up buat halloween but i forgot ok my bad i was waiting for my contact lenses @numbcurry Cuz we’re juiccyyy😛😛 @anime_tiddiezz KETAWAN SERING GALAU DE 😔😔😔😔 @graciousgazelle UWWWWWWWW lulus kkm 🥰 @tercuci LIAATT @ursadqueen LUMAYAN LAH @fellowcancer imma pretty young thing 😛coba compare aku mau liat https://t.co/0XhV390QvM @fellowcancer :( https://t.co/vEleXRNEqSYEAYY semoga senanggg🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️ https://t.co/BumHdljiefhalloween kinda vvibe https://t.co/bElEJmSiyg https://t.co/5U7pN9JB8gbangun2 isi tl ku pada post foto2 mereka lg cakep i am BLESSED y’all are amazing as hell 😍 @kamutaugaksi BABEEEEEEEEEE 😍😍 @ngemtct Wifey km cantik sekali @popobiw DAMN 😍 @MASAPUBERTAS KM KEREN BGT ???!my hair is getting long 🤨 https://t.co/tS0tbGqxOw
Retweeted by Aure 🐉 @graciousgazelle HAI CANTIIKKKKKI fell asleep and i feel like i was just waking up from a coma.....*CHAOTICLOGSoalnya kyknya gaakan restock lg :((yg udah sampe tag ke @chaoticlo di ig dong!!🥺🥺🥺 ayoo guys dipeseen sblm kehabisaaan https://t.co/lBT8m3TsG8
10/30
2020
I clearly needed this https://t.co/l8bRiie8c5intinya aure kalo udh gabut suka ada2 aja kerjaannyai mean LOOK AT HOW CRAZY MY SKILLS ARE the edit is HIGH DEFINITION SQUEAKY CLEAN lmao im proud of myselfHAHAHAH https://t.co/MTG8z6tmSymau liat kegabutan gue di jam 5 pagi gakmanifesting https://t.co/0D0NcXF7Ft2014 soundcloud hidden treasure https://t.co/m2pT4as904 @strawberrychaoz Love u too my queen ❤️ @strawberrychaoz NONAA KU SAYANGG🥺❤️❤️❤️❤️ @jocularrrrrrr AAAAAAAAAAAAA🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ok sepi ramein sini aja https://t.co/iY3QAtntEm @1ntroduncing ABEUUU🥺🥺🥺❤️ @ursadqueen :( yaampun amin amin ❤️ @bloomy_gloomy Darah ku aesthetic @ichaaaull MAACII SAYANG kamu juga keren bgt gambarnyaa!! @demonicpegasus AKU JAWA SUNDA TAUU GAADA BULE BULE NYA :((( ❤️❤️ @lilacslushie HEART EYEEEEEEEEEEESkalian knp takut mau temanan sm aku aku emg galak tampangnya tapi hati ku very hello kitty 🥺🥺🥺🥺 @sweeturcandy Salah alamat nih kan kamu bidadari nya🥺🥺 @martabaque AKU JUGA NGIRA KM ORG LUAR WOII HAHAHA love u sayaaankkk aaa🥰🥺🥺😘😘 @nescafucci i promise u im not that intimidating once we get along!! And yes please BE MY FRIENDDD i’ll be more than happy to be one🥺🥺🥺🥺🥺🥺 @virgaynity GEMES BANGET YA ALLAH 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 love u nez so happy to know you 2 pretty girl!! @virgaynity mana aja aku terima 👀mau ikutan first impression ke aku ayo jujur sekali ini @nescafucci ngeliat dr profile picture manis banget kayak gulali 🥺 @anditdut gue lebih bongkotan @sesuatudikolam :( same samenot to be horny here but i would die to have a deep convo on my bed while we cry our eyes out and then cuddle to co… https://t.co/3uXUwVXuwn
Retweeted by Aure 🐉Galak https://t.co/1OPnmogES2 @nescafucci IYA... SUMPAH I FEEL U kyk ga seru gt gak sih :( kl ngedefend myself nnti dibilangnya kayak cuek.. pdhl… https://t.co/MN1WbWTm37BONDOL GA YArambut gue rontoknya udh parah banget kayaknya harus bondol deh... @nescafucci akhirnya gahanya aku yg gini :(preman https://t.co/XpelWfZx6umantan w siapapun kirimin foto w dong kl ada HAHAH https://t.co/BagxLoLjJ6 @demonicpegasus Koyo fix husband goals ku @isthiszeta Kalo aku lebih sukaa iniii!!essential 🥰 https://t.co/TMJnmtEQUh @strawberrychaoz THANK UU NONAA SAYANGG🥰🥰READY STOCK!!!!! ayo dibeliii sebelum kehabisaaaan! https://t.co/bS5yMa9P7H
