Sign in with Twitter

Username:

wiwiwiwi @oreovlvd Sidoarjo, Indonesia

1,697 Following   2,723 Followers   51,920 Tweets

Joined Twitter 11/21/13


@fajarramadani46 y @fajarramadani46 ok @fajarramadani46 ok @fajarramadani46 hm @fajarramadani46 oh ya @fajarramadani46 g
10/6
2022
isuk2 kok mati lampuperempuan tuh diberatkan oleh dua pilihan antara haechan black hair atau haechan red hair
Retweeted by wiwiwiwi @ttmymoodb buyar buyarrr• lockscreen park jisung nct boyfriend materials a thread https://t.co/q6HlNbslD2
Retweeted by wiwiwiwimasak opo yo enak ehaha🤣🤣🤣 @fahmi6736 looh @fahmi6736 enak waahcihuyyy https://t.co/iMPOM21fQj https://t.co/lEvznZSC6F3 people followed me // automatically checked by https://t.co/fn4oQowj8n
10/5
2022
@sbyfess nikah sama jaeminhello tuban✨ https://t.co/MsndFz524Fmau dijak mampir indo gk gelem wkwkmenugso yo onok lali e bos wkkw @poooooooooopii pollll enakk ee😭😭😭😭first time bikin sambell https://t.co/QQ8SIHwkMu
10/4
2022
masih puwagi koh iniii https://t.co/UOPt1sD90Msabaran po o ngenteni aku kerjo ae kan enakonok yo wong nyele duit tp gupuhne ram wkwk @rindubeneran ndak pernah judes sihboyfriend jaemin https://t.co/e7PvnEHOVv
Retweeted by wiwiwiwi @gesangnurh soaleeewes ero mene budal isuk malah saiki gurung turu😤mene budal isuk bestiii🤪🤪 @dailyccaca ini tuuhh mimpiiii hellooomari kita memasak untuk besok @bdngfess ❤️kebanyakan target, cair e molor wkwk
10/3
2022
3 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/fn4oQowj8nsepi ngene mendung tutup lebih awal gk sih
10/2
2022
우리 7드림의 콘서트 꿈만 같았어요 😊 앞으로도 시즈니랑 좋은 꿈 같이 많이 꿔요! -rj- #NCTDREAM #THEDREAMSHOW2 #THEDREAMSHOW2_In_A_DREAMhttps://t.co/tLOr8DDOSv
Retweeted by wiwiwiwi @convomf syukaa
10/1
2022
@fajarramadani46 muwayak enteeegara2 godday ikiii motoku g isok merem @fajarramadani46 bosen es krimabis nangis terbitlah jajan https://t.co/1FiqXVEugY @bagihumor untung makku gk kenal arek loro iku😊 @masmasjawabgt soppi payyy @tanyakanrl widiiihhdia memang online, but not for u.
Retweeted by wiwiwiwiplease don't fallin in love with someone else kecuali cowok fiksi dan cowok kpop
Retweeted by wiwiwiwiandai ada mesin waktu doraemon pgn ngulang tahun2 sebelumnya haha
9/30
2022
@sbyfess lossseptemberku 8/10jaemin masked selcas https://t.co/lZ95m9PnKC
Retweeted by wiwiwiwiyaaa 8/10 lah https://t.co/QPS9lNDiBO3 people followed me // automatically checked by https://t.co/fn4oQowj8n220928 k-wave 2022 indonesia Satu titik dua koma Aq cantiq jaeman yg punya Aw~ slebewww~ #JAEMIN #재민 #NCTDREAM https://t.co/vtDaOOwMVv
