Sign in with Twitter

Username:

28↑ | my constant happiness left with my deceased fluffy kids | ENG/ID | soft, hard and constantly wanna d1e GBF player |

673 Following   72 Followers   58,551 Tweets

Joined Twitter 6/26/09


but then again i lack of buff unit so there is that..... can't really escape from lumberjack....... give me back my dark quartz (2)why avatar gun grid have really sad auto dmg give me back my dark quartz😞[RT is very much appreciated🙏] Hello! I will be opening preorder from OCT 8TH UNTIL 30TH (this will be last preor… https://t.co/uGnPzuZCyo
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️
10/24
2020
CUTE! https://t.co/8MUyTeLqkmI can feel the pain https://t.co/qXp1xrzj21https://t.co/XXe6oFvgYP
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️ @eggbuttertoast Kalau ada noa tolong fotokan donk naoooo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭the bag is so cute! lrtA shoulder bag inspired by Italy from our #Hetalia: World★Stars collaboration collection🌎 Shop now▼… https://t.co/TRExxNQcVx
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️ @tacctacchin HAHAHAHAHAHA maaf tersirat sekali ya hausnya @zurayam tampar2an susu is the only fight i enjoy @tacctacchin saige memang suka menjebak ya kak tapi kali ini aku maafkan karena isinya pada tampar2an susuman bewbs, woman bebws, they are beautiful https://t.co/NlgEytduxf【新作:LIFEGAGE】 自分の今のLIFEをハートのホログラムで意思表示できるシャカシャカアクリルキーホルダー 。某RPGゲームのLIFEから着想を得ています。Yes,I can…absolutely!! https://t.co/BYRnbb2tCN
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️faahl run with kak mijor and friendo yesterday ;; at least we got 1 win https://t.co/tbZsmlmbFr
10/23
2020
me with dread barrage in nutshell: https://t.co/PDaD0Sfasn @tacctacchin waduh pedih banget sih itu ;; semoga kak tacc dikuatkan ya dengan dj yang lebih bagus dan ber-ending… https://t.co/EGWTVqA1Zo @tacctacchin aku masih inget tuh doujin tiger and bunny, udah bikin 3 series dan cliffhanger pas lagi drama2nya, te… https://t.co/oQ6KrYlRYp @tacctacchin NAH TUH KAK TACC, aku habis baca salah satu doujin (artist yang sama) wah wholesome fluffy, terus ada… https://t.co/8h9zyAFfMG @tacctacchin HAHAHAHAHA iya ya? aku mah kalau gambar bagus semua diembat sih kak walau belum nonton series-nya (dasar)list of betho not watching the series but read the doujin continueI actually never watch Hetalia...... (but again, I read their bl doujin so) (same like Haikyuu) (haha @ me)グラブル日課&らくがき_201022 https://t.co/VJD5EqPpOm @YouTubeより この辺のやつ描き進めながらブレグラやる! https://t.co/U7doxZ3fnt
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️研究所の売店で売られている、ル様監修の中庭のアイドルさんだるくいなちゃんのラバー的素材のグッズ(ランダム) 特殊な印刷でクイナちゃんの羽毛の匂いを再現🐣 https://t.co/eX96QYmbFv
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️tried to make another team to tackle the second boss so I won't get the eye debuff in the third battle I AM DONE BYEProud+ done see you never dogu https://t.co/CHQ9LDuTslthe debuff from second boss "ca spec is boosted/can't heal" is pretty annoying o<-< if you use the same party for t… https://t.co/EVqX5PZt2PI hate this bijh https://t.co/6472d8a56YDOGU AGAIN FOR THE PROUD+ LAST STAGE BOSS? my hatred toward dogu still feel raw even after 8 monthsplease light pg weapon be good please be good please be goodnever ending grinding https://t.co/YXGrzwjHOy @tacctacchin IYA SAMA, aku tinggal ngapain gitu tau2 mati 'lah kok mati' HAHAHAHA susah banget sih nm175 ini tid… https://t.co/0970FghaQlin our language we don't say "maaf ya tadi mamah marah-marah", we say "sini kak makan dulu" and carry on with our lives