10/29
2020
@earthdombaby @te_weets usimma confess my love to u but i know i end up being alone againAries venus menurut kalian gmn💞 a trick to deal with your intrusive thoughts 💞 https://t.co/gkYQ5nX4Gv
Retweeted by Aure 🐉https://t.co/eEMMHu6D5L
Retweeted by Aure 🐉Kejadian wkt 2014 wkwkw dan iya pls dulu gue burik banget anjir se item itu tp one of my surreal memories:( meja gu… https://t.co/FFvT8QFlNlPas dulu hobby ngejar dj/artis di hotel gue pernah bela2in ke mandarin demi Hardwell, berjam2 nunggu sampe akhirnya… https://t.co/fsg6mNHNfgini twitter down worldwide or just our government trying to tease us cuz they’re silly ass hell 😍🥰THIS IS ME!!! https://t.co/ARSUC1NM2y
Retweeted by Aure 🐉 @avisienna bangetudah lama ga bikin giniaan 😍 https://t.co/IXXmswZXM1What will my dominant ass do for u https://t.co/xD3DJOzbqX @sweeturcandy keeping up sm satu aja susah apalagi 🤡decided buat beli softlens soalnya hobby ku kepentok mulu lama2 satu badan gue biru @graciousgazelle INII GRAAB APAA GOJEKKK @hermajustea WOMAN YOU’RE A PERFECTION 😍😍😍😍 @wakdudun hah babam aku baru tau km positif and im so happy to hear that!!! 🥺🥺🥺🥺🥺 sending u so much lovee!! Sehat2 yaaaaHi pretty girl if he doesn’t treat you right please consider to leave and make yourself feel more like a queen. You… https://t.co/PGlXqXQKkjhi, aku mau ngasih free drawing buat 2 orang. Kali ini dalam rangka 'a gift to someone'. Ini bisa siapapun yg mau k… https://t.co/EHk8Qgwze7
Retweeted by Aure 🐉 @strawberrychaoz ORANG CANTIK SELALU PAKE KOYOOO 😘guk guk @iamdispossable Anjinggggg bangetpipi gue skrg tembem bgt kayak kue bantal bukan cakwe lgCHAOTIC CLOTH MASK DETAILS: • MEDUSA — NEON — ODDIE — MIND • IDR 35,000 (each) (EARLOOP / ALL SIZE / MATERIAL: POLY… https://t.co/1SKBRCXK5S
Retweeted by Aure 🐉HARIcocok lah buat gue yg tiap hati koyoan https://t.co/qSHwM1PHpC https://t.co/PabXBxdxj6I’m sooooo sorry i watched porn instead (?) https://t.co/29sD1I6x1DCHAOTIC CLOTH MASK DETAILS: • MEDUSA — NEON — ODDIE — MIND • IDR 35,000 (each) (EARLOOP / ALL SIZE / MATERIAL: POLY… https://t.co/1SKBRCXK5SUpdate stock: Neon Abstract (4pcs) Medusa Twist (10pcs) Crack Oddie (5pcs) Mind Abstract (5pcs) Place your order… https://t.co/rsLbLH2O57 @numbcurry YEAYY DITUNGGU YAAAA!!😗😗 @graciousgazelle OIYAYA.......... @numbcurry Shopeee!! @nescafucci hi cantikk🥺Beliii beliii sblm nnti sore dikirim niii biar sekaliaannn https://t.co/lBT8m3TsG8
10/28
2020
Scorpio is very unfairly deemed vindictive in nature. This is false. Thing with Scorpio is, that they never forget betrayal. Period.
Retweeted by Aure 🐉Taylor lautner deserve MORE MOVIEEEEESS geez his acting isnt that bad cuz im in LOVEGuys take notes please if you’re not Taylor Lautner please dont take your shirt off im just not interested @virgaynity old habits die hard he’ll get over it cuz no matter how assholes we are we will always come back to uuu 😚
10/27
2020

0