Retweeted by wiwiwiwimari kita menonton🗿 https://t.co/mlb4vG9GGL220928 NCT DREAM ON KWAVE - NANA HUHUHUHU CAKEP BGTTTT😭💙 #NCTDREAMonKWAVE2022 #NCTDREAM #JAEMIN #엔시티드림 #재민 https://t.co/pJvlLLHa40
Retweeted by wiwiwiwi
9/29
2022
just chenle knocking on jisung's hotel room door... Loudly 😭😭😭 https://t.co/bl4PySoDuV
Retweeted by wiwiwiwimark lee.... https://t.co/8vdlxmTh7l
Retweeted by wiwiwiwiteume! nt kadang kadang nt rawrrrrr https://t.co/P04qVQWdib
Retweeted by wiwiwiwi🤎✌️💙 #NCTDREAM #KWAVETTV2022 #KWAVETRANSTV2022 #KWAVETTV202bersamaTTV #KoreanWavettv2022 #KoreanWavetranstv2022 https://t.co/rNCfPqONdQ
Retweeted by wiwiwiwiasikk seperti mati lampu ya sayang @ncitybase_ aku ndelok ndelok ndek tipi kek apa yaaa kek haduuuhhhJAEMIN is so pretty https://t.co/HarTq22PlL
Retweeted by wiwiwiwiiki jaemin pgn nyobak seblak ngunu ta🥺🥺🥺not now, but let's meet in another time💚! #NCTDREAM #WelcomeToIndonesia_NCTDREAM https://t.co/4UOfnAi4Ij
Retweeted by wiwiwiwiHendery: keknya gue harus belajar lebih bahasa indonesia. Di komen banyak banget yg berbahasa indonesia jdi gue jug… https://t.co/GGkHZApdry
Retweeted by wiwiwiwiRENJUN BEAT BOX ㅠㅠㅠㅠ https://t.co/zFtrXI4VJY
Retweeted by wiwiwiwiI LOST MY WORDS. 😭 #RENJUN https://t.co/kZsyft9Y2S
Retweeted by wiwiwiwi220928 KWAVE PRE 🌊🤍 #재민 #JAEMIN #NCTDREAM https://t.co/uE5QCGiE4u
Retweeted by wiwiwiwiiki marine jam piro aku wes ngantukk:') @fajarramadani46 ibukku turuRENJUN GUWANTENG JANCOK😭😭😭pacarku mlbu tipi trantipiayang ke indo https://t.co/3Eqof2UwjQ @sbyfess pns
9/28
2022
mimpii rumah tuban jadi bagusss🥺🥺🥺pgn bgt gitu nonton konser yg ada d'masiv🥺🥺 tp sama doi nontonya Lah Mslh e iku gk duwe doi wkwk. @sbyfess koyok tonggoku dongg??
9/27
2022
3 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by https://t.co/fn4oQowj8n @starfess jaemin @fahmi6736 @kegblgnunfaedh suwulitt
9/26
2022
@sbyfess aku batin dih @masmasjawabgt ya mau atuh ka @sbyfess nonton, ke gramed, muter2 gak jelas @starfess semua itu pacar aku nder @nikarputtt_ @_ttaae @yellowf41204901 @chikkeunmayo @yizhuonieo @greentea4u_ @funnyjaem @loafs_jjaehyunhttps://t.co/ilIzqblItm @mangkujan wihh @convomfs sama sih @wakarimikasen jancok onok ae sg like asuuu😭😭😭ketagihan filter boneka🥺🥺 https://t.co/FikUkoSLTzmark yg minum saya yg mabok MABOK GANTENGNYAmark lee. https://t.co/mygnIN7B1A
Retweeted by wiwiwiwitwitter is the best app for ngeluh
Retweeted by wiwiwiwi @nct_menfess @oreovlvdmark is so cute im– https://t.co/Glesy2Ks0f
Retweeted by wiwiwiwi @mangkujan ok @sbyfess aku dodolan2020 jaemin 2022 jaemin https://t.co/XzTSty7K5r
Retweeted by wiwiwiwi @sbyfess percoyo karo ibukmu mas @sbyfess ojok percoyo
9/25
2022

0