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️ @tacctacchin IH KENAPA SICH TOH YA IBU KAPAL GA NGAPA2IN SI RAKAM /ikutan geram/ /padahal nonton aja belum/ tiap… https://t.co/xR64cHk34L @eggbuttertoast yes, that's saddening to see. Banyak icon sebelah nama yang kotak abu2 digaris.I am done with dread barrage. Thanks for the loot and see you never. saige need to reevaluate this event because t… https://t.co/cOuk6NixfROn October 26th (JST), GBF will be down for maintenance from 1 AM to 7 AM. As usual, 100 crystals will be sent out… https://t.co/qr17eHFY2m
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️ @tacctacchin wah jan nyentuh2 ibu kapal ya, sini gelut sama aku /woi jarang kelihatan sih aku yang bener2 gimana,… https://t.co/AXoTyGGvBE @tacctacchin NGAKAK, yaqali tbh ge be ef jarang lihat discourse perkara ship ya, palingan lebih ke konten angels d… https://t.co/3qpIjlke2U @tacctacchin HAHAHAHAH IYA KAN? kayak harus banget gitu lho semua dunia tau apa yang mereka pikirin kalau "AKU TUH… https://t.co/eZBHQVZbz2 @tacctacchin GI kak, perkara kaeya sama diluc, kalau di official profile cina-nya mereka itu bukan sodara tapi lebi… https://t.co/UivRQzKoVU @tacctacchin aku aja cuman lihat sekilas di timeline, energy langsung -50 +50 setelah mute/block orangnya makasiy… https://t.co/vSMzPfUNXp @Azkabanderhan memang ya joget mulu heran, bagi2 energy kek yang membutuhkan (aku)heran sama bulay-bulay semuanya dibuat discourse apa ga capek
10/22
2020
KOHAKU ;; https://t.co/OSfRXQLYx0My soft plush fabric finally came after 7 months waiting, time to experiment woooooooooooohttps://t.co/ENvb0uZWrf
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️grinding never end https://t.co/LuI8y4sIO3 @io__fr Boleh kakk mijorrr! Ntar ku line ya semisal mau run🙏🏻
10/21
2020
been joining faahl raid using spartan and I still have little grasp on using spartan in hl raid (i avoid using spar… https://t.co/bPhsZpWUPH @Rieeen17 LUCU BANGET RIEEE, rambutnya pake clay kah? @BuluKetekOppa dari cerita halloween hari ini jess WAHAHAHA, pas pertama kali kamu buka gbf ada ceritanya @BuluKetekOppa jess https://t.co/DQsEApAurhhttps://t.co/VbGNRy2KzW
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️👈 background friend https://t.co/MtOImBxBoSwatching gi's guide and i can feel my soul already left my body another grinding and learning grid (also combo eac… https://t.co/hIcNzd3iKH
10/20
2020
@tacctacchin KAK TACC TAHAN DIRIMU @kuyobot OH IYA LUPA SLKDASLDJASLDSKJD HAHAHAHAini mah mending nobar layar tancep aja ngga sih udara segar dimana2 biarpun bisa misbar (gerimis bubar) sewaktu2 🤣🤣🤣 https://t.co/GXDJZwohUv
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️ @HerseiL makasihhhhh HAHAHAHA iya generous sih tapi kalau hoginya ampas dapet weapon aja o<-< dan ga bisa main la… https://t.co/1vCXXiaA5B @HerseiL HAHAHAHA yes, but I am too lazy to reroll that’s why I am stick with the free chara atm until I have enough primogem or wishIf you’re using japanese audioIdk if anyone say this but lisa’s moaning when climbing is.... too much @tacctacchin HUHUHUHU NANGIS BERSAMA. Iya bisa di annitix kak, yang ga bisa seasonal chara valentine ya, harus nun… https://t.co/gWFrzNfaB8Ahhh it took me ages to finish this. And I learned that I'm bad at making stats hahaha... Yes, the last part is co… https://t.co/DSfACWdUlW
