Sign in with Twitter

Username:

2,853 Following   3,973 Followers   72,485 Tweets

Joined Twitter 2/2/14


@b4dboii_ @yudaaptra enggabau- bau lost contact.
Retweeted by odiesbl, stress bgt loh @_afriz iya dong @zwegchinsched jj kgn @vanchasepna iyaa @cry4baji alhamdulillah @zunzinzen zeinn @puspitayy devv @siapadahhini aditt @febyanbinyanyan iya @iamygi3 hehe @killyoubitj sengaja @akundijam biasa da @gocapertama iyaa @bobathaiteaaa iya @brownzuggr anin kgn @oh_cimeng cimeng @thevervee_ adul @chsodiiy dii😘 @yangpunyagilang kelakuannya aneh @itsvrnn alhamdulillah @yolaamaull noo @rnya_dua arri @bknrestuibuuu takbir @anchovyrice orgnya aneh @sawaidikhapp gatau @mahaldinkitaa mew @leaoptr hai @octonaute sat set sat set @alsafikri_ alsaa @sapiperahhh biar kaya kami @kkminmjna biasa kaa @Anisa__Sa nisaa😍 @pelernasaurus tp sndiri trus @robbiiayn percuma punya gak dichat @naggetrebuss sakit gak sih @rfullfvck wkwk dm @marlbrowrwrwr teu @papaHariss dalem @riffnade rif @sebutsajalemon abii @jack_sparrowxx hai jackk @rfullfvck au deh @envyaquariuss gmau @slaytheriyn same with me @iniqueenlae yu @samsulrijal098 rijal homo @mhhaerull dahlah @sonOfbabeh raha ak galau @valentinessjh kaya shasaa @nobitapin kepinnn😍 @mmatchaaaaaa hi wi @robbiiayn kok ngibul ya @gopoyy dalem @rfullfvck bb @ehdodii ka dodi @panggiltaurus nooo i'm not @itsliatrd_ kaya liaaa @txtdariidino jales @Ayy_only setuju @pwgurll mau jugaaaIf I stop fucking with you, I don’t expect you to care, I hope you don’t. I cut people off for me. I don’t want you… https://t.co/MNWEA3ykiK
Retweeted by odie @adithbukan bisa @ImAUselessPpl WKWK @heyxxgemoy astaghfirullah @aizenrs jahat:( @convomfs 10 @aizenrs ik i'm cute @luucifeerrr maaf @andrilixx odii @virgoboyzzzz tolol @aizenrs brisik jomblo @andrilixx jelek @aizenrs akun aneh @aizenrs gada hubungannya sama sendal ilang @aizenrs trus aku harus apa @rfullfvck yu @chcltecrspy gapapa sih klo itu @agungwya kenapa a @udinbikul maaci @sickboycup aaaa @buryammm__ lu @chcltecrspy percuma:( @aizenrs aizen lucu ya @aizenrs lama bgt dari subuh belom selesai @mlbbtweet kok bisa @rikitingkiting cie @aizenrs sini ambil ke kos @jurumoment al😍 @Juancuk___ biasa cewe @ikhsanalfrdzi apanya @kissm3killme sama @Heibabycute mungkin dia dah dapet org yg dia mau @freakihooman LOVEE @lykeishaxa aamiin makasiii @envyaquariuss dalemmmmmm @missingthe0ldme ayoo @lykeishaxa post aku 0 @rammskyyyyyyy curhat ke Allah aja
12/6
2021

0