Sign in with Twitter

Username:

🍕 @omeraece Berlin, Germany

✈️🌎👩🏻‍💻🏝

759 Following   4,887 Followers   46,214 Tweets

Joined Twitter 11/8/14


Kalo ada rezeki lebih pengen banget bantu bawa temen ini ke pskiater i know she's need helps..🖤 https://t.co/b29oaAbiQU @indahwidyap Lah itu emang deserve dimarahin balik. Ga bersyukur 😭 @kanyamary Waaa keren proud of you! Maaf jangan missunderstood.. maksud aku cuma jangan nahan laper aja :( @Askrlfess WKWKW sama aja kaya first date tapi di jemput itu bikin deg-degan juga 😂 @nickyyminang @Askrlfess EH WKWKAcknowledging and appreciating someone for being kind (or doing the bare minimum—so you say) encourage them to keep… https://t.co/eBSgcns9h3
Retweeted by 🍕 @kanyamary Kalau kata coach aku jangan nahan laper kak, di ganti yang healthy nya aja atau kurangin porsinya. Biar… https://t.co/djBXmhnmVK @tomsterchanz Leg @faizsadad_ MIRIP @Th3Claude That's you?https://t.co/t5J2EoxJyt https://t.co/EDh0ThO1lv
Retweeted by 🍕Gw langsung nangis 😢😢My coworker suddenly said, "You are pretty, attractive, smart, and fun." Many guys want to take care of you. It's j… https://t.co/u03MWCLodmLucky is to have someone who is proud to have you. @yourkwanim I love you 😍😍 terimakasih sayang ❤️Im not judes y'all https://t.co/EPEQqU6rlRWhy do people always ask me, "Why are you single?" I DUNNO DUDE.. 😭
8/12
2022
Really really hoping for a good day tomorrow @tanyakanrl Huft
8/11
2022
@bitxt Harusnya gw jadi polwan"I crave the most innocent parts of a relationship. Like holding hands, forehead kisses and being able to tell some… https://t.co/Xv3h1uiMLb @anonymiceeee ?Lovely day <3 @ulfanabila97 Cair upaaa lebih enak, molto cair ajaa..
8/10
2022
@moonpuw @Askrlfess 😭Kind of in a weird mood right now but it's okay :) @hrdbacot WKWWK AABIS ngurusin finance suruh ngelipet baju
8/9
2022
Rewatch Luca and I’m legit crying. When Luca’s mom asked “[..] but we can’t let him stay in this world. Can we?“ an… https://t.co/nAHGWUkd9F @tatarsundal Uwoowww @BetterCallAres I'm wearing gucci“If You Want Something, the Universe Will Give It To You” @BetterCallAres WAKAKAKA ultimateWell... https://t.co/sk8lA5biaj @_matasendu @raihanaditya86 @jengkecap @mbahndi 🥹🥹
8/8
2022
@worksfess Ini masuinya platonic relationship cuma karna dia udah ada pacar jadi salah, karna pacarnya bisa aja ove… https://t.co/rkS2yy5BVp @meabsolvera Anjrit typingnya kek dosen AAA HAPPY FOR YOU🥰🥰🥰🥰
8/7
2022
@dwianaannida Oh u sekantor y? @dwianaannida Ko bisa tau ani-ani? Berati mencari tau bgt ya 😱 @moviemenfes Yang jual Netflix 👇🏼my favorite sex position is him kissing my forehead
Retweeted by 🍕
8/6
2022
Terrible mood. Awful. Need sleephttps://t.co/M9X3nxPiqSI can't sleepis what I desire really the right thing for me'?🥹 @haechansign WKWKWK @indahwidyap Mungkin ini maksud kalimat " mainya kurang jauh " sampe mereka gatau ada namanya ( Tabungan ) @indahwidyap Yang bikin heran tuh ko bisa mikirin gaji orang UMR dll ya allah bisa aja side job nya ternyata trader… https://t.co/WE5qBsmDYo @indahwidyap YAKAN cuma orang yang gabisa survive yang komentarin fashion orang lain, sama kaya orang kaget ada yan… https://t.co/F39T7OjO2e @lattebiscoff IYAAAA atau karna selama ini circle gw mostly pake barang branded jadi kalau ada yang pake ya ga kage… https://t.co/VUbos6mLbZ @arp0806 WA CANTIK DONG AKUHHAHA dari mananyaaa https://t.co/J3N7NSpLOgWaktu brunch kebetulan dapet meja sharing. Dan di ajak ngomong tagalog karna dikira Pinoy .. I was like? https://t.co/j9M2AmcjvODoes my face look like Filipino? 👀I learned new things, " Selamat Pagi " in filipino means Thank you.
