Sign in with Twitter

Username:

ye im that different typa jamet. music stuff on my soundcloud.

437 Following   407 Followers   13,058 Tweets

Joined Twitter 12/30/18


JAFARSND x @vokabotpi - DRIFT CLUB 30.11.20 https://t.co/UnnV8kfduB
Retweeted by adiós @ikiygai makasih sherly! @gabisajahat @V4GAB0ND coba solat mas vagabond @gabisajahat yaudah let apin go @gabisajahat 2x ringing doang @gabisajahat ringing doang @gabisajahat bentarastagfirulol https://t.co/bYF2yJedod
Retweeted by adiós @keuraeji Wkwk. @chinesecrescent ko gaada gw????thanks mane😂😂😂😭😭😭 https://t.co/Tf1xOcljgW✨🌻🧀 @OMENNOCAP https://t.co/CvfbQfNFAK
Retweeted by adiósBLACK FRIDAY 2020 https://t.co/8sDPbFJHck
Retweeted by adióshave a great weekend only to viola @prettyswain @ramandhikap @Vvachrri se666an @ramandhikap @prettyswain @Vvachrri saya cnta damaiWOI DENGERIN BGST VVACHRRI JADI METALCORE POP PUNK GAJELAS YG PENTING SIHOMBING BRO https://t.co/TYGVlhABJP
Retweeted by adiós @opiateslord LMFAO
11/27
2020
@marinesand viola sebenernya aga kaco mixingnya wkwkgotta go to sleep thanks for watching/streaming the song good night @kamutaugaksi makasih nara! @yinfutang thank youuu eyin!https://t.co/cjdyqmCMNJhttps://t.co/cjdyqmCMNJ https://t.co/dvql84NYWlYou can watch the MV here: https://t.co/jy7FnS83vGVIOLA IS OUT NOW ON YOUR FAVORITE MUSIC STREAMING PLATFORMS. Help me #FindViola. https://t.co/spD1vwt7Mr @avisienna WKKAWKAKKA @avisienna bentar pin gw rilis viola dulu5 MINUTES https://t.co/uAsgFSpQIA @farrelmeonk we are a twinor maybe I am the techwear15 MINUTES!!!! @khansaneira haha thanks @crynying pake sabun @madukina 😭😭😭!!! https://t.co/7ju0wHS6QQ https://t.co/CTZn7ukGsg @kawaiiis8n it's aight mane we don't go anywhere @seleene__ i wish someone could change my mind.. @seleene__ @chokedbydeath what's happening @seleene__ idk man... @keuraeji ya @BROCKHAMPlON no @seleene__ it cud mean get fucked in a bad way idk @shittymfs @BROCKHAMPlON @keuraeji guch prada louye @keuraeji bangsat🥦🥦 https://t.co/4AZjujNKQAi miss my weeb dayz @legcshi napa uwhat's gf stands fordays of obsession https://t.co/Q4tsYAG55l
Retweeted by adióshttps://t.co/O9ap4k4HBj https://t.co/2yOWhKmiH8
Retweeted by adiósbelieve the omenhttps://t.co/IUnhowckYb
Retweeted by adióssee me on stages @mahdinosaur why does tony hawk look like thattechnically it's tonighthttps://t.co/jy7FnS83vG27 NOVEMBER 00:00 AM! https://t.co/XyUeH3WMDCfeelin' itI'm the one who'll put G-Town on the mapback to the east the G-Town shines wimme😈 @lilnzi nice tick tok bro @FearofLivingOn @heybb0o dah bener biarin aja jahro @kalibadung that's crazy man @heybb0o yas queen💅some jamets really do the "aaaaaaw that's cuteee🥺🥺🥺🥺😍😍😍" their way to sum pussy @GoofyUniversiti acan kang @wilowna jgn kira dengan lo tweet gini parno gw ilang @bigafiworld sup
11/26
2020
@eggkado mau pulang, makasih @chinesecrescent it's good sincd it'd help to release some stressactually a good song to bump to https://t.co/NcpKq48jzX @khansaneira i love the colors @irishakai lifesaver fr @irishakai anjing bener juga thanks sob @irishakai udah @yallknowmebtch bako boi 💯 @yallknowmebtch u know🤝💯 @httpflaminqo ngga ko mau pulang dulu wkw @cudlepops pulangnvm man it's ass I can't see shitwow this faceshield ting is cool bro https://t.co/G8pVgrAp8Hand we go https://t.co/79E63R088Y @heybb0o kan kalo tidur kurang lebih kaya gitu @hannumiegoreng cool!Hoez mad.
Retweeted by adiós....fuck off man https://t.co/78oH7Xv8VP @nescafucci this one goes to 💯(me included..)this one's for yall jomblo ass jamet @BROCKHAMPlON @supersadb0i klarifikasi @supersadb0i2 DAYS https://t.co/dAesPYJmTowhen should we drop? my laptop can't contain all the heat bro @BROCKHAMPlON @supersadb0i https://t.co/xicmBEm8Sw @kirschedelight neither @lilnzi 🥺🥺😭😭😭hbd pak Tino Gemar Menggambar, blio wafat itu tahun gua lahir, yep 95, gua tau doi dr rubrik yg ada di majalah Bobo… https://t.co/AWqppVCbOx
Retweeted by adióshttps://t.co/EZkTxil1hKOnly Kanye West can make an entire arena lose their shit just by playing a single note. https://t.co/L6rwHSLOzF
Retweeted by adiós @twilightdaisiez im an underdog that's all
11/25
2020
@keuraeji https://t.co/9UQL7dCBLu
11/24
2020

0