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️ @tacctacchin JANGAN DONK SPARKFUND KU HABIS KAK ;; Iya aku lihat showcase senpai2 di youtube oke sih, ngeselin sea… https://t.co/lcqnpIqixUlrt what if......... avatar playable【グランブルーファンタジー】今週の「ぐらぶるTVちゃんねるっ!」をYouTubeにて公開いたしました!今回はコンポーザー 成田勤さんとアーティスト 小林太郎さんが登場! 動画はこちら ⇒… https://t.co/Ub9HXYmmny
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️hhhhhh I can't even buy the Lucifer one because they keep sold out in every animate I went to o<-< let me smell feru @tacctacchin halloween azazel bagus lho..................... UHUK gpp kak tacc masih ada annivtix (menghibur diri sendiri) @tacctacchin BETUL (tapi aku juga lihat-lihat kit-nya sih) @tacctacchin itupun harus ngemis2 ke saige dan harus menunggu setahun setelah jadi cameo :______) kenapa sih saige… https://t.co/4sgDzGpCeb @tacctacchin HAHAHAHAHAHA LAH YA yang playable 1 yang summon 1 yang jadi raid 2 @tacctacchin pantesan ya yang keluar di in-game unit cewe mulu yang fans cewe disuruh menikmati secara duniawi (ga)【新商品案内】キャラクターフレグランス専門店primaniacsより、『GRANBLUE FANTASY』フレグランス第6弾が発売決定!発売日は2020/12/25です。ただいまオンラインショップでご予約受付中。11/26より銀座… https://t.co/upZyT0BFKJ
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️nm175 is a jokeサングラ/なんの疑いもなく身を預けられるしあわせ https://t.co/IkL85Z01dV
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️ @eggbuttertoast kita selama pandemik https://t.co/i5Z4Uy306Thttps://t.co/gLpqp0rAsu
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️
10/19
2020
😗 https://t.co/LFFmut38TC
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️アザゼル……お前…… https://t.co/UmR0x4JgYb
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️i hate angst i hate angst i hate angstoof z0n4 m4y4 episode koin bikin sakit kepalaカロ… https://t.co/amfgbaY2Sj
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️wild to know how my parents could afford to have a baby buy a house and live off of one persons income when they we… https://t.co/3Mla2YWlOk
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️(not asking much (yes you are) noa gbfvs saige)asklldjaslkdjasdl where is sancannnn @tacctacchin sasuga kak tacc ;; itu ngumpulinnya berapa lama buat bisa tuker siero tix kak?https://t.co/rqmLQFxUoN
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️
10/18
2020
ヘレルベンうさ🐰 https://t.co/jcVwExVsQy
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️Lrt i want noa;; @carmiico I see! Thank you for answering my question. ☺️☺️👍🏻 @carmiico Hello! May I know the estimate when are you going to put this to your store? These are look so good!from ¥1555 to this, supporting minor chara is hard...... https://t.co/gCAvR4M3S7 @tacctacchin kalau aku rto nya cuman di gbf yang lain gpp..... jadi aku kurang tau apa emang dari internet kita ata… https://t.co/KnZX5xBOPM @tacctacchin sama kak tacc, cuman inet-nya juga bermasalah nih si indoghom hhhhhhh tadi aku faahl sampe pake intern… https://t.co/wYXFzuGiTj @tacctacchin YOLO TAPI TIDAK ADA DANA KAK TACC APANYA YANG YOLO (woi) kemarin summer 2x spark langsung habis tabunganku ludes huhuhuhuhuSometimes I feel like losing myself, the horrible feeling of almost drowning, swept by the hurly-burly of the outsi… https://t.co/fKCSQqi7qr
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️@ tl please stop tempting me to yolo rolling azazel 😞やっぱアザゼルくんの瀕死ポーズいつ見てもいいな https://t.co/tzkagXrP6i
Retweeted by ᵇᵉᵗʰᵒ ⁿᵉᵉᵈ ☕️
10/17
2020

0