8/5
2022
A soul like you is rare to come across.
Retweeted by 🍕
8/4
2022
keeping myself busy, stimulated, motivated, and surrounded by good people here so that i won't be lonely...
Retweeted by 🍕 @convomfs OMG OK happy for u 😭 @ElgarLouee DARI DULU ANJIRRRR @ElgarLouee Piye @oriezasatifa Dateng gak?Publish! https://t.co/tPrrtfMRKK
8/3
2022
@tigerwong1027 Siniiiiii @skipberat @saturdays_com Line today kakMoving out and being independent is all fun and games until you realize that you're gonna have to kill that flying… https://t.co/ZNQCydbXZ8*crying* @Red_Alien_ Gw cosplay jadi shizuka ah @Red_Alien_ @Baqir20 @thatsjustisaac OMG I'm so happy for youuuu 😭😭😭 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Wedding dream's.. When I get married, I will only invite my closest friends and family. Guests are not permitted t… https://t.co/7ObDgDdHqihttps://t.co/TjFMfEpjCsprada bag https://t.co/gWHfyNvHlu
Retweeted by 🍕 @indiepartij Mana sumpitnya???Vintage https://t.co/18L1LtBPqv @MetaVerseRich AlphaOmeraece as ayam geprek hot spicy kriuk https://t.co/aElyBkU6ljHAHAHAHHAHAHA WHAT A DICK @barijoe @newsplatter LAH WKWK TAKUT DIPAKE BUAT PINJOLLLL IH“Add a minimum of 500 ppl to your LinkedIn” girl, I don’t know that I’ve had 500 people I’ve wanted to connect to i… https://t.co/uf9l09lyGhbarely have the energy to keep up with my most immediate loved ones when my mental health tanks; keeping up for “ne… https://t.co/BA1TbKNhO3One of the worst things in the world is the pressure we put on people to “network”. I want people in my life becaus… https://t.co/KpQ4XlI2vV @cilorlor Hajar kak @leesanen Pake dress naik F1 cool!👱🏼‍♀️: $&$&&:&:&:&& 🧑🏻‍🦱: no action talk only. kamu aja boleh masa aku ngga? .....Huft ^^
8/2
2022
@putrifes @Askrlfess DIMANA INI MAU @nauljamm @tehputtt Sumpah emang gitu ya? Pantes gw sering berantem kalo lagi jauh...Untung gajadi beli iMac. Repot juga pindahan bawa bawa PC sama keyboard lol @eatchimkin Dah bisa kerja di pixar @loveinnta Dah ak polloee https://t.co/A4u0V7nhfY @tyomateee Lmaohttps://t.co/rPWc89Qf7WGimana bisa bilang tidak dirugikan. Tiap hari ada aja moment bikin marah di TwitterLu coba baca berita berapa banyak TKW yang tangannya di gosok majikan di arab sono https://t.co/ZSBRVbB24q @diahtaritari 😭😭😭 aku dah makan banyak ni
8/1
2022
Everyone says I'm too thin right now... yeah 44KG what do u expect? :"((The great feeling of almost having passed your exam phase. Soon I can go on with a happy life full of enough sleep… https://t.co/Go8CvBFd83👋🏼✈️ @binnaar Lucu bagus di IKET!
7/31
2022
Not much to share. I gotta keep working for a little bit longer and then I’ll go straight to bed.
7/30
